Şimdi Ara

5 günlük,hediyeli,2 sene tr garantili ful kutu ainol crystal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 5 günlük,hediyeli,2 sene tr garantili ful kutu ainol crystal
    Merhabalar,

Daha 5 gün önce aldığım tableti hesapta olmayan bir mesele yüzünden satıyorum.Cihaz ful kutulu,2 sene tr garantili,üzerinde jelatini dahi duruyor.Ayrıca yaninda kutusundan çıkmayan haricen satılan prizden şarj adaptörüde verilecektir.İstanbulda elden teslim olur.Ayrıntılar için pm atınız.

tei;0538 259 42 37

Fiyat;320

Özellikleri:
    Cpu:2nd jenerasyon A9 Dualcore çift çekirdek 1,5 GhZ işlemci
    Gpu:Dual core mali 400*2
    Ram:1 Gb
    Depolama:8 gb(microsd kart ile artirilabilir.)
    Kamera:2 megapixel
    Ekran:1024*600 ıps tam kapasitif dokunmatik 7" ekran
    Batarya:3700 Mah pil.

Kutu içeriği;
    Tablet
    Otg kablo
    Usb kablosu
    Artı prizden şarj adaptörü
    Garanti belgesi,kullanma kılavuzu.

Biraz kulanma fırsatı buldum.izlenimleri yazayım.daha çok ekitap,internet amaçlı kullanmak için bu cihazı seçtim.Ancak beklentilerimin çok üzerinde çıktı.Bana göre tam fiyat performans canavarı.Piyasadaki benzeri 200-300 fiyat aralığındakı tabletlere her açıdan nal toplatır.google nexus ve kindle fire ile rahatça aşık atar.Yarı fiyata nerdeyse bu cihazlardaki performans artılarıda cabası.daha ne olsun.Ekranı yeter yahu.Bak bak aşık ol.Arkadaşta galaxy s 2 vardı.yanyana çalıştırdık.fark yok gibi.Hızı,menü geçişleri,wifi vs..süper.hiçbir sorun yok.Oyunlarda fazla denemedim.bir angry birds space ve star wars kurdum.süperdi.şarjıda kendim test ettim.internet,oyun,ekitap gibi yoğun kullanımda 6-7 saat arası rahat gitmekte şarjı.uçak konumunda bu süre 8 saati geçiyor.(kiTap okuma mudu diyorum ben buna).Kısaca ilk fırsatta bu cihazdan ekrar almayı düşünüyorum.Resimler ve ayrıntılı bilgi için aşağıdaki link;Kendi resmine gerek yok.cihaz sıfır zaten.

5 günlük,hediyeli,2 sene tr garantili ful kutu ainol crystal
    Fiyat : 320 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 26 Kasım 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.