Şimdi Ara

5000 faizsiz kredi AKBANK (KAMPANYA SONA ERMİŞTİR, BİTEN FIRSATLARA TAŞINABİLİR.) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
21
Favori
119.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam kartım geldi. Nfc ile yapmamıştım. Kredi başvurusuna tıkladığımda bunu diyor. Başından bu geçen oldu mu hiç

5000 faizsiz kredi AKBANK (KAMPANYA SONA ERMİŞTİR, BİTEN FIRSATLARA TAŞINABİLİR.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 17 Kasım 2021; 14:39:53 >
  • 1 saat sonunda bağlandık ama karşıda kimse yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap işletim ücreti falan alınıyor mu açılan hesaptan. Biliyorsunuz bankalar normalde alıyor. fatura talimatı falan istiyorlar hesap işletim ücreti almamak için.

• Ben buna başvurdum , mobilde değerlendirme aşamasında yazıyordu müşteri hizmetlerini aradım reddedilmiş dedi. Niye dedim. Onu biz göremiyoruz şubeden öğrenin dedi. Be de hesabı ve uygulamayı silip rezalete son verdim.

Edit. Tekrar denedim anında verdiler. Goruntulu görüşme olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolu topcusu -- 18 Kasım 2021; 8:1:16 >
  • H4RuNN H kullanıcısına yanıt
    2 kez nasıl çektiniz ?

• Bu nasıl iş ben anlamadım uygulamayı indirip hesapta parayı görmem 5 dkk sürdü. Akbank şaşırttı beni.

Bana özel diyor ama herkeste olabilir havale eft farklı atmden para çekme de ücretsiz yazıyor.

• H4RuNN H kullanıcısına yanıt
    İşbankası altin hes mi actin hocam makas farki 4tl kadar var sanirim demi benim de vadeli var ama altin hes acmak daha mi mantikli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boğaziçi YBS kullanıcısına yanıt
    Kredi verilmiyor mu hocam bosa. Ilk musteri hakkimizi yakmayalim olmuyorsa

• lord3 kullanıcısına yanıt
    3 kere alip daha ne kadar alacaksin bu acik mi herkes mi aliyor

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hocam kredi notu neye göre dusuyor ayrica baska bankadan kk basvurusu yapsak vermezse de duser mi

• Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Tekrar kredi başvurusu kısmında ard Arda 2 kez alabildim hatta 3.yü de alabiliyordum ben almadım..deneyin sizde de belki 2. 3. Kez faizsiz çıkabilir..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Evet iş bankası altın hesabı açtım makas 3.5 TL civarı..hangisi daha mantıklı bir bilgim yok paraya ihtiyacım olduğunda anında TL’ye çevirebileceğim için altın hesabı açmıştım.

• The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Benim de kart cumartesi günü geldi. Hala bu şekil popup çıkıyor.

• 20 yıl aradan sonra tekrar hesap açtım, Az önce 5000 verdi bana, görüntülü görüşme vs olmadı

• Ben yapamadim.heral mobile giriyorum kart. Yolda dio mobil bankqciliga giremiyorum

• DB32 kullanıcısına yanıt

Kardes ben mobili indirdim.canliya filan baglandim en son suan kartiniz yolda dio mobile girremiyorum

• Arkadaşlar nfc şart mı ?

• basvuru yapiyoruz telefon sistemde kayitli olmadigi icin musteri temsilcisiyle de gorusemiyoruz

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.