Şimdi Ara

5 model 50 inclik hangisini tavsiye edersiniz.acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 inclik tv alicam karar verdim ..plazma olucak..hangisi karar veremedim....yardimci olursaniz sevinirim...

samsung ps 50c91h....
    lg 50pc51...
    lg 50 pg200r (alicagim sitede 1.000.000 kontrast yaziyo )alman sitesi orda oturuyorum..
    philips 50pfp5532d..
    samsung 50a450p2....

bunlar sectiklerim..keseme uygunlar burda(almanya fiyati)ortalama 1200 euro civari...sizin daha iyi model oneriniz varsa onlarida dikkate alabilirim..eminim hepiniz benden iyi anliyosunuzdur bu isten..ayrica parlaklik orani en az kac olmali acabaa

• yokmu yardimci olacak arkadaslar..???
  • Bu ürünler arasında seçim yapacaksanız öncelikle 3 e indirelim seçimleri.
    100 Hz tazeleme hızı olanlar 50pc51 ,50PG200 ve 50a450
    PC51 bir önceki yılın ürünü onu da eledik , kaldı 2 tane...

LG 50PG200 ile Samsung 50A450 arasında seçim yapmak gerekirse , birbirleri arasında çok farklılıklar yok. Ancak kendi adıma PG serisini ve A450 serisini gözle incelemiş biri olarak LG'yi tercih ederdim...
  • dedigini dikate alicam..yanliz onerdigin model olan lg nin kontrasti gercekten 1.000,000 dogrumu
  • Yok öyle bir kontrast değeri. Çok kafana takma , kontrastta artık reklam değerleri bunlar... Ancak kontrastı gayet iyi, için rahat olup , alabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan koc

dedigini dikate alicam..yanliz onerdigin model olan lg nin kontrasti gercekten 1.000,000 dogrumu

eger bu tv plazma ıse ancak ozaman kontrast bu degerde olur.oda statık degıl dınamık kontrast degerıdır
  • arkadaşlar, yakında philips 2.000.000 luk lcd leri piyasaya sürecek. kontrast değerlerinde belli firmalar işin cılkı çıksın diye özel bir çaba sarfediyor. yani birbirleriyle mi dalga geçiyorlar, insanlarla mı? ben artık bu değerleri ciddiye almıyorum. zaten ciddiye alınmasın diye de böyle yaptıklarından şüpheleniyorum.
    yine sadece Philips 2 ms tepki sürelerini iddia ediyor. BEW eş değeri olarak. Philips, bana göre pazar kaybettikçe suçu değerlere atıyor ve hırsını buradan çıkarıyor sanki. tabii ben dünya pazarından bahsediyorum.Türkiye de millete ne verirsen o gidiyor. kimse bir görüntü kalitesine , bir de değerlere bakıp ''ya yok artık'' demiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

arkadaşlar, yakında philips 2.000.000 luk lcd leri piyasaya sürecek. kontrast değerlerinde belli firmalar işin cılkı çıksın diye özel bir çaba sarfediyor. yani birbirleriyle mi dalga geçiyorlar, insanlarla mı? ben artık bu değerleri ciddiye almıyorum. zaten ciddiye alınmasın diye de böyle yaptıklarından şüpheleniyorum.
    yine sadece Philips 2 ms tepki sürelerini iddia ediyor. BEW eş değeri olarak. Philips, bana göre pazar kaybettikçe suçu değerlere atıyor ve hırsını buradan çıkarıyor sanki. tabii ben dünya pazarından bahsediyorum.Türkiye de millete ne verirsen o gidiyor. kimse bir görüntü kalitesine , bir de değerlere bakıp ''ya yok artık'' demiyor.

zaten bu degerlerde en yuksek degerlere sahıp lcd ler hep phılıpste oluyor:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.