Şimdi Ara

50 000 ARAÇ ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ortalama 50 Bin civarı (+-3bin) 2. el olmak şartı ile en az C sınıfı veya D sınıfı araç almayı düşünüyorum.
    Öncelikli kriterlerim dizel, sedan, manuel vites, max 100.000 km, iyi bir tork (ve max hız) ve en önemlisi hangi model olursa olsun full paket bir araç olmasını istiyorum.

Benim aklımda bulunan modeller,

2011-2012 Focus 3 1.6 TDCI titanium X........+Opsiyon özelliklerinin çok olması ve motorun gücü, - içeri çok ses alması ve uzun vadede motor verimi
    2010-11-2012 Corolla 1.4 D-4D Elegant........+kolay kolay (hatta hiç) arıza vermemesi, masrafsız oluşu, rahatlığı - hiç bir donanımın olmaması ve performası
    2009-2010 Volvo S40 1.6 D Dynamic............+İlk olarak karizması :) ve sağlamlığı, - 2. elinin zayıflığı ve parçasının pahalı olması
    2008-2009 C5 1.6 HDI SX PK (hiç bir fikrim hok sadece öneri olduğu için yazdım)
    2007-2008 Passat 2.0 TDI Comfortline..........+çok iyi bir performans ve kalitesi, - pahalı servis, yüksek vergi (Düşük km de bulmak çok çok zor olanda pahalı) uç bir şeçenek :).....
    2009-2010 Jetta 1.6 TDI Comfortline ...........+standart bir motor, - pahalı servis, Yeni kasası çıktığı için açıkçası biraz soğuğum
    2012 Astra 1.4 T Cosmo..........................benzinli ort ne kadar yakar,bu motordan diğerlerine göre ne kadar verim alırım açıkçası hiç bir bilgim yok

Evet arkadaşlar asıl benim aklımda olan ilk 3 seçenek diğerleri de bu kategoride alınabilecek diğer araçlar, Ben kendimce + ve - lerini yazdım. Sizde önereceğiniz modeli sebebiyle yazarsanız sevinirim.

Bu arada bundan önceki araban 2006 1.4 D-4D Corolla.

Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar

• Ben Passat'tan daha iyi gördüğüm Skoda Superb önericem size. yada Audi A3
  • 34Brs34 3 kullanıcısına yanıt
    Superb benimde beğendiğim bir model fakat dizelleri çok pahalı 1.4 motorunda o arabayı hiç yakışmayan motor. yaklaşık 1500 kg olan aracın standart 1.6 dan çok yaktığını biliyorum. Audi A3 hatchack sınıfına girdiği için (büyükler malumunuz) pek mümkün görünmüyor
  • ford mondeo veya opel insignia ya bak
    edit; mondeo ve insignia da otomatik dizel, max 100 bin, full paket kriterlerinde sahibindende araba bulamadım
    D sınıfı zor ama C sınıfı rahat bulursun istediğin kriterlere göre. focuslar iyidir.
  • heatblast kullanıcısına yanıt
    Benzin koymak gibi bir sorun olmasa bir an bile hiç düşünmeden insignia 1.6 T Cosmo Frexride şase opsiyonlusunu hemen gidip yarın alırdım fiyatıda istediğim aralıkta aslında
    dizelleride ortalama 65 civarı
  • Astra 1.4 t alınıp lpg takılır.
    Hatta ınsignia bile olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRsI81

Benzin koymak gibi bir sorun olmasa bir an bile hiç düşünmeden insignia 1.6 T Cosmo Frexride şase opsiyonlusunu hemen gidip yarın alırdım fiyatıda istediğim aralıkta aslında
    dizelleride ortalama 65 civarı

c sınıfına bakacaksın artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRsI81

Superb benimde beğendiğim bir model fakat dizelleri çok pahalı 1.4 motorunda o arabayı hiç yakışmayan motor. yaklaşık 1500 kg olan aracın standart 1.6 dan çok yaktığını biliyorum. Audi A3 hatchack sınıfına girdiği için (büyükler malumunuz) pek mümkün görünmüyor

ben 100km'de ortalama arada performanslı kullanımda 8.4 LT yakıyorum ş.içi sakin kullanımda 7.8LT gördüm ayrıca ben 1.6 125ps honda'dan sonra superb'e geçiş yaptım performansı honda'nın üstünde ben tavsiye ediyorum valla bi test'e çık ön yargıların kalkar aynı fikirdeydim ama şaşırdım açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.