Şimdi Ara

5 katlı 10 daireli bina maliyeti ne olur. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
94.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oneway

buradan öğrendiğin bilgilerle inşaata mı başlayacaksın, öncelikle bu işler göründüğü gibi kolay değil projesi belediyesi o kadar ustaya ayrı ayrı işleri yaptırmak vs.... bilmeyen birisi işin içinden çıkamaz, inşaattan bir kişi düşüp ölse daireyi satsan kendini kurtaramazsın

tecrübe ve referans sahibi diğer projelerini gördüğün bir müteahhit ile anlaşın 4 daire almaya çalışın dükkan bakımından konumu güzelse mutlaka dükkan alın ve arkanıza yaslanıp binanın bitmesini bekleyin

bence bu işin kolayına kaçmak bir çok ev sahıbının yaptıgı benım gereklı tum arastırmayı ınsaatın tum asamalarında ıgılenecek vaktım var.

dolayısıyla bız de bır ıste calısıyoruz ve bızımde hayatı tehlıkemız var aynı sekılde sıgortamızda yanı bu sıgortasız ıscı calıstıracagım anlamına gelmıyor.

şolede bakıcak olursa bu bınayı dedem yaptırmıs :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

tamam iyi kar yapıyolarda senin sandığın kadar yapmıyolar çok zor çünkü herşey masraf ,makina kiralanıyo ,inşaat malzemeleri , işçilerin maaşı vs daha bir sürü yerden izin vergi vs

bu olayın bütünü hiçbir şey kolay yapılmıyor ben araştırmam ve fiyat analızınde inşaatı beklıyecek adamı dahi hesap etmem gerekıyor.
  • amele şefi olabilirim.
  • Luks bir dairenin maliyeti 50 bin normal bir dairenin maliyeti 30 bin diye duymustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bizimde bir arsamız var İstanbul Esenyurtta 2 daire( 120 m2) 2 (50m2) dükkan çıkıyor projeye göre, müteahhit yüzde ellisini bana verin size 50 000 TL de para vereyim ben yapayım diyor. Bizde kararsız kaldık kendimiz yapsak ne kadar para gider diye bi türlü işin içinden çıkamıyoruz fikri olan var mı ???? siz olsanız ne yapardınız kendiniz mi yapardınız dişinizi tırnağınıza takıp yoksa verir miydiniz. Ayrıca müteahhidin düşük fiyata mal edeceğini düşünüyorum onun için ne kadar adi malzeme varsa kullanır sanırım . siz olsanız ne yapardınız
  • Daireler ısı yalıtım asansör filan yapılırsa arsa payı dahil 70.000 TL yi bulur.

UZUN LAFIN KISASI 10 DAİRE=750.000 TL EDER...
    SATACAM DERSENDE 10 DAİRE =1500.000 TL EDER...
    AMA 60 AY SABREDECEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoyaman

Daireler ısı yalıtım asansör filan yapılırsa arsa payı dahil 70.000 TL yi bulur.

UZUN LAFIN KISASI 10 DAİRE=750.000 TL EDER...
    SATACAM DERSENDE 10 DAİRE =1500.000 TL EDER...
    AMA 60 AY SABREDECEN

kardeş sen naptın 2 senelik konu adamlar evi yaptırmışlardır bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twin Turbo kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 1yılda ev tamamlanır.
    Sonra Satışa çıkartacan.
    Alıcı çıkarsa %25 peşin öbürü 60 ay vade.
    OK 60 ayda evlerden gelen bütün paralar bitecek.
    VE sonuç:750.000 kar oranı edecek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.