Şimdi Ara

5 Sene Sonra Tekrar Web Tasarım'a başlıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 yaşındayken forum falan kurmuştum bedava.
    ozamanlar pek bilinmiyordu bu forumlar falan pek yoktu, donanimhaberin bile 2. senesi falandı.
    daha sonra ücretli bir hosting e geçtik bir arkadaşla.. derken reseller alıp satmaya başladık. hazır portallar kurduk sattık tasarım yaptık güya kendimizce. öyle sanıyorduk.
    bir online oyuna başlamamızla tüm hayallerimiz suya düştü, 5 sene boyunca kurtulamadık. Bugün oyunu bıraktı arkadaşım bende 1 sene öncesinden bırakmıştım.
    Tekrar webtasarım işine girmeyi düşünüyorum, ama baktımda eskiye oranla bir çok kişi biliyor bu işi. Ben daha profesyonel şeyler düşünüyorum, hazır değilde.
    Dreamwiever ( yanlış yazmışolabilirim) , PS , ve flash ile bir portal kurmayı düşünüyoruz.
    Hiç bir bilgimiz yok bunlarla.
    İlk olarak hangisini öğrenelim?
    Ve dreamviever gibi ps gibi programları evden, internet üzerinden ders alarak öğrenebilip, geliştirebilirmiyiz? illaki bi ders almamızmı lazım dışardan.

• Yaptıklarının Tasarım olmadığını bilmen iyi bir başlangıç.
    Eğer bu işi meslek olarak düşünüyorsan önce alan tercihini yapmalısın.

1- Sunucu teknolojileri üzerine gidebilirsin
    Hosting, reseller, vps ve vds gibi Sunucu çözümlerini oluşturmak ve pazarlamak gibi işler.

2- Web tasarım üzerine gidebilirsin
    Sırasıyla HTML, CSS ve javascript ile başlayıp Photoshop, Flash, 3dmax ile devam edebilirsin. bunların arasına profesyonel fotoğrafçılığı ekleyebilirsin.

3- Web programlama
    Programlama bilgin varsa doğrudan php yada asp.net yok ise sırasıyla asp, php, php oop, php frameworks şeklinde ilerleyebilirsin.

Tüm bunların yanında ilgilendiğin alanda çıkan tüm yenilikleri takip etmek zorundasın.
    Maaş olarak bir şey söylemek zor 700 veren de var 5000 veren de. Alacağın maaş senin ve firmanın yapabildikleri ile orantılı olacaktır.

Ps, flash konulu bir portal kurmanın size bir faydası olmayacaktır. bu yolda hazır portal kurulumu bir araç olarak kullanılamaz. ama amac olarak portal kurmak istiyorsanız tüm bu yazdıklarımı görmezden gelip bu linke Tıklayın.

Evet Dreamweaver'ı yanlış yazmışsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.