< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLack §hadow§ -- 26 Aralık 2021; 23:8:22 > |
BeFeD (ST3250410AS Disk aldım), AbsoluteZero (ST3500320AS Disk aldım), querman (ASUS P5B Anakart sattım), Siyama_Ronin (e4300 İşlemci sattım), DHHarezmi (Powercolor 4850 Play Ekran Kartı aldım), DEDENATOR (Sapphire 2600XT Ekran Kartı sattım), özkan_16 (OCZ Reaper Bellek aldım), yawan (OCZ Platinum Bellek sattım), visor (Kingston Bellek sattım), kartalizmar (Sennheiser Kulaklık sattım), yusufhan46 (Creative Xtreme Music Ses Kartı sattım), CanDostum (Creative Xtreme Gamer Fatal1ty Ses Kartı sattım), esbalat (Creative Xtreme Music Ses Kartı sattım), CESAJANS (Creative Xtreme Music Ses Kartı sattım), zxvadsf (Creative Titanium HD Ses Karti sattım), cobi (Creative Xtreme Gamer Fatal1ty Ses Kartı sattım), c0d3r36 (Creative Xtreme Gamer Fatal1ty Ses Kartı sattım), necropotance (Creative Xtreme Music Ses Kartı sattım), CESAJANS (CREATIVE X-FI Titanium HD Ses Kartı sattım), R@ (CREATIVE X-FI Titanium HD Ses Kartı sattım) |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı