Şimdi Ara

50 milyon avro borç ödemişiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şampiyonlar ligi'ne katılabilme gerekliliklerini sağlamak adına 2008'den 2015'e kadar olan döneme ait 50 milyon avro'ya yakın borç ödemişiz.
    şu an için kulüpte para yokmuş, ancak yine de bir forvet alma düşüncesi varmış.
    hamza'nın açıklamalarının nedenini az çok anlıyorduk zaten, anlaşılıyor ki taraftara takımın yeterli olduğu telkinini salması için hamza'ya yönetimden baskı var. yoksa hiçbir hocanın bu kadar polyanna takılması olası değil.

• Madem bu kadar borç ödendi, Sabri'ye ve Hamza Hoca'ya niye bu kadar zam yapıldı? Jem niye alındı? Taraftar baskısı olmasa Aydın'la uzatıp Niasse'ı alacaktı adamlar, geçiniz.
  • sabriye yapılan zamdan sonra boşuna konu açmayın borcu varmış para yokmuş diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

sabriye yapılan zamdan sonra boşuna konu açmayın borcu varmış para yokmuş diye

şurada bilgi verdik, sabri ve jem'e verilen paraları mı savunduk? sana mı soracağım neye konu açacağımı? boşuna konu açmayınmış. beğenmiyorsan bakma.
  • CIA den bilgi saklıyorlar sanki çık taraftara söyle "FFP den dolayı avrupadan 1 yıl men almamak adına bu transfer sezonunda yüksek maliyetli isimleri kadromuza katamayız , yoksa 1 sene men ile karşı karşıya kalırız." diye taraftar hem destek verir hem de seni suçlamaz.Ya da her gün saçma sapan açıklamalar yapar , sabriye zam , maxi nin boyu sabriden kısa dersin taraftar cinnet geçirir.
  • Bakın en başında çıkıp deseydi bir tane adam kulüpten para yok transfer yapmayacağız diye eyvallah derdim.1 senemiz hiç olsun mühim değil derdim.Ama bunlar ne yaptı para yok dedi gitti Sabri'ye %100 zam yaptı. 500 bin dolar alan hocanın maaşını gitti 2 milyona çıkardı . Jem Karacan gibi ne olduğu belirsiz bir adamı imza parası ödeyerek garanti ücret vererek transfer etti. Bilal Kısa'yı Akhisar'da kazandığının 3 katı maaşla takıma kattılar. Mario Gomez'i istedik 9 milyon istediler dediler. 2 gün sonra Beşiktaş adamı bedavaya alıyor. Yani bize çıkıp net biçimde yalan söyledi hoca.Bakın 2 gün önce 9 milyon isteyen bugün Beşiktaş'a bedava satmaz aynı adamı.
    Kısacası elde olan az bir şey parayı da har vurup harman savuruyorlar. O yüzden hiçbiri maval okumasın bizlere . Onların düşündükleri Galatasaray'ın geleceği değil. Onların düşündükleri tanıdıkları menajerler, sözde camianın evlatları , kendilerine yakın olan futbolcular ihya olsun da gerisi mühim değil.Aynı 2010-2011 sezonun başını yaşıyoruz. O dönemin başında takımı çekip çeviren , transferlerde önemli bir yeri olan Haldun Üstünel küstürülmüştü. Şimdi ise Abdürrahim Albayrak'ı küstürdüler. O dönem de başımızda Aziz Yıldırım yalakası vizyon namına hiçbir şey olmayan Adnan Polat vardı , şimdi ise Dursun Özbek . O zaman futbol şubesinde Adnan Sezgin gibi menajerlere para yediren Yekta-Stancu ikilisine 9 milyon bonservis verdiren biri vardı şimdi ise Cüneyt Tanman . Tek farkı o dönem başımızda Rijkaard vardı . Basın toplantılarında açık açık istediği transferlerin yapılmadığını , takımın yetersiz olduğunu söyleyebilen bir hoca vardı. Şimdi ise tamamen yönetim ve futbolcuların kuklası olmuş Denge var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

Madem bu kadar borç ödendi, Sabri'ye ve Hamza Hoca'ya niye bu kadar zam yapıldı? Jem niye alındı? Taraftar baskısı olmasa Aydın'la uzatıp Niasse'ı alacaktı adamlar, geçiniz.

Ulan görende Sabriye 10 milyon avro verildi sanır. Cemaili pandev gibi çöpler 2-3 milyon avro alırken sabri 600 bin dolarmı alsın? GS kaptanı adam. Ayrıca GS için 1.6 milyon euro nedirki? kulüp gereksiz, fuzuli ve lüks masraftan kaçınıyor. Bütçeyi doğru yönetmek istiyor bunun neresi yanlış? Ulan ne düz mantık adamlarsınız biraz düşünün A...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aylık 80 bin TL maaş.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avatari ne yaptin hala degismemissin

Bu arada kaynak var mi bu haberle ilgili? Ben bu haberin gercek olduguna pek inanmiyorum dogrusu. Bu kadar taraftari karsilarina alip, yaptiklari olumlu bir hareketi medya ile paylasmayacaklar? Yuzlerce aciklama yaptilar, illa ki birinde soylenirdi.

Yonetime olan guven azdi, simdi iyice sifirlanmaya basladi. Hardcore bir sezon bekliyor bizim denge muritlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: acr

quote:

Madem bu kadar borç ödendi, Sabri'ye ve Hamza Hoca'ya niye bu kadar zam yapıldı? Jem niye alındı? Taraftar baskısı olmasa Aydın'la uzatıp Niasse'ı alacaktı adamlar, geçiniz.

Ulan görende Sabriye 10 milyon avro verildi sanır. Cemaili pandev gibi çöpler 2-3 milyon avro alırken sabri 600 bin dolarmı alsın? GS kaptanı adam. Ayrıca GS için 1.6 milyon euro nedirki? kulüp gereksiz, fuzuli ve lüks masraftan kaçınıyor. Bütçeyi doğru yönetmek istiyor bunun neresi yanlış? Ulan ne düz mantık adamlarsınız biraz düşünün A...

Yonetimde senin gibi dusunen adamlar yuzunden bugun eksik bolgelere transfer yapamiyoruz. Sabri gibi futbolcu demeye 100 sahit lazim adama dunyalar odeniyor. Galatasaray kaptaniymis, yesinler. Selcuk'da kaptandi, ne oldu formayi yerlere firlatiyordu.

Hem butceyi dogru yonetmekten fuzuli luks harcamadan kaciniyor diyorsun, hem 1.6M nedir ki diyorsun. Sen futbolu sadece izle dostum, yonetim ile ilgili fikirlerini kendine sakla. Duz mantikmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Avatari ne yaptin hala degismemissin

Bu arada kaynak var mi bu haberle ilgili? Ben bu haberin gercek olduguna pek inanmiyorum dogrusu. Bu kadar taraftari karsilarina alip, yaptiklari olumlu bir hareketi medya ile paylasmayacaklar? Yuzlerce aciklama yaptilar, illa ki birinde soylenirdi.

Yonetime olan guven azdi, simdi iyice sifirlanmaya basladi. Hardcore bir sezon bekliyor bizim denge muritlerini

üşeniyorum ya, değiştireceğim bir ara.

kaynak bir tanıdık diyeyim, ama ikinci ağız değil. ancak 50 milyon AVRO bana pek olası gelmedi, lira olabilir o. ama 2008'den bu yana borçlardan bahsediyorsak bir ihtimal avro da olabilir gerçi, tabi o parayı kim kaybetti de biz bulalım?

• Sabri'ye Sneijder maaşı kadar para veren, Jem Bilal gibilerini alan yönetimin para yok demeye hakkı yok.
  • Verdiğim cevap neden siliniyor sayın yönetim açıklama istiyorum.

• Galatasaray'da hırsız var. Artık menajerlermidir yönetimden midir nedir bilmiyorum. 30 yaşında Selçuk'a, Burak'a 5 yıllık 3 milyonluk sözleşme yaparsan, Sabri'ye 1.6 milyon euro verirsen gelip burda para yok demeyin. Ha o sözleşmeyi Ünal Aysal yapmıştı dersiniz ama ben buna katılmıyor. Bence o zamanki hırsızlar hala iş başında ve devam ediyorlar. Bu Jem'i alan adamlar falan da aynı işin içinde değilse çok şaşırım. Yoksa 3 yıldır 10 tane maça çıkmış adama 600.000 euro vermek ne demek? 200.000 verseler öpsün başına koysun.
  • Taraftara, takimin yeterli oldugu telkini icin mi? Bunlar lig maclarinin taraftarlardan gizli oynandigini sanip sadece lig sonucunun mu insanlara aciklandigini dusunuyorlar? Bu taraftarlar gerizekali mi ki defalarca kez izledigi takimin kapasite ve yetisini kavrayamamis olsun da Hamzanin lafina kansin?

