selam arkadaşlar . Macouctic 700.5 anfiye uygun ana ünite tavsiyesi alacaktım sizden . aslında istediğim şu hem front hem rear hem sub çıkışlı bir teyp . ancak pahalı oluyor galiba bu teypler . 250 TL civarı bir teyp tavsiye edebilirmisiniz bana . pioneer deh2200ub teyibimi boşa çıkardım bu anfi yüzünden . T kabloyla RCA çoğaltmayı sevmiyorum . Teyp de satılıktır bu arada .
Şuan bende 2300ub kullanıyorum daha 16ay garantili ama satıp 2012 serilerinden almayı düşünüyorum mitrax'lı modellerden..Bence onlara bakmalısın..
quote:
Orijinalden alıntı: emmyzora
selam arkadaşlar . Macouctic 700.5 anfiye uygun ana ünite tavsiyesi alacaktım sizden . aslında istediğim şu hem front hem rear hem sub çıkışlı bir teyp . ancak pahalı oluyor galiba bu teypler . 250 TL civarı bir teyp tavsiye edebilirmisiniz bana . pioneer deh2200ub teyibimi boşa çıkardım bu anfi yüzünden . T kabloyla RCA çoğaltmayı sevmiyorum . Teyp de satılıktır bu arada .
imzamdaki teybi düşünebilirsiniz, bazen kelepir deh-7250 de çıkabiliyor sahibinidende aklınızda olsun.
teyp sağlam trabzondayım . teyibi bi sıkıntısı olduğu için çıkartmadım zaten. yeni aldoğım anfinin 5 kanal olması yüzünden sub + rear+ front anfi çıkışlı teyp almak için çıkarttım .