Şimdi Ara

5 Kişiye Jack Daniels Yeter Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
29.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SweetBoyJNR

şaftınızı s..... :D ard arda şat atın :D yanında çikolata felan yda kolayla için..

Ohaa. Naaptın panpa ya? Viski öyle kolayla içilip ziyan edilir mi leaaa?

Ayrıca yetmez bi viski. Biz 4 kişi bi 70lik votka bi 70lik viski içmiştik bi akşam, herkes normaldi yani. Siz bi büyük bi ufak viski alın bence.
  • Chivas'ın ucuzları da varmış aslında ya. Benim aklımda 300'lüğün fiyatı kalmış. Gerçi yine Jack ile aynı para. Ben yarın bir dolaşayım marketleri tekelleri falan 100'lük Jack için. Olmadı ickisepeti var. O da olmadı yanına votka yapıcaz artık.
  • tadımlık içinse, evet yeter
  • 100'lük alsak yeter mi peki? 100'lük de yetmez derseniz elemanlarla konuşayım alternatiflere bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunnymn

quote:

şaftınızı s..... :D ard arda şat atın :D yanında çikolata felan yda kolayla için..

Ayrıca yetmez bi viski. Biz 4 kişi bi 70lik votka bi 70lik viski içmiştik bi akşam, herkes normaldi yani. Siz bi büyük bi ufak viski alın bence.

dostum 70 lik votka 4 kişi içicen üstüne bide 70 lik ? hiç bişe olmıycak he ? :D panpa naptın sen ya asıl :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuck billy

vodka ve viski? iyimisin sen:) vodka zaten rezil bişe adamın midesini alt üst ediyor tadı madı bi cacığı yok içiyosan bayıl parayı jack'e adam gibi bişe iç ya da chivas regal alın o da iyidir..valla 5 kişiye jack yetermi bilmem de ben gelsem yetmezşaka bi yana bana yetmez gibi geliyor

2 kişi 35 lik regal bitirdik üstüne extra çaktık normaldi siz 5 kişi 35lik almayında
    Bu arada arkadaş kustu

benim tavsiyem ortam yapıcaksanız direk efes alın geçin sohbet muhabbet akar en iyisi

• quote:

quote:

quote:

dostum 70 lik votka 4 kişi içicen üstüne bide 70 lik ? hiç bişe olmıycak he ? :D panpa naptın sen ya asıl :D

vur dedik öldürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

quote:

quote:

vur dedik öldürdü

bikeresinde 3 kişi 2si kz ve ben evde Jonnie walker ( bölemi yazılıo bilmiom :D) içtik hepsini bitirmediğimiz halde kafamızı kırdı yaniii :D sen düşün gerisini

• herkes 1 yudum alıp bırakcak dedi dersin yarısı artar en delikanlınız 1 kadeh içer ilk içtiimizde bizde öyleydik

edit:illa kafayı kurtaralım diyosanız tekila alın sierra gold fiyatı jack civarı 27 shot çıkıodu galiba rahat kafayı kurtartır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furuki90 -- 21 Ekim 2010; 13:19:56 >
  • Günah
  • inci'den eski bir entry;

başlık : 12 kişiye 3 tane 100 lük yeni rakı yetermi lan
    entry : sırayla oturcaksınız artık yapacak bişey yok
  • Ulan herkez içiyor ben de dahil..Ne olacak bu halimiz

Ayrıca şaraptan başkasını tanımam tanımıyiciğiiimm
  • Bir kişi eksilttik sanırım. Kesin değil diyo eleman gelmez büyük ihtimalle. 4 kişi 100'lük almaya karar verdik.
  • Absolut 50 lira birşey alın 2 tane sek için bak nası kafa yapıyor.
  • yeter
  • Absolut hep içilen bir şey. Anlattığım gibi amacımız değişik bir şey yapmak. Hani viski olmasın tekila falan olsun ama klasik votka bira rakı tarzı şeylere yönelmek istemiyoruz.
  • Karnınız açsa şarap alın içine ekmek doğrayın süper olur.
  • Neyse mesajlar yardımdan çok makaraya döndüler. 4 kişi alır içeriz biz 100'lüğü. Zaten 2 kişi gidecek sonra. Arkadaşla bana yetmezse gece için bir şeyler düşünürüz. Efes falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topal Yılan

Neyse mesajlar yardımdan çok makaraya döndüler. 4 kişi alır içeriz biz 100'lüğü. Zaten 2 kişi gidecek sonra. Arkadaşla bana yetmezse gece için bir şeyler düşünürüz. Efes falan.

gÜzEl.
  •  "5 arkadaş kendi aramızda eğleneceğiz de kişi başı 25 lira koyacağız 70'lik Jack D. alıcaz" diyorlar. nostalji dediğin böyle olur. Şu an 70'lik Jack D. 1.300 TL olmuş durumda (: kaynak: https://www.karekod.org/blog/viski-fiyatlari-2022/

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.