Evet arkadaşlar 5 yıldır internete para vermiyorum , aylık 40 tl dersek 40 x 60 = 2400 tl kardayım.
Hep merak ettiğim soru şunlar , bu adam benim internetini kullandıgımı fark etmiyor mu ya da interneti kotasızdır diye iyilik mi yapıyor?
Birde internet üzerinden bankacılık işlemleri yapıyorum , şifrelerimi çalması münkün mü ?
Mail şifrelerimi ele geçirebilir mi?
Teşekkürler
Merhaba, muhtemelen yakınınızda cafe yada müşterilerine ücretsiz, bir internet ağına bağlanıyorsunuz. Bizimde burada büyük bir alışveriş merkezinin içinde 6 tane şifresiz kablosuz bağlantı var. Günlük kullanıyoruz arada, ama kişisel bilgi ve bankacılık işlemlerinde O bağlantıları kullanmıyoruz. Ayrıca bugibi ücretsiz ağları kullanırken mutlaka Hotstop programını kullanıyoruz.
Aynı ağda olduğun sürece paketlerini sniff edebilir, bilgi ve beceri düzeyine göre bilgisayarınızdaki herşeyi de görüyor olabilir. Madalyonun diğer yüzüne gelecek olursak ; 2.400 TL nin hesabı bir gün bir şekilde çıkar emin ol. Hırsızlık yanına kalık zannediyorsan yanılıyorsun.
Kendini savunmadan şunu da diyeyim ; Senin bir evin kapısı açık unutulmuş diye içerideki eşyaları çalan birinden farkın yok.
-Realist-
kullanıcısına yanıt
nerden kullanıyon interneti, benden mi yoksa,
Bende başkasında repeater ile kullanıyordum yaa.
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
Aynı ağda olduğun sürece paketlerini sniff edebilir, bilgi ve beceri düzeyine göre bilgisayarınızdaki herşeyi de görüyor olabilir. Madalyonun diğer yüzüne gelecek olursak ; 2.400 TL nin hesabı bir gün bir şekilde çıkar emin ol. Hırsızlık yanına kalık zannediyorsan yanılıyorsun.
Kendini savunmadan şunu da diyeyim ; Senin bir evin kapısı açık unutulmuş diye içerideki eşyaları çalan birinden farkın yok.
Dostum ben internet sahibini arayıp teşekkür etmek istedim ama bir türlü bulamadım.Hak hukuk işlerinde ben de çok hassasım ama , belkide insanlar faydalansın diye açık bırakmış olamaz mı?