Bildirim
+5 totomic aldım az evvel 21m ye sizce nasıl ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kötü kagıtla +1 shell leri alıp yakarsan garanti +6 -
ben dün gemden çıkardım. +7 ye geçerken yandı. +6 kesin yöntem var ama -
quote:
Orjinalden alıntı: druidphelim
ben dün gemden çıkardım. +7 ye geçerken yandı. +6 kesin yöntem var ama
kesin yöntem diye birşey asla yoktur hiçbir zaman olmamıştır ve olmayacaktırBu arada 1.5 yıl önce pathosta +8 wooddan başladığım ticaret hayatımı aklıma getirdin
ama bence madem ticaret yapmayı düşünüyorsun sana bir tavsiye upgradeye fazla yaklaşma
-
quote:
Orjinalden alıntı: EfeAYDIN
quote:
kesin yöntem diye birşey asla yoktur hiçbir zaman olmamıştır ve olmayacaktırBu arada 1.5 yıl önce pathosta +8 wooddan başladığım ticaret hayatımı aklıma getirdin
ama bence madem ticaret yapmayı düşünüyorsun sana bir tavsiye upgradeye fazla yaklaşma
derken ?
-
quote:
Orjinalden alıntı: :)
quote:
Orjinalden alıntı: EfeAYDIN
quote:
derken ?
Birsey basma diyor yani. Upgrade her zaman risklidir.
-
valla ticaretyapacam diyorsan item basma bir yanar item sonra batarsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X