Şimdi Ara

500-600tl Telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşım için 500-600 tl arası bi telefon alacağım şu an için LG L5 düşünüyoruz ancak farklı önerilere açığım.

Ayrıca 700-800 tl arası tavsiyelere de açığım o da kendim için.Tam 4 yıl önce forumdaki yorumlardan yola çıkarak 5800 xpressmusic almıştım emektarın ömrü doldu artık

• 600 tl icin galaxy ace2

800 tl icin s3 mini tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşınız için Galaxy Ace 2 i8160 modelini alın, kendiniz için Galaxy S3 Mini, Motorola Razr XT910 yada Teknosa indirimi ile HTC Desire SV alabilirsiniz.

http://www.teknosa.com/urunler/125070999/htc-desire-sv-black-cift-sim-akilli-telefon
  • Bayan ıcın beyaz ya da kırmızı xperıa mıro ya da ındırımde yakalanırsa xperıa J nın kırmızısını tavsıye ederım sık ve bayanlara uygun tıplerı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeler için teşekkürler.Tavsiyelerde bulunmamasına karşın xperia go ilgimi çekti epey.Çünkü bi telefonu uzun yıllar kullanıyorum.Değiştirmeyi sevmiyorum.Ancak tavsiyelerdeki Motorola fiyat performans olarak çok çok makul duruyor.Kesinlikle inceleyeceğim.LG L5 hakkında iyi ya da kötü yönde görüşü olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERİC CLAPTON

600 tl icin galaxy ace2

800 tl icin s3 mini tavsiye ederim

Arkadaşa Katılıyorum eğer 2.el düşünürseniz 600 TL ye garantili Galaxy S2 Advance 800 TL ye ise temiz S3 bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ralf_Jones

Tavsiyeler için teşekkürler.Tavsiyelerde bulunmamasına karşın xperia go ilgimi çekti epey.Çünkü bi telefonu uzun yıllar kullanıyorum.Değiştirmeyi sevmiyorum.Ancak tavsiyelerdeki Motorola fiyat performans olarak çok çok makul duruyor.Kesinlikle inceleyeceğim.LG L5 hakkında iyi ya da kötü yönde görüşü olan var mı?

LG L5 alacağınıza Galaxy Young 2 S6310 alınır, donanım olarakta yazılım olarakda daha iyi bir seçim olur. Ama tavsiye ettiğimiz Ace 2 i8160 ikisinden de iyi seçim olacaktır.

LG L5 modelini her halükarda hiç bir şekilde tavsiye etmiyoruz çünkü donanımı zayıf, ics kullandığı için donanım yazılımın ihtiyacı olan hızı sağlayamıyor haddinden fazla yavaş.

http://www.gondolbasi.com/Samsung-S6310-Galaxy-Young-Resmi-Distributor-Garantili%2CPR-4476.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Kız arkadaşınız için Galaxy Ace 2 i8160 modelini alın, kendiniz için Galaxy S3 Mini, Motorola Razr XT910 yada Teknosa indirimi ile HTC Desire SV alabilirsiniz.

http://www.teknosa.com/urunler/125070999/htc-desire-sv-black-cift-sim-akilli-telefon

desire sv modelinde mesaj sorunu var sanırım internette bunun hakkında şikayetler vardı 50 mesajdan sonra telefon mesaj alıp göndermiyormuş sanırım

• ace 2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.