Şimdi Ara

5000-5500 tl ultrabook veya notebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yazılımla uğraşıyorum 2014 model 4. Nesil i5 gtx860m victor marka laptop um var laptop çok hantal ve artık eskimeye yüz tuttuğu için yenilemek istiyorum.
    Laptop 15.6 inch ve kendisi belki 3kg vardır adaptor falan da işin içine girince taşımada problem oluyordu.

Son zamanlarda hafif bilgisayar alma isteği oluştu fakat ultrabooklarda epey pahalı 14” bi şey de alabilirim ama 8bin tl verince de ekran kartı olaun istiyorum. Oyun meraklısı olmasam da arada bir vakit öldürmek için steame girerim çünkü.
    1.8-2.2 kg
    arasında adaptör ü de hafif modellere bakıyorum.
    Bu arada amd son yıllarda büyük bir çıkış yakalamış ben 15 sene önce ilk toplama pc’imi alırken uygun fiyatlı diye amd almıştım ve epey bir idare etse de sıcaklık değerleri had safhadaydı.
    Zen2 mimarisinin hem tdp hem de sıcaklık değerlerinde intelin önünde olduğu söyleniyor.
    Ryzen i7 seviyesinde hangi işlemcileri var ?
    İ7 u serili bir işlemci normal bir i5 işlemciden düşük performanslı mıdır?

Ryzen + rx ekran kartı kombinasyonu yapsam iyi petormans alabilir miyim?
    Ryzen 3000 serisi yeni çıktı laptoplarda ne zaman görünür bilmiyorum ama şu an için almak için doğru zaman mı yoksa bekleyeyim mi?
    Konu uzadı kusura bakmayın
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 19 Temmuz 2019; 0:12:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takipteyim ben de o civarda bir bilgisayar arıyorum
  • Hepsiburada indirimleri ile fiyatı 5.5K seviyesine düşüyor. Ağırlığı 1.19 kg, 10-11 saat pil süresi, 14" IPS panel ve 256GB SSD.

• Krmblion kullanıcısına yanıt
    iş bilgisayarı sanırım.İndirime ne zaman giricek hocam?Nerden bakıyorsunuz indirime gireceğini vs
  • 5 bin tl civarında bana göre alınabilecek en ideal ultrabook bilgisayar
    www.teknosa.com
    Huawei Matebook 13" Intel® Core i5-8265U 8GB 256GB Gri Notebook Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/huawei-matebook-13-intel-core-i58265u-8gb-256gb-gri-notebook-p-125033935
    şuan indirimle 5400 liraya alınabiliyor. Ekran çözünürlüğü 2160 x 1440 işlemcisi 4 çekirdek 256 ssd var 1.3 kg ağırlık yani bir ultabook tan beklenen donanıma sahip ve kasa olarakta bana göre oldukça şık.Bence kesinlikle listene almanı öneririm.

• Merhabalar tavsiyeler için teşekkür ederim şu huwei ve msi in tasarımları gerçekten şık ve taşınabilirliği gayet iyi.

Merak ettiğim husus şu i7-8565u serileri
    İ5-8300h tan kötü müdür?
    Ryzen 2 mimarileri bu laptoplarda beklemek mi doğru olur yoksa böyle ince tasarımda olan u serisi olmayan bi işlemci mi almak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

iş bilgisayarı sanırım.İndirime ne zaman giricek hocam?Nerden bakıyorsunuz indirime gireceğini vs
    Her ay indirme giriyor hocam, forumda Sıcak Fırsatlar bölümün takip edersen görürsün zaten. Alternatif olarak bu laptopa bakabilirsin. Ağırlığı 1.86 kg:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Krmblion kullanıcısına yanıt
    En son ne zaman indirime girdi hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de bu ikisi arasındayım hp nin soğutması çok kötüyse paraya kıyıp lenovo alacak gibiyim bakalım daha karar veremedim. Aynı şekilde ben de ince ve performanslı istiyorum o yüzden bunlara bakıyodum

• Worm Holes kullanıcısına yanıt
    işlemci karşılaştırmak için bu siteyi kullanabilrsin:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.