Şimdi Ara

50-70 tl arası fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2yıldır dahili bileşenlere uğramıyordum taki bugüne kadar.Sistemimde takılı olan bir bacağı kırık işlemci fanımla 1yıl idare ettim.Dün bilgisayar kendi kendine reset atmaya başladı.Bende iyice kontrol ettim kasada kaçak falan var mı diye yoktu birde işlemci fanına bakıyım dedim çıkardım fan buz gibi ama işlemci yanıyor cayır cayır.Tekrardan bu fanla uğraşmak istemiyorum bende makul bir fiyatta sizden işlemci fanı önerisi bekliuorum.Şimdiden teşekkürler

• xigmatek gaia ve termal macun almanını öneririm
  • Çok geç oldu Xigmatek Balder ve yanında ek olarak bir fan daha aldım.Paraya kıydık ama değdi boşta 18 derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Çok geç oldu Xigmatek Balder ve yanında ek olarak bir fan daha aldım.Paraya kıydık ama değdi boşta 18 derece

hayırlı olsun güzele benziyor kasanın önüne bakan fanı içeriye, egsoz fana bakan fanı ise dışarıya doğru ayarlayın. bende 2. fanı almıştım ama bir faydası yok, bende üst baca olarak kullanıyorum. 1500 rpm ama sessiz fanlar xigmatek fanları
  • Sağolasın bende üstündeki fanın aynısından aldım.Fanı yerleştirmek çok zamanımı aldı anakartı falan çıkarmak zorunda kaldım.2 saatte pc'yi falan tekrar toplayıp çalıştırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Sağolasın bende üstündeki fanın aynısından aldım.Fanı yerleştirmek çok zamanımı aldı anakartı falan çıkarmak zorunda kaldım.2 saatte pc'yi falan tekrar toplayıp çalıştırdım.

sorma sorma ben o yüzden kasa değiştirdim desem yalan olmaz
    anakartı sökmek gerek, psu yüzünden montajı zor ( her defasında psu yu söktüm), anakart eski kasaya tam tutmuyordu o yüzden soğutucu işlemciye tam oturmuyordu vb.

• Valla kaldır indir Armor içi dolu 25 kg geçik kas yaptım desem yalan olmaz heralde her defasında bir şeyi unutuyorum takmayı.Sistem toplamayalı bayağı oldu zaten imzadaki bileşenlerde bunu bağırarak söylüyor.

Neyse hocam güle güle kullanalım ikimizde artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.