Şimdi Ara

500 TL ye 4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME ) --En Düşük bütçe ile maksimum performans-- YENİ SSler (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
52
Favori
133.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilancho

Ben de uygun fiyatli bır pc arıyorum arkadaslar. Bu sistem ilgimi cekti. bırkac degisiklikle bu sistemi almak istiyorum fakat yardımınıza ıhtıyacim var.

Bu PC yi hd film izleme-duzenleme islerinde kullanacagim. Bu kasa 1080p filmleri sorunsuz LCD de oynatır mi?

-En onemlı konu kasanin cok buyuk olmamasi,şık ve cok sessiz olmasi,Bunun icin neler degismeli?
    -Ekran kartinda hdmi cikis var mi? Bu benım ıcın olmazsa olmaz.
    -Optık cikisa sahip bir ses karti eklesem olur sanırım?

Bır de İzmirde nereden taksitle toplanmis olarak alabilirim ? :)

almanız gereken.
    A75 chipsete sahip HDMI ve optik ses çıkışlı bir anakart.
    neden A75 derseniz a55 lerde bunlar yok.
    anakart boyutu olarak microATX seçmeniz gerekiyorki kasa küçük olabilsin.

işlemci 3870K yüksek performans sunar
    ekran kartı işlemciyle tümleşik olan 6550D
    HD videolar için size fazlasıyla yetecektir.

kasa olarak şu meselahttp://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-mini-office-200w-guc-kaynakli-mini-itx-htpc-kasa.html
    ama sessizliği hakkında bişey diyemem.

200 watt power sisteme yetecektir.
    hardisk olarak keyfinize kalmış.
    1.5 veya 2TB bişey alabilirsiniz. seagate öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet2741

quote:

Ben de uygun fiyatli bır pc arıyorum arkadaslar. Bu sistem ilgimi cekti. bırkac degisiklikle bu sistemi almak istiyorum fakat yardımınıza ıhtıyacim var.

Bu PC yi hd film izleme-duzenleme islerinde kullanacagim. Bu kasa 1080p filmleri sorunsuz LCD de oynatır mi?

-En onemlı konu kasanin cok buyuk olmamasi,şık ve cok sessiz olmasi,Bunun icin neler degismeli?
    -Ekran kartinda hdmi cikis var mi? Bu benım ıcın olmazsa olmaz.
    -Optık cikisa sahip bir ses karti eklesem olur sanırım?

Bır de İzmirde nereden taksitle toplanmis olarak alabilirim ? :)

almanız gereken.
    A75 chipsete sahip HDMI ve optik ses çıkışlı bir anakart.
    neden A75 derseniz a55 lerde bunlar yok.
    anakart boyutu olarak microATX seçmeniz gerekiyorki kasa küçük olabilsin.

işlemci 3870K yüksek performans sunar
    ekran kartı işlemciyle tümleşik olan 6550D
    HD videolar için size fazlasıyla yetecektir.

kasa olarak şu meselahttp://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-mini-office-200w-guc-kaynakli-mini-itx-htpc-kasa.html
    ama sessizliği hakkında bişey diyemem.

200 watt power sisteme yetecektir.
    hardisk olarak keyfinize kalmış.
    1.5 veya 2TB bişey alabilirsiniz. seagate öneririm.

Katılıyorum 1080p videoları hiç takılmadan oynatabiliyor denemiştim diğer önerilerde aynı PSU az yeter işlemci fanı boşta sessiz ama yük altında sessiz denemez

• Arkadaşlar cevaplarınız icin tesekkur ederim. Bugun konuyu epey arastırdım. HTPC olarak toplamanin zahmetli ve daha maliyetli oldugunu anladım:)

hayalet2741,mesajinizi okudugumdan beri arastiriyorum:) Benim istedigim ozelliklerde micro atx anakart bulmam mumkun degil sanirim. Yada ben bulamadim. Boyutu biraz daha buyuk bir kasaya da raziyim artık.