Eger para yoksa "boyle boyle, biliyoruz daha iyi bir takim arzu ediyorsunuz ama bu senelik affiniza geldik, zaten sampiyon takimdik, transfer olmasa da bu takim bu sene sampiyonluga oynar" dersin ve kulubun 1 senelik durumunu izah edersin. Bunlar napti, taraftari uyuz etme meyilli, durmadan damarina basip dalga gecer gibi aciklama yapti.

Gercekleri anlatip taraftari yanina almak varken, taraftari kendinden tiksindirip uzaklastirmak hangi sivri zekalinin fikriymis merak ettim. Kulubun kalan parasiyla o fikri ortaya atana beyin alsinlar, duyum dogruysa tabi

• 1-) 50m euro borcu kim bulmuş ki biz ödeyelim. bizimkiler 5m euroyu bir arada görmezler. yalan haber
    2-)bizi kızdıran şey transfer olmaması değil beklentiye sokulup saçma sapan isimlerin alınması. pazartesi bombalar patlayacak diyen yıldızlar alacaz diyen tipler kim. ayrıca

sabriye zam+jem almak tamamen saçmalık bunu savunacak bir tarafı yok. bilali de sevmem ama hamza hoca sonuçta 2 kupa aldı şampiyonluğu getirdi. kendi oğlunu da alsa sesim çıkmaz. onu kontenjana yazdık zaten devre arasında geleceği belliydi.

ama bu yapılanlar sadece saçmalık. çık delikanlı gibi de ki. poldiye şu kadar verdik buna bu kadar verdik. yapacağımız bütün transferler bu. daha da paramız yok sezona bu kadroyla giricez gereksiz çöpleri almıcaz deyin hiç sorun olmaz. bana göre jeme verilen 1.5 çöptür.

carole verilen para tam çöp sayılmaz belki ama onda da mantık aramıyorum. o paraları birleştir. en az 3-4m yapar.

üstüne de zorla kendini git hunteları al gel. sabriye zam yapma niasse alma yektayı gönder cemali gönder hepsinin parası çıkar.

• quote:

Verdiğim cevap neden siliniyor sayın yönetim açıklama istiyorum.

Bana hakaret ettigin icin olabilir mi acaba? Cezada almamissin, ilginc tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

sabriye yapılan zamdan sonra boşuna konu açmayın borcu varmış para yokmuş diye

şurada bilgi verdik, sabri ve jem'e verilen paraları mı savunduk? sana mı soracağım neye konu açacağımı? boşuna konu açmayınmış. beğenmiyorsan bakma.

Sabri'ye yapılan zammın sebebi Hashüs'müş.
  • quote:

quote:

quote:

Yonetimde senin gibi dusunen adamlar yuzunden bugun eksik bolgelere transfer yapamiyoruz. Sabri gibi futbolcu demeye 100 sahit lazim adama dunyalar odeniyor. Galatasaray kaptaniymis, yesinler. Selcuk'da kaptandi, ne oldu formayi yerlere firlatiyordu.

Hem butceyi dogru yonetmekten fuzuli luks harcamadan kaciniyor diyorsun, hem 1.6M nedir ki diyorsun. Sen futbolu sadece izle dostum, yonetim ile ilgili fikirlerini kendine sakla. Duz mantikmis

Tamam para yok. 900 milyon tl bütçeli GS sneijdere 7 milyon avro verebiliyor ama Sabriye 1.6 milyon avro hak ettiği ücreti veremiyor? Peki.

• quote:

quote:

Verdiğim cevap neden siliniyor sayın yönetim açıklama istiyorum.

Bana hakaret ettigin icin olabilir mi acaba? Cezada almamissin, ilginc tabi.

hakaret yoktu. İlginç. Neyse. Ben yinede cevap beklerdim şikayetten önce.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam para yok. 900 milyon tl bütçeli GS sneijdere 7 milyon avro verebiliyor ama Sabriye 1.6 milyon avro hak ettiği ücreti veremiyor? Peki.

Sino 7M euro mu aliyor saniyorsun cidden? Sabri'ye 499k Euro'dan fazla para koklatmam. Hakmis, ne hakki yahu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.