Şimdi Ara

500 TL Telefon Tavsiyesi Alabilir miyim? (Oyun oynanmayacak.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba başlıkta belirttiğim gibi 500 TL lik bir cihaz arıyorum oyun falan oynanmayacak sadece sosyal medya ve kulaklıkla müzik dinlemek için. Çok çok performanslı bir cihaz aramıyorum.

    Ben 450-500 TL arası iphone 4s, samsung s3 & s4 ve asus zenfone 5 & 6 cihazlara bakıyorum ancak hepsi soyulmuş, deforme olmuş cihazlar. Biraz üst model olsun istiyorum 500 TL'ye sıfır cihazlarda var ancak Mini tarzı telefon kullanmak istemiyorum. Önceki telefonum Galaxy Ace'dı. hafızası 16 GB yeterli olacaktır benim için SD kart girişli olursa iyi olur. Eğer elinde veya çevresinde 500 TL lik bir cihaz satan varsa bana ulaşabilir. Sizin tavsiyeleriniz de bekliyorum.



  • Sıfır olarak sony xperia e4g , casper via v3 olabilir, 2.elde de temiz cihaz bulmak zor, bulsanda adam 0 fiyatına satıyor genelde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhdemir

    Sıfır olarak sony xperia e4g , casper via v3 olabilir, 2.elde de temiz cihaz bulmak zor, bulsanda adam 0 fiyatına satıyor genelde

    Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Bende önerdiğinize uygun yorum yapayım. Tam şuan Xperia E4G incelemesi izliyordum. Fakat 4G destekli olduğu için telefonun gereksiz bir pahalılığı var. Hafızası,kamerası falan düşük ancak fiyatı da bu orana göre yüksek geldi bana. Casper'ı ele alacak olursak da şuan Casper bir tablet kullanıyorum daha öncede 2 arkadaşım Casper Via serisi telefonlar kullanmıştı ancak ikisi de çok şikayetçiydi telefonlardan. Bende tabletinden şikayetciyim :) Başka 500-600 arası önerileriniz varsa alabilirim. 600 TL bir öğrenci olarak bütçemi sarsar ancak bulmaya çalışırım.




  • O bütceyle daha iyisini bulacağınızı zannetmiyorum, ille eksikler sorunlar olur , piyasada çok fazla bir alternatif de yok,çin markaları vs var,ama ne kadar güvenilir, birde vestel venus 5x 5v vs başka da doğru düzgün bir telefon yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhdemir

    O bütceyle daha iyisini bulacağınızı zannetmiyorum, ille eksikler sorunlar olur , piyasada çok fazla bir alternatif de yok,çin markaları vs var,ama ne kadar güvenilir, birde vestel venus 5x 5v vs başka da doğru düzgün bir telefon yok.

    Çok alternatif yok demişsiniz ancak ben illa ki sıfır olacak diye bir şart belirtmedim yukarıda okumamışsınız demek ki 2.el bakıyorum genel olarak zaten de sıfır alternatiflerini sormuştum foruma. Vestel'e zaten hiç bulaşmam.
  • 2. Elde htc one (m7) , galaxy s4, lg g2 temiz hangisini bulursanız alın , g2 32gb olursa daha iyi olur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata ikinci el alabileceğiniz en iyi telefon motorola moto g daha ötesi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E4g mantikli bir secim olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2ci el temiz g2 olabilir belki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhdemir

    2. Elde htc one (m7) , galaxy s4, lg g2 temiz hangisini bulursanız alın , g2 32gb olursa daha iyi olur
    Hocam 2.elde benim verebileceğim paraya (500 TL) sizin yazdığınız telefonlardan sadece galaxy s4 oluyor :) htc one m7 2.ellerin en ucuzu 700 falan g2 lere de o civarlarda istiyorlar 650-700.
  • Xperia E4G modeli one cikior o butcede cogu cihaz arayuz ile 3 ayda sinir harbi yasatir bu ac

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia E4G modeli one cikior o butcede cogu cihaz arayuz ile 3 ayda sinir harbi yasatir bu acidan da e4g iyi hepsiburada indirimdeydi gecenlerde,yada daha ucuza xperia E4 duz modeli alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.