Şimdi Ara

50 bin lira var. Sandero stepway almak mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Para nasil cope atilir? DACİA'ya 50 Bin lira vererek

Sakın gidip o paraya stepway almak gibi bir hata yapmayin ve CİTROEN C-ELYSEE veya PEUGEOT 301 bakın daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Latitude, 508, İnsignia, Mondeo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimz Nisan ayında 54.500 tl verip sıfır Focus powershift aldım, Lpg de taktırdım ş. İçi 20 kuruşa geziyorum, ne zaman gaz aldığımı unutuyorum, virajlarda savrulmuyorum. 50 bin lirayı Dacia'ya hayatta vermezdim

• bütçeyi biraz daha zorlasan latitude alırsın hele ki biniciysen senelerce kahrını çeker üst sınıf da bir aracın olur dacia ile uğraşmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ned_Starkk

Geçtiğimz Nisan ayında 54.500 tl verip sıfır Focus powershift aldım, Lpg de taktırdım ş. İçi 20 kuruşa geziyorum, ne zaman gaz aldığımı unutuyorum, virajlarda savrulmuyorum. 50 bin lirayı Dacia'ya hayatta vermezdim

biraz makul örnekler verelim. Sizin arabanın sıfırı şu anda 68 bin tl civarı. Arada 20 bin tl fark var. Büyük ihtimalle sizin aldığınız zamanda focus la sandero arasında yaklaşık yine 20 bin lira fark vardı. Benzinli manuel focus şu anda 62 bin tl. Yine 10 binden fazla fark var. Çok km yapılacaksa önemli olan az yakması ise dizel araç her zaman avantajdır.

• Duster de 50 bn tl den başlıyo, merak ettim sandero dusterdan daha mı iyi ?

• şu yanlışı düzeltin sandero dizel satış fiyatı 46.000 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Duster de 50 bn tl den başlıyo, merak ettim sandero dusterdan daha mı iyi ?

50 binden başlayan duster benzinli sandero ise dizel. Ayrıca segmentler arasında fiyat farkı yok. Mesela A B ye B ise fiyat olarak C ye yakın.

• Alınır bende var memnunum ..Altı yüksek araba lazımsa, 1.5dci 90hp az yakan çok kaçan lazımsa alınır .Bunlar lazım değilse alınmaz .

• Senin istediğin araba linea urban üzerine 3-5 koy şunu al diyenleri boşver.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Dizel zorunlu mu yoksa sadece almisken dizel olsun mantigi mi?

Dizel ve sifir olsun, yuksek olsun diyorsaniz alınabilir ancak gercekten dizel ihtiyaciniz yoksa benzinli astranin sifiri 52-53 e alınır

Dizel zorunlu değil tabi ki. Almışken dizel olsun az yaksin binmeye korkmayalim diye :)

• O kadar yorumdan sonra sandero'dan vazgeçtim. Yazılan arabaları tek tek inceliyorum :) Sağolun eksik olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azâbı

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Dizel zorunlu mu yoksa sadece almisken dizel olsun mantigi mi?

Dizel ve sifir olsun, yuksek olsun diyorsaniz alınabilir ancak gercekten dizel ihtiyaciniz yoksa benzinli astranin sifiri 52-53 e alınır

Dizel zorunlu değil tabi ki. Almışken dizel olsun az yaksin binmeye korkmayalim diye :)

Bu durumda benzinli ve daha kaliteli bur arac oneririm. Dizel gercekten ihtiyaç olsa sandero alinirdi.

• dacia gerçekten çok kötü ben 50.000 liraya sıfır en donanımlı renault kangoo aldım.gerçekten çok çok memnunum geniş,ekonomik yakıt, konfor, sağlamlık hepsi mevcut.neymiş her yıl muayeneymiş.50 bine dizel dediğim hacimde ve donanımda araç maalesef yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levreküstadı -- 30 Ekim 2015; 22:06:56 >
  • mantıksız olurdu..
  • Lpg civic al, passat al, dizel focus al hatta golf polo al o paraya sandero mu alınır ya

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tertemiz-latitude-239250294/detay hocam biniciysen al şöyle bi araba doya doya bin daciaya 50.000 lira verilmez
  • İlla Yüksek Bir Araba İstiyorsan Aile Aracı Doblo Caddy Berlingo Falan Bak Ama Niyetin Konfor Falansa Gidin Fluence Focus Falan Bakın Hocam
  • Dacia pişmanlıktır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.