Şimdi Ara

500 YTL civarı kamera alsak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500 YTL civarı bütçeyle alınabilecek en verimli kamera hangisi acaba? Herşey fiyatına göre tabi ama bu para civarında kaliteli görüntü alabileceğim hafıza kartı desteğide olan bir kamera mevcut mu? yoksa fotoğraf makinası daha mı iyi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 5 Ocak 2007; 13:47:55 >

• kardes kamera derken video cameramı diyorsun diji. fot. makinasımı eğer video kameraysa 500 ytl lik makinadan çok verim ve kalite bekleme en az 700ytl yi gözden çıkarmalısın makinayı ne amaçlı alacaksın normal amatör kullanım için samsungun video kameraları var bu civarda
  • evet video kamera düşünüyorum normal kullanıcı için..700 YTL de olabilir modeller hangileri yoksa kaliteli video çeken digital fotoğraf makinası daha mı iyi olur?
  • hiçbir dijital foto makinası video kamera kadar iyi video çekemez fakat hiçbir video kamerada dijital foto makinası kadar iyi fotoğraf çekemez ona göre birinden biraz fedarlık yapacaksın ama ben olsam foto mak. alırdım hem daha küçük hemde videoları tatmin ediyor tv kalitesine çok yakın
  • o zaman sanırım bu bütçeyle kaliteli bir fotoğraf makinası alınabilir
  • Panasonıc GS 17 sony 23 ve 24 alabilirsin. Ama 500 den biraz fazla . Bence profesyonel fotoğrafla ilgin yoksa video kamera al ondanda istediğin yerden fotoğraf alabildiğin için daha tatlı fotoğraflar elde edebiliyorsun. Ama fotoğraf kalitesi konusunda bir şey diyemem.
  • 700 e çıkarsan casio exilim s770 al harika makina süper foto ve video çekiyor ve çok ufak incele bi çok hoşuna gidecek hemde wide ekran video çekme fonksiyonu var müthiş kaliteli video çekiyor hemde 4gb a kadar destekliyor 4gb a 2-3 saat çekim yapabilirsin
    500 civarı istersen casio s600 mükemmel s770 ile hemen hemen aynı sadece bi alt modeli bununda videosu mükemmel ve makina çok küçük 2gb a kadar destekliyor ve 2gb karta 77dk video çekiyor
    500 aşağısında bişey almak istersen samsung s800 mükemmel bir makina 8.1 mp fotpğrafları süper 1.8'' sensör mpeg-4 video kaydı çok süper bir makina 1gb a kadar destekliyor ama 2gb kullananlarda var 1gb karta 53dk video çekiyor

bu üç makinada birbirinden güzel ama videoya öncelik veriyorsan casio s770 tam sana göre müthiş video çekiyo hatta bence en iyi video çeken foto makinası bence ama fotoğraf için itersen en ideali samsung s800 ortası olsun dersen casio s600umarım yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin yerinde olsam maddi durumun iyi ise s770 alırdım benim tavsiyem bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim yardımcı olmak ne kelime cok aydınlattınız beni..Zaten su sıralarda casio yu inceliyordum hem küçük ama bir o kadarda büyük işler yapan bir makina..Video benim için önemli samsung ta guzel ama casio kadar kibar değil..Kendim bizzat gidip casio yu Sirkeci de inceliycem.Tekrar sagolun
    quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

700 e çıkarsan casio exilim s770 al harika makina süper foto ve video çekiyor ve çok ufak incele bi çok hoşuna gidecek hemde wide ekran video çekme fonksiyonu var müthiş kaliteli video çekiyor hemde 4gb a kadar destekliyor 4gb a 2-3 saat çekim yapabilirsin
    500 civarı istersen casio s600 mükemmel s770 ile hemen hemen aynı sadece bi alt modeli bununda videosu mükemmel ve makina çok küçük 2gb a kadar destekliyor ve 2gb karta 77dk video çekiyor
    500 aşağısında bişey almak istersen samsung s800 mükemmel bir makina 8.1 mp fotpğrafları süper 1.8'' sensör mpeg-4 video kaydı çok süper bir makina 1gb a kadar destekliyor ama 2gb kullananlarda var 1gb karta 53dk video çekiyor

bu üç makinada birbirinden güzel ama videoya öncelik veriyorsan casio s770 tam sana göre müthiş video çekiyo hatta bence en iyi video çeken foto makinası bence ama fotoğraf için itersen en ideali samsung s800 ortası olsun dersen casio s600umarım yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin yerinde olsam maddi durumun iyi ise s770 alırdım benim tavsiyem bu

• quote:

700 e çıkarsan casio exilim s770 al harika makina süper foto ve video çekiyor ve çok ufak incele bi çok hoşuna gidecek hemde wide ekran video çekme fonksiyonu var müthiş kaliteli video çekiyor hemde 4gb a kadar destekliyor 4gb a 2-3 saat çekim yapabilirsin

HOCAM VİDEO KAMERA KONUSUNDA SAMSUNG DEME. MARKACI DEĞİLİM AMA DİJİTAL VİDEO KAMERALARIN İÇİNDE EN ÇOK SORUN YARATAN MAKİNA BU. çÜNKİ BU FORUMDA ARIZALARINDAN EN ÇOK BAHSEDİLEN MAKİNA DEDİĞİNİZ MARKA. ÖZÜR DİLEYEREK SÖYLÜYORUM..

• quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

çok teşekkür ederim yardımcı olmak ne kelime cok aydınlattınız beni..Zaten su sıralarda casio yu inceliyordum hem küçük ama bir o kadarda büyük işler yapan bir makina..Video benim için önemli samsung ta guzel ama casio kadar kibar değil..Kendim bizzat gidip casio yu Sirkeci de inceliycem.Tekrar sagolun
    quote:

ne demek dostum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• O FİATLARA YAKIN SADECE SONY 24E Yİ TAVSİYE EDERİM.VERCEĞİN FAZLADAN 160 YTL FİLANDIR . AMA ÇOK PROFOSYONEL KULLANMAYACAKSAN ARADIĞINDAN FAZLASINI BULACAKSIN.
  • git kendine Canon a610 al 550'ye. yukarıdakilerin hepsinden daha kaliteli fotoğraf çeker...

Kamera çekimi yapacaksan o zaman bir tane kamera al.. Foto makinesini kamera olarak kullanmak makinene bir süre sonra zarar verir bunu bil.. Bu iş insanların müzik dinlemek ve foto cekmek için cep telefonu almasına döndü...
  • Sony kamera al sana yeter. samsung alma ama bende var 363 çok kötü akşam çekimleri.
  • (dv) video kamera !!
  • 700 ytl civarı video kamera olarak hangi marka ve modeli onerirsiniz. fotoraf makinam var . ama bir tanede video kamera dusunuyom. orata seekr birşey olsa yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cebelli

700 ytl civarı video kamera olarak hangi marka ve modeli onerirsiniz. fotoraf makinam var . ama bir tanede video kamera dusunuyom. orata seekr birşey olsa yeter.

Panasonıc gs 17, gs 37. Sony hc 23 , yada 24 alabilirsin.
  • [Deleted by Admins]
  • bu aralar samsung adı çok geçiyor oldukça ekonomik
  • quote:

Orjinalden alıntı: earl26

bu aralar samsung adı çok geçiyor oldukça ekonomik

önce bu forumda bir incele en çok şikayet nerden gelmiş. doğru ekonomik. ama sonra...........................
    kiminin tanıtım cd sini bilğisayar tanımaz.....kimi görüntüyü aktarmaz.............vs..vs.. hele bi alda dene...
  • sony de kısa süreli bir indirim var. HC35E kamera 598 milyonlira
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.