Şimdi Ara

5 TL • .Com & .Net & .Org • 5 TL Domain TesciL • %100 Güvenilir • JustbaLL Kalitesiyle •

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  5 TL • .Com & .Net & .Org • 5 TL Domain TesciL • %100 Güvenilir • JustbaLL Kalitesiyle •

>> Domain Tescil Sadece 5 Lira <<

Merhaba arkadaşlar , sizlere yeni girdiğimiz domain tescil hizmetimizi sunmaktan gurur ve şeref duyarız.Biliyoruz etrafımızda çok domain tescil yapan arkadaşlarımız var.Ancak biz kendimize güveniyoruz ve hizmetimizi çok iyi yapmak için söz veriyoruz.Bu yüzden sizlerleyiz.Peki farkımız mı ne ? Buyrun ;

/>
    Herzaman müşterilerimize gerekli önemi veririz
    />

/>
    Müşterilerimize domaini çok kısa sürede tescil etmeye çalışırız
    />

/>
    Müşterilerimize istedikleri hesabına domaini transfer ederiz
    />

/>
    Herzaman müşteriyi haklı kılarız ( Ancak çok ileri giderse destek vermeyi keseriz , bunuda hiç istemeyiz )
    />

>> Domain Tescili Bizde Yaptırın Herzaman Mutlu Olun <<

Ben domainimi başka bir firmaya aktarıcam derseniz , 60 gün sonrasında bunu gerçekleştirebiliriz.

Peki ben hangi firmadan domaini tescil edicem derseniz , NetworkSolutions.Com dan tescil alıcaksınız.

quote:

Domain Transfer Adımları :

1-) Domaini transfer etmek için Network Solutions tan üyelik alınız.
    2-) Network Solutions Transfere girerek domaininizi giriniz ve devam ediniz.
    3-) Paralı bir domain çıkıcak 5 years falan onun karşısında remove ye tıklıcaksınız ( yenileme ücretidir )
    4-) Thank You ! yazısı geldikten sonra işlem tamamdır.
    5-) 2-3 Saat kadar bekledikten sonra satıcının mailine onay gelicek yani bana onayladıktan sonra işlem tamamlanmış olucaktır.Transfer gerçekleşecektir.

[size="2"]Videolu Domain Transfer Anlatımı :

http://youtu.be/Pk31Y46GYoQ

Domain Toplu Fiyatlandırmalarımız İNDİRİMLİDİR !

1 Adet Domain Sadece [size="2"]5 TL
    5 Adet Domain Sadece [size="2"]25 TL
    10 Adet Domain Sadece [size="2"]45 TL
    50 Adet Domain Sadece [size="2"]225 TL

[size="2"]Ödeme Seçenekleri ;

5 TL • .Com & .Net & .Org • 5 TL Domain TesciL • %100 Güvenilir • JustbaLL Kalitesiyle •

İletişim ;

Justbll Veya PM Atınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShakesBaby -- 26 Temmuz 2014; 10:57:38 >

• Konu Güncel.
  • Konu Güncel.
  • hocam bi alan adı almak istiyorum, iletişime geçelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp4 dönüştürücü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.