Şimdi Ara

50 ytl civarı dvd player önerisi ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cevaplar için şimdiden saolun bende logitech x540 ses sistemi war goldmaster 19800 CIM d smart uydu alıcısı war bide carrefourda bulunan 50 ytl civarı dvd playerlardan alsam 3 ünü birbirine baglıyabilirmiyim ? yoksa herseferınde ses sistemi kablolarınımı çıkarıp takıcam ole olsa bile 50 ytl ye önerebileceginiz ses ve goruntu kalıtesı iyi dvd playerları beklıyorum iyi forumlar ..

• Bağlayabilirsin ama televizyonun yanında veya arkasındaki çıkışları kullanman gerekir. Bu da hem tv den hem de c540 tan ses gelmesine sebep olur ve seni rahatsız edebilir. Ben Dijitale bağladım benim sistemi. Şimdi ben de senin gibi bir dvix oynatıcı alıcam çok kararsızım; şöyle 50-60 ytl ye bir sürü var ama aralarından piranha ztype galiba, forumda konusu var ve baya bi kişi memnun en azından özelliklerinden memnun. Ben de düşünüyorum ama konuyu okudum, kimisine bozuk gelmiş ama değiştirmişler. Teknoloji şans işi olunca insanın nerde olsa bişey olabiliyor. Karar senin tabi ki.
  • saol arkadasım ilgilendiğin için bnde alıcam işte ona takıldım baglanırmı die baglanmassada artık tv yi kendi hoparlorlerınden seyedicez bnde şokta gordum dün 49 ytl ye trimax wardı acaba nasıldır gidip inceliyicem nasıl olsa 15 gun tatildeyim bu süre içinde iyi bi araştırma yapıp alıcm player ı
  • kipa mağazasında görmüştüm 48 ytl ye 10 taksitli usbli,kart okuyuculu ve div-x de var ayrıca...sanrım işini görecektir...
  • dvd alırken anolog çıkışları ve dts/dolby dekoderi olmasina ozen goster. Yoksa elindeki x540 i bagliyamassin, baglasan da gerçek 5.1 alamazsın.
  • @ osedan. kipa istanbulda yok herhalde araştırdım saol ilgin için.

@ unpop. ona dikkat ediyorum saol bu yorumlara gore Schaub Lorenz SLD 2007 bnm işimi gorur herhalde işte link :

http://www.evdi.com.tr/emarket/ProductDetails.aspx?ProductID=296089#Tabs
  • işini görür ama usb girişi yok, senin icin onemli degilse problem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    45.000 TL Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • usb onemli deil yaa marka nasıl ses çıkışlar ve goruntu iidir dimi ?
  • 39 a realde schaub lorenz var
  • bnmde lınkını werdıgım sitenin mağazası eve cok yakın o yuzden burdan alıcm nedeolsa aynı ürün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.