Şimdi Ara

5 Kanal anfi için SUB ve Normal Anfi çıkışlı Teyp tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar . Macouctic 700.5 anfiye uygun ana ünite tavsiyesi alacaktım sizden . aslında istediğim şu hem front hem rear hem sub çıkışlı bir teyp . ancak pahalı oluyor galiba bu teypler . 250 TL civarı bir teyp tavsiye edebilirmisiniz bana . pioneer deh2200ub teyibimi boşa çıkardım bu anfi yüzünden . T kabloyla RCA çoğaltmayı sevmiyorum . Teyp de satılıktır bu arada .

• bütçeni artırmalısın o fıyata dedıgın pioneerın 3rca teybını sıfır alamazsın elındekı teyp saglammı hangı ıldesın bıde nekadar
  • Şuan bende 2300ub kullanıyorum daha 16ay garantili ama satıp 2012 serilerinden almayı düşünüyorum mitrax'lı modellerden..Bence onlara bakmalısın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmyzora

selam arkadaşlar . Macouctic 700.5 anfiye uygun ana ünite tavsiyesi alacaktım sizden . aslında istediğim şu hem front hem rear hem sub çıkışlı bir teyp . ancak pahalı oluyor galiba bu teypler . 250 TL civarı bir teyp tavsiye edebilirmisiniz bana . pioneer deh2200ub teyibimi boşa çıkardım bu anfi yüzünden . T kabloyla RCA çoğaltmayı sevmiyorum . Teyp de satılıktır bu arada .

imzamdaki teybi düşünebilirsiniz, bazen kelepir deh-7250 de çıkabiliyor sahibinidende aklınızda olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

bütçeni artırmalısın o fıyata dedıgın pioneerın 3rca teybını sıfır alamazsın elındekı teyp saglammı hangı ıldesın bıde nekadar

teyp sağlam trabzondayım . teyibi bi sıkıntısı olduğu için çıkartmadım zaten. yeni aldoğım anfinin 5 kanal olması yüzünden sub + rear+ front anfi çıkışlı teyp almak için çıkarttım .

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-deh-8350-sd-usb-li-hafiza-karti-girisli-oto-mp3-teyp-61047032/detay?source=promotion_topl

üstteki linkte 300 tlye buldum DEH-8350 nasıl teyptir acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.