Şunun gibi bir konfigurasyon dusundum;

Kasa: FRISBY 300W SLIM SIYAH ATX KASA FC-S6020B 75 TL
    https://www.ucuzuburada.com/Products-12861-frisby-300w-slim-siyah-atx-kasa-fc-s6020b.html

Anakart: ASUS AMD F1A75-V PRO A75 DDR3 1866 VGA GLAN RAID 0,1 16X FM1 USB 3.0 230 TL
    https://www.ucuzuburada.com/Products-14187-asus-amd-f1a75-v-pro-a75-ddr3-1866-vga-glan-raid-01-16x-fm1-usb-30.html

İşlemci; AMD LIANO A8 X4 3870 QUAD CORE 3.0 GHZ 4MB VGA FM1 BLACK EDITION 225 TL
    https://www.ucuzuburada.com/Products-15208-amd-liano-a8-x4-3870-quad-core-30-ghz-4mb-vga-fm1-black-edition.html

Ram; Kingston HyperX 4GB DDR3 1866MHz CL9 Ram KHX1866C9D3/4G 65 TL
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd300035&categoryId=47

DVR-R; LG GH24NS90 24X DVD YAZıCı SIYAH SATA BULK 35 TL
    http://www.ucuzuburada.com/Products-17373-lg-gh24ns90-24x-dvd-yazici-siyah-sata-bulk.html

HDD elimdeki 1,5 TB Seagate i kullanagim.

-Kasa Watt olarak sistem icin yeterli midir? Ayrica PSU gerekir mi?Anakart bu kasaya sigar mi?
    Download icin surekli acik olacagindan mumkun olan en dusuk Watta sahip psu istiyorum.
    İşlemci ve anakart 100er Watt tuketiyorlar. Harici hddler,klavye-maus,ramler vs. ne kadar guc tuketir bilemiyorum.Umarim 300 wattı gecmiyordur?

-Anakartın fiyati yuksek fakat hdmi, spdif, usb 3.0, e-sata özellikleri benim icin onemli. Ayni ozellikleri tasiyan baska anakart onerilerine de acigim..

-Ram icin 8 GB gereksiz mi olur?4 GB yeterli olur mu bilemiyorum?

Ne dersiniz arkadaslar? Yorumlariniza gore sistemi alacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilancho -- 21 Eylül 2012; 21:05:00 >

• quote:

Arkadaşlar cevaplarınız icin tesekkur ederim. Bugun konuyu epey arastırdım. HTPC olarak toplamanin zahmetli ve daha maliyetli oldugunu anladım:)

hayalet2741,mesajinizi okudugumdan beri arastiriyorum:) Benim istedigim ozelliklerde micro atx anakart bulmam mumkun degil sanirim. Yada ben bulamadim. Boyutu biraz daha buyuk bir kasaya da raziyim artık.

Şunun gibi bir konfigurasyon dusundum;

Kasa: FRISBY 300W SLIM SIYAH ATX KASA FC-S6020B 75 TL
    https://www.ucuzuburada.com/Products-12861-frisby-300w-slim-siyah-atx-kasa-fc-s6020b.html

Anakart: ASUS AMD F1A75-V PRO A75 DDR3 1866 VGA GLAN RAID 0,1 16X FM1 USB 3.0 230 TL
    https://www.ucuzuburada.com/Products-14187-asus-amd-f1a75-v-pro-a75-ddr3-1866-vga-glan-raid-01-16x-fm1-usb-30.html

İşlemci; AMD LIANO A8 X4 3870 QUAD CORE 3.0 GHZ 4MB VGA FM1 BLACK EDITION 225 TL
    https://www.ucuzuburada.com/Products-15208-amd-liano-a8-x4-3870-quad-core-30-ghz-4mb-vga-fm1-black-edition.html

Ram; Kingston HyperX 4GB DDR3 1866MHz CL9 Ram KHX1866C9D3/4G 65 TL
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd300035&categoryId=47

DVR-R; LG GH24NS90 24X DVD YAZıCı SIYAH SATA BULK 35 TL
    http://www.ucuzuburada.com/Products-17373-lg-gh24ns90-24x-dvd-yazici-siyah-sata-bulk.html

HDD elimdeki 1,5 TB Seagate i kullanagim.

-Kasa Watt olarak sistem icin yeterli midir? Ayrica PSU gerekir mi?Anakart bu kasaya sigar mi?
    Download icin surekli acik olacagindan mumkun olan en dusuk Watta sahip psu istiyorum.
    İşlemci ve anakart 100er Watt tuketiyorlar. Harici hddler,klavye-maus,ramler vs. ne kadar guc tuketir bilemiyorum.Umarim 300 wattı gecmiyordur?

