Şimdi Ara

500-850 Tl telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar farkındayım bu türde konulardan fazlasıyla var ve hepimizi sıktı. Ama sizinde bildiğiniz gibi bu telefon alma işi o kadar sıkıntı oluyo ki kararsız insanlar için. Onlardan biride benim malesef. Geçenlerde konu açtım 1000 lira telefon önerisi diye bilenler bilir. O bütçeyi elimde olmayan sebeplerden dolayı 800 liraya düşürmek zorunda kaldım. Şimdi size sorum şu vatan,teknosa,electro world gibi yerlerden 800 liraya hangi telefon alınabilir. Yada en az bu mağazalar kadar güvenilir garantisi üretici firma tarafından verilen site var mıdır ?

Aklımda ki telefonlar şunlar :

Sony Xperia L

Sony Xperia SP ( Bu vatanda 1149 lira fakat güvenilir bir sitede daha düşük varsa söylerseniz sevinirim)

Sony Xperia M

Evet arkadaşlar bu konu altında yardımcı olabilirseniz hem benim için hemde benim gibi kararsız arkadaşlar için çok yararlı olur.

• Sony Xperia L al bence bütcene uyar tam kliksa.com dan almıştım ben 800 tle 3 ay önce hemde

sony eurasia garantili bi bak istersen
  • Xperia L klıksa ve n11 fıyatları ıyı bugun vatanda ındırımde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kliksa.com da şu an 849 lira görünüyor xperia L. 49 lira fark çok önemli değil fakat bu artış neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jointofjah -- 27 Ekim 2013; 14:53:31 >
  • Xperıa L

• Xperia L

• GM discovery

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xperia l kesinlikle.
  • Tabıkı xperıa L.

• xperia nasıl bilmiyorum ben 2 gün önce general mobile discovery aldım 16 gb hafızalı aldım gayet memnunum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.