Şimdi Ara

-500 TL- 50 Oyun 70 DLC dosyalı Satılık Steam Hesabı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzurum İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçerisinde 50'yi aşkın oyun ve 70 tane DLC dosyası bulunan 12 level hiç ban yememiş steam hesabımı artık oyunları oynamaktan sıkıldığım için satıyorum. Oyunların tek tek alınma değeri 945 TL tutuyor. Kısaca hesabımdaki oyunlardan bahsedecek olursam...

- Left 4 Dead 2

- Payday 2

- Portal 2

- Counter Strike: Global Offensive

- Flatout 1, Flatout 2, Flatout 3 ve Flatout: Ultimate Carnage

- Hitman'ın son oyunu hariç tüm serisi ve silah ve kostümlerin DLC paketleri (Hitman: Blood Money, Hitman: Silent Assassin, Hitman: Codename 47, Hitman: Absolution, Hitman: Sniper Challenge ve Hitman Contracts)

-Just Cause ve Just Cause 2 (Aynı zamanda DLC dosyaları)

- Deus Ex: Game of the Year Edition, Deus Ex: Invisible Wars, Deus Ex: Human Revolotion - Director's Cut, Deus Ex: The Fall

-Battlestations: Midway ve Battlestations: Pacific

- Blood Omen 2: Legacy of Kain

- Deponia

- Dino D-Day

- Fractured Space

- Grand Theft Auto 4 ve Grand Theft Auto: Episodes from the Liberty City

- Kane & Lynch: Dead Men ve Kane & Lynch 2: Dog Days (Yanında da DLC dosyaları)

- Lara Croft and the Guardian of Light

- Legacy of Kain: Defiance, Legacy of Kain: Soul Reaver, Legacy of Kain: Soul Reaver 2

- Thief, Thief Gold, Thief 2, Thief: Deadly Shadows (DLC dosyaları)

- Tomb Raider, Tomb Raider 2, Tomb Raider 3: Adventures of Lara Croft, Tomb Raider: The Last Revelation, Tomb Raider: Chronicles, Tomb Raider (6): The Angel of Darkness, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Underworld (Tomb Raider silah ve kostüm DLC paketleri)

Eklemeyi unutmuş olduğum DLC dosyaları olabilir. Bu konuyu özel olarak ilgilenenlerle konuşabiliriz. Artık Steam'de çok vakit geçirmediğim için hesabı satıyorum. Fiyatı özel olarak daha sonra konuşabiliriz. Şu anda aklımda tam bir fiyat yok. Hesabı almak isteyen arkadaşlar olursa fiyat konusunda konuşarak anlaşabiliriz.

FİYAT: Şimdilik buraya 500 TL fiyat yazıyorum. Bence bu oyunlar için çok normal bir fiyat pazarlıkla daha aşağılara da inebiliriz. Ben zamanı geçmiş eski oyunları fiyattan düştüm. Mesela Thief serisinde sadece 45 lira olan Thief'i fiyata ekledim DLC dosyalarına zaten para eklemedim. Tomb Raider serisinde yalnızca bir Tomb Raider'ın fiyatını ekledim. Geriye kalan oyunları zaten gereksiz diye eklemedim. Hitman serisinden bir kaç oyun işinize yarar onları ekledim. Flatout serisinde 3. ve Ultimate Carnage'yi yalnızca ekledim. Portal 2, Payday 2, GTA, CSGO, Left 4 Dead 2 benim kanaatimce herkesin sevdiği güzel oyunlar onların fiyatını zaten ekledim onlar olmasaydı zaten hesap o kadar da değerli olmazdı. Diğer Deponia olsun Dino D-Day olsun onların fiyatlarını hiç eklemedim bile. Dediğim gibi ilgilenen arkadaşlarla özel olarak bu konuları konuşuruz. Teşekkürler.

Cep telefonu numaram: 05447335830
    Facebook adresim:https://www.facebook.com/ahmthlmzn
    Steam hesabım:http://steamcommunity.com/id/ahmthlmzn/

-500 TL- 50 Oyun 70 DLC dosyalı Satılık Steam Hesabı...
     -500 TL- 50 Oyun 70 DLC dosyalı Satılık Steam Hesabı... -500 TL- 50 Oyun 70 DLC dosyalı Satılık Steam Hesabı...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmthlmzn -- 1 Eylül 2015; 3:03:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Forum kurallarına fiyat belirtilmesi mecburi diye biliyorum
  • Ne zamandır foruma girmiyordum haberim yoktu hemen bir fiyat ekleyeyim sonra konuşuruz ilgilenenlerle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK | 35 Steam Key - 50 TL
    3 yıl önce açıldı
    26 Oyunlu Steam Hesabı 50 TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.