-Anakartın fiyati yuksek fakat hdmi, spdif, usb 3.0, e-sata özellikleri benim icin onemli. Ayni ozellikleri tasiyan baska anakart onerilerine de acigim..

-Ram icin 8 GB gereksiz mi olur?4 GB yeterli olur mu bilemiyorum?

Ne dersiniz arkadaslar? Yorumlariniza gore sistemi alacagim.

Sistem güzel PSU yetecektir büyük ihtimal çünkü pek bilgi Yok ama Bende 300 w rahat yetti.PSU da dan 8 cm sesli çalışabilir.Ram olarak mhz iyi olmuş Bende keşke o mhz de alsaydım dedim çünkü apu ya getirisi fazla.Oyun oynamıyorsaniz 4 gb yeter ama 8 daha iyi olur

• 1080p videolar için fazla bile bu sistem gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

Orijinalden alıntı: Kıvanch

Sistemlerini alan arkadaşlar SS paylaşırlarsa konu daha aktif hale gelir diye düşünüyorum. hadi fotoğraf çekin biraz

500 TL ye 4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME ) --En Düşük bütçe ile maksimum performans-- YENİ SSler

500 TL ye 4 çekirdekli Oyun PC si ( İNCELEME ) --En Düşük bütçe ile maksimum performans-- YENİ SSler

Eski Nickname : ElUltimoDiez #10

• Beyler gta 4 u oynadım az önce çok süper oldu cidden iyi çözünürlük yüksek ayarlarda hiç kasmıyor fakat bir kaç ayar yapmak lazım ondan önce çünkü çok sorunlu bir Oyun :D

Sistemlerini alan arkadaşlar SS paylaşırlarsa konu daha aktif hale gelir diye düşünüyorum. hadi fotoğraf çekin biraz

masraf olmasın diye eski beyaz kasama koydum sistemi monitörümde 17 inç hp lcd hapörlerim beyaz vestel mausem toplu koyarsam millet bana kaba etleriyle güler

Orijinalden alıntı: Primo RH

quote:

kasa çok şık olmuş valla hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: admag

quote:

masraf olmasın diye eski beyaz kasama koydum sistemi monitörümde 17 inç hp lcd hapörlerim beyaz vestel mausem toplu koyarsam millet bana kaba etleriyle güler

olsun nolcak ki maksat sistemi alanlar kimler bi de fan liste yaparım ben ilk konuya koyarız

bu arada şu anda kimler aldıysa sistemi " ALDIM " diye msj atsınlar konuya ben de liste yapacam çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 22 Eylül 2012; 16:24:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

quote:

Orijinalden alıntı: admag

quote:

olsun nolcak ki maksat sistemi alanlar kimler bi de fan liste yaparım ben ilk konuya koyarız

bu arada şu anda kimler aldıysa sistemi " ALDIM " diye msj atsınlar konuya ben de liste yapacam çünkü

geliyo

• Bu arada az önce F1 2012 oyununu 1080p de HIGH ayarda oynadım super akıcı hem de içindeki HD 6550 ile sadece

Orijinalden alıntı: ibraxi

CPU daki ekran kartını harici kart ile kıyaslarsak;
    hangi karta karşılık geliyor ?

HD 6550 işte hocam yani piyasadaki HD 6570 gibi say sen onu. hatta overclock ile geçiyor. ama kısaca HD 6570 ayarında diyebiliriz overclock ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 22 Eylül 2012; 21:18:50 >

• Bu arada A10 4600K laptoplara gelmiş (yakında da A10 5800K gelir desktoplara) ve bazı örnekler :

• quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

quote:

Orijinalden alıntı: Primo RH

quote:

kasa çok şık olmuş valla hocam

sağol hocam
    Eski Nickname : ElUltimoDiez #10

• https://www.ucuzuburada.com/Products-15208-amd-liano-a8-x4-3870-quad-core-30-ghz-4mb-vga-fm1-black-edition.html

https://www.ucuzuburada.com/Products-14483-asus-amd-f1a55-m-lx-plus-a55-ddr3-1866-vga-glan-raid-01-16x-fm1.html

dostum bu ikisini alıyorum senden ricam bu sisteme cf yapabileceğim en iyi ekran kartı ve oc yapabileceğim psu lu kasa

geri kalan ürünler evde var zaten yine aynı siteden link verirseniz yarın siparişi geçicem teşekkür ederim...

"No woman No kids"
    -Leon-

• İyi toplamışsın sistemi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.