Şimdi Ara

500 TL Oyun Monitörü Öneri [Cevaplandı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir sorum olacak: DVI mı yoksa HDMI mı daha iyi performans verir?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Kelvin -- 30 Mayıs 2011; 19:57:25 >

Led ekranların kontrast oranı LCD'lere göre daha fazladır. Daha parlak ve canlı gösterir. Enerji tüketimi daha azdır.

LED tv'lerde siyah seviyesi LCD'lere göre çok daha iyidir. Kontrast oranı yüksek olduğu için yakından baktığınızda görüntünün piksel piksel olduğunu görürsünüz. Göze rahatsızlık verir. Bilgisayar için kullanacağınız için LCD öneriyorum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-244e2sb-24-5ms-analogdvihdmi-full-hd-1080p-wide-screen-lcd-monitor-parlak-siyah/ProductDetails.aspx?productId=bd56563&categoryId=986

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 26 Mayıs 2011; 20:46:35 >

• Hocam yorumunuz için teşekkürler fakat en fazla 425 TL ve oyun odaklı olarak öneriniz nedir? Önermiş olduğunuz monitör 550 TL ve 24". TeknoBiyotik'ten hangisini önerirsiniz?
    Philips 221E2SB
    BenQ V2220H

Ne olur ne olmaz ben sorayım: Hangisinin servisi daha iyidir?

Teşekkürler.

• Analog+DVI+HDMI istediğiniz için fiyat artıyor.
    BenQ'un servisi daha iyidir ancak philips öneriyorum.

Philips 221E2SB
    Analog+DVI

Analog+HDMI olarak bu ürün var.
    2ms
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/monitor/philips-224e2sb-21-5-5ms-wide-screen-multimedya-lcd-monitor-siyah.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 26 Mayıs 2011; 20:55:09 >
    BenQ!nun servisi daha iyi olmasına rağmen neden Philips önerdiniz? Açıklarsanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301
    500 liraya çıkardıysanız 244E2SB uygun.
    Görüntü kalitesi kuşkusuz Philips'in daha iyi. Kontrast oranı BenQ'da daha fazla ama emin olun Philips daha iyi görüntü verir

Led bir monitördense LCD almam gerçekten daha mı iyi olur?
    + En az 5 sene kullanırım ben bu aleti.

Son kararınız o 244E2SB mi? Led olarak 234CL2SB var. Hangisi önerilir? LCD mi Led mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Kelvin -- 27 Mayıs 2011; 7:01:39 >

Orijinalden alıntı: leon_21

samsung lg asus bunlardan yeni çıkan modellerden birini al.philips eskisi gibi pekte yeni modeler çıkarmıyor.sanırım oda sony gibi bu piyasadan çekilecek gibi

Herhangi bir öneride bulunabilir misiniz peki hocam?.. Bütçem 500 TL.

Orijinalden alıntı: UD97

quote:

500 liraya çıkardıysanız 244E2SB uygun.
    Görüntü kalitesi kuşkusuz Philips'in daha iyi. Kontrast oranı BenQ'da daha fazla ama emin olun Philips daha iyi görüntü verir

Led bir monitördense LCD almam gerçekten daha mı iyi olur?
    + En az 5 sene kullanırım ben bu aleti.

Son kararınız o 244E2SB mi? Led olarak 234CL2SB var. Hangisi önerilir? LCD mi Led mi?

Daha önce de dediğim gibi hareketli görüntülerde hareket eden kısımda görüntü netliği bozuluyor. Özellikle yakından bakınca fark edersiniz. Bilgisayar monitörü olarak led tv leri uygun bulmuyorum. Karar size kalmış

• @Onur1310
    Biraz daha para koyup MS238H almam mı daha iyi olur? Bayağı iyi şeyler söyleniyor, hele oyun için.
  • Selamlar , bende MS238H modelini düşünüyorum kontrast olarak çok ciddi bir yere sahip görünüşe göre, birebir görmedim ama teknik detaylar bunu gösteriyor. birde bu modele alternatif olarak Asus 23.6" VE247H modeli kafama takılıyor, Acaba bu monitörleri kullanan arkadaşlar memnuniyetlerini yada sıkıntılarını yazabılırlermı?

Orijinalden alıntı: bebop

Selamlar , bende MS238H modelini düşünüyorum kontrast olarak çok ciddi bir yere sahip görünüşe göre, birebir görmedim ama teknik detaylar bunu gösteriyor. birde bu modele alternatif olarak Asus 23.6" VE247H modeli kafama takılıyor, Acaba bu monitörleri kullanan arkadaşlar memnuniyetlerini yada sıkıntılarını yazabılırlermı?

Forumda MS238H için inceleme mevcut. Oyunlarda müthiş performans sağladığı fakat filmlerde aynı mod içerisinde iyi olmadığını yazıyorlar. Yani oyunu ayrı modda filmi ayrı modda kullanıyorsunuz. Ayak yapısından dolayı 5 ile 10 derece arası kullanılabiliyor monitör.
    Yeni ayaklısı çıktı ama 100 TL fazla...

• Ayrıntılı okumadım ama galiba Philiips önerilmiş. Phillips monitor almayın çok başınız ağrır eğer dikkatli bir kullanıcı iseniz.(Bkz.Ghosting.) Zamanım olduğunda ayrıntılı yazarım.

Orijinalden alıntı: HapLoo

Ayrıntılı okumadım ama galiba Philiips önerilmiş. Phillips monitor almayın çok başınız ağrır eğer dikkatli bir kullanıcı iseniz.(Bkz.Ghosting.) Zamanım olduğunda ayrıntılı yazarım.

Nedenlerini yazar mısınız ? Bilelim.

quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Ayrıntılı okumadım ama galiba Philiips önerilmiş. Phillips monitor almayın çok başınız ağrır eğer dikkatli bir kullanıcı iseniz.(Bkz.Ghosting.) Zamanım olduğunda ayrıntılı yazarım.

Nedenlerini yazar mısınız ? Bilelim.

Başka bir konuda uzun uzun yapmıştım açıklamasını aratırsanız bulabilirsiniz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.