Şimdi Ara

5 yıl sonrayı düşünüp meslek seçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi mesleği düşünürsek düşünelim hepside sanki 5 yıl sonra bitecekmiş gibi geliyor bana

örneğin tıp kontenjanı yaklaşık 10.000 6 yıl sonra bizimle beraber piyasaya 60.000 doktor çıkacak peki hepsi istihdam edilecek mi?

inşaat mühendisliği kontenjanı 10.200 4-5 yıl sonra 45.000 kişi daha mezun olmuş olacak peki bu kadar insan nerden çalışacak?

bilgisayar mühendisliğinde bile şu anda iş olanağı tam yokken 4 yıl sonra bu kervana 36.000 tanesi daha katılacak?

napacaz biz gerçekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gel pc pc -- 31 Mayıs 2014; 10:05:18 >

• anaokulu öğretmenliği oku kontenjan açığı çok rahat is bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammedausbl

anaokulu öğretmenliği oku kontenjan açığı çok rahat is bulursun

adam akıllı yorum atacaksan at saçma sapan konuşma...

ah siz var ya siz hiçbir zaman gerçekleri duymak istemiyorsunuz... bu yüzden kaybediyorsunuz
  • Okumasak mi kanka

• bunu bende düşünüyorum hiçbir bölümü beğenemiyorum bir türlü :D hani tamam emekli olacaklar, var iyi bir yerde okursak onun avantajı var ama o sene emekli olanlarla yeni mezun olanlar arasında acayip bir ters orantı var bence. hayırlısı deyip geçiyorum bunları şimdiden kafaya fazla takmamak gerek bence. zira tercih dönemi bolca düşünürüz şimdi düşünürsen motivasyonun düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry.

bunu bende düşünüyorum hiçbir bölümü beğenemiyorum bir türlü :D hani tamam emekli olacaklar, var iyi bir yerde okursak onun avantajı var ama o sene emekli olanlarla yeni mezun olanlar arasında acayip bir ters orantı var bence. hayırlısı deyip geçiyorum bunları şimdiden kafaya fazla takmamak gerek bence. zira tercih dönemi bolca düşünürüz şimdi düşünürsen motivasyonun düşer.

haklısında hocam ne bileyim düşünmeden de edemiyor insan

http://www.medyaradar.com/bogazici-mezunu-bilgisayar-muhendisi-ozlem-savas-is-bulamayinca-intihara-kalkisti-video-haberi-18841

böyleleride olunca insan tam hayattan soğuyor :/

ama ne diyelim her şeyin hayırlısı

• Haklılsın hocam ama yapılacak birşey yok. Yakın olan mesleği seçip en en iyileri olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtHsn -- 31 Mayıs 2014; 17:50:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence sevdiğin meslek dalını seç iş imkanı diye meslek seçmek herkesin düşündüğü bir şey düşün nerde iş imkanı varsa insnalar o mesleğe akın ediyor sevdiğin mesleği yap o meslekde fark yarat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.