arkadaşlar bu % 50 exp scroll un adı nedır yanı hızlı ezp almak için olan scroll sanıyorum power up dan alınıyor ama adı nedır yardım için saolun
dostum normalde böyle bir scroll yok bu bir dupe item yani illegal kullanmanı tavsiye etmem ban lanırsın
Arkadaşım böyle bir scroll yok.Exp artması için premium alcan.Başka türlü olmaz.Premium alıncada exp %30 artıyor.Ona göre.
quote:
Orjinalden alıntı: __mali__
Arkadaşım böyle bir scroll yok.Exp artması için premium alcan.Başka türlü olmaz.Premium alıncada exp %30 artıyor.Ona göre.
mali olayı sana çok güsel anlatmış
quote:
Orjinalden alıntı: akerm
arkadaşlar bu % 50 exp scroll un adı nedır yanı hızlı ezp almak için olan scroll sanıyorum power up dan alınıyor ama adı nedır yardım için saolun
%60 Respawn scroll dan bahsediyorsun galiba, öldüğünde kaybettiğin expin %60 ının geri gelmesini sağlıyor. 4 taş rez işlemi gibi.
%50 daha fazla exp diye birşey yok , paralı üyeliklerde %20, %30 daha fazla exp şeklinde abonelikler var.
WAR KARDEŞ BENDE GORDUM ONU AMA %20 ARTTIRANINI GORDUM 1 SAATLİĞİNE ARTTIRIYOR YAAA YAAAAA
evet dostum böle bişey var yok demiyorum ama oyunun orjinalinde yok bazı hackerlar veya işte program yazanlar diyelim bu tür eşyaları kendileri yapıyolar ve kullanıyolar bende gördüm böle bişey gerçektende var ama yasal değil gm ler görürse
Premiumda üç seçenek var.Bronz silver ve gold.Bronz da %20 diğerlerinde %30 artıyor ve ve fiayatlarıda sıralayayım. 9$,15$,25$.Küsüratları vardı ama yazmadım.Ayrıca silver veya gold aırsanız size trina ve knight kash point veriyorlar.Ve de her premiumun süresi 30 gündür.
Ama beyler yeni bi scroll var benim ark kullandı.Kendisini lvl 61 %8 aldı.Yani 10m Ex.İsmide abbys le başlıo
Onu abyysten çıkatana kadar ömrün biter.Birde kesiceğin canavar boss niteliğinde ve senin bunlardan yüzlerce belkide binlerce kesmen lazım.
Abi adam fallendan çıkan abis blessingden bahsediyo.O kadar zor çıkmaz merak etme.10-20tane kes çıkar belki
yok ya öle bişey olmaz en az 500 tane kesmesi lazım o tür şeyler kolay çıkmaz
"Bole bi scrool yok ki baba dikkat et bole şeler yapma lanırsın."
beyler adam abyys blessing görevinden başlıyo lwl 50 üstü yapıyo we 10 milyon xp weriyo %50 falan da değil
myko da öyle bi scroll war hatta sitede açıklamada demiş new items diye..... Dear Knights,
The coming of a new era has begun. The Gods has entrusted the knights with powerful abilities, giving them powers to summon awesome creatures and changing their skills in a blink of an eye gaining tremendous strengths in a faster pace. Now you hold the ability to summon them!
The 4 new Scrolls up for purchase in the Power Up Store:
1) Monster Summoning Scrolls (Summons a random boss)
2) Redistribution Scrolls (Redistribute Skills or Statistics of the character)
3) Ascent Scrolls (20% Experience Increase for 1 hour) For all levels.
4) Mount Scrolls (50% Experience Increase for 1 hour) Only for lvl40 below
For More Information Click here to view the New Items
Launching this 14th of September
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme