Şimdi Ara

500-700 Lira Arası Internet Telefonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu fiyat aralığında birkaç başlık var ama bana internette sıkıntı yaşatmayacak arayüzü kullanışlı şık bir telefon önerisi lazım. oyun nerdeyse hiç oynamam. internete girsin uygulamaları açsın benim için kafi. çok yakın bir zamanda almayı düşünüyorum. 2. el de alabilirim sıfır da.

şimdiden çok sağolun

• Beyler sarji da uzun gitse iyi olur. bahaneyle up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile Discovery.

Şarj on numara bence. İnternet de akıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

General Mobile Discovery.

bazı arkadaşlar çok tavsiye etmemiş. siz hiçbir sıkıntı yaşadınız mı?
  • lumia 720 .... hem sık hem bataryası iyi hemde interneti .899 tl teknosa fiyatı. ikinci el falan bakabilirsin ya da garantisiz falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 11 Eylül 2013; 21:51:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

lumia 720 .... hem sık hem bataryası iyi hemde interneti .899 tl teknosa fiyatı. ikinci el falan bakabilirsin ya da garantisiz falan.

hocam forumda gözlemlediğim kadarıyla bu lumia dışında Xperia L ve Nexus 4 tutuluyor. karşılaştıracak olursak ne gibi farklılıklar var?

• quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

quote:

lumia 720 .... hem sık hem bataryası iyi hemde interneti .899 tl teknosa fiyatı. ikinci el falan bakabilirsin ya da garantisiz falan.

hocam forumda gözlemlediğim kadarıyla bu lumia dışında Xperia L ve Nexus 4 tutuluyor. karşılaştıracak olursak ne gibi farklılıklar var?

nexus 4 daha iyi olsa gerek .saf android.ama kamerası rezil ve bataryası kötü. ben l720 almayı düşünüyorum. kamera ,batarya ,tasarım önceliğim var. nexus 4 ün konusuna gidip kullanıcılarına sorabilirsin ne kadar gidiyor vesaire diye.lumia konusuna gidip neye ihtiyacın var ,lumia da var mı diye de sor.ona göre alırsın.ama batarya kıyaslaman acıısından bir ek daha vereyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hocam bu lumia Xperia L'yi yere yatırır , Nexus 4'ü de üstüne yatırır. Sonrasında ikisinin üstüne atlar altta kalanın canı çıksın oynar.
    Lumia 620 Alın hocam. 720 Olursa daha iyi. İnternet performansında hiç kasma yok. Gifleri oynatıyor gayet güzel bir şekilde. İnternet telefonu = Lumia modelleridir.
    Arkadaşın teki discovery demiş de discovery diyenlerin çoğu telefonu eline bile almamıştır.

Edit = Her soruyu sorabilirsiniz bana bu telefon hkkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 11 Eylül 2013; 22:24:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

General Mobile Discovery.

bazı arkadaşlar çok tavsiye etmemiş. siz hiçbir sıkıntı yaşadınız mı?

ben yaşamadım çok şükür olmaz diye de umuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.