Şimdi Ara

5 günde matematik ygs simetri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar ygs matematik bitti gibi bende ama bazen soru kaçırıyorum ve problemlerde filan hafızamda aksama oluyor diyorum ki şu 5 gün içinde ygs matematik simetri 3 kitabı bitirsem kör noktalar dolar mı sizce?

güncelleme

3.kitabın %80'i çözüldü çözümlü örneklerine kadar en ince ayrıntısına kadar yapamadığım soruları not ettim sabaha bitecek bu kitap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa Bey -- 25 Ekim 2015; 6:00:06 >

• dolar olmaz da euro belki
  • Bu sabah 3 sularında start verdim 3. kitap bitmek üzere şuan modülerdeyim tersten başladım bu arada 1 ve 2'yi çözmedim.
  • Ben 1 günde bilfen karekök bitirdim simetriye 5 gün fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 24 Ekim 2015; 23:26:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu 3 kitapı bitirirken kaç saatte çalıştın mata diğer derslere ne oldu
  • hocam bitirmedim işte diyorum ki ilk 2 kitabı çözsem bana bir şey katar mı bu 5 gün içerisinde sadece ygs matematiğe fokuslanıp hafızamdaki boşlukları doldurmak istiyorum dün kendimi kötü hissettim bi anda derece soruları karşısında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaboga9266

hocam bitirmedim işte diