Şimdi Ara

$50 bakiyeli Amazon.com hesabı satılıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #Amazon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    50 Dolar (Gift Card) yüklü Amazon.com hesabı satılıktır.
    Hesap hiç kullanılmamıştır.
    Bakiye tüm ürünlerde (Amazon'un kendi hediye kartları hariç) geçerlidir.

Hesap:
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/qhoct6

Fiyat: 450 TL

Takas, pazarlık yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLack §hadow§ -- 26 Aralık 2021; 23:8:22 >

BeFeD (ST3250410AS Disk aldım), AbsoluteZero (ST3500320AS Disk aldım), querman (ASUS P5B Anakart sattım), Siyama_Ronin (e4300 İşlemci sattım), DHHarezmi (Powercolor 4850 Play Ekran Kartı aldım), DEDENATOR (Sapphire 2600XT Ekran Kartı sattım), özkan_16 (OCZ Reaper Bellek aldım), yawan (OCZ Platinum Bellek sattım), visor (Kingston Bellek sattım), kartalizmar (Sennheiser Kulaklık sattım), yusufhan46 (Creative Xtreme Music Ses Kartı sattım), CanDostum (Creative Xtreme Gamer Fatal1ty Ses Kartı sattım), esbalat (Creative Xtreme Music Ses Kartı sattım), CESAJANS (Creative Xtreme Music Ses Kartı sattım), zxvadsf (Creative Titanium HD Ses Karti sattım), cobi (Creative Xtreme Gamer Fatal1ty Ses Kartı sattım), c0d3r36 (Creative Xtreme Gamer Fatal1ty Ses Kartı sattım), necropotance (Creative Xtreme Music Ses Kartı sattım), CESAJANS (CREATIVE X-FI Titanium HD Ses Kartı sattım), R@ (CREATIVE X-FI Titanium HD Ses Kartı sattım)

• Amazon GİFT satışı ve Hesap satışı yasaktır Amazon bu hesapları bloke ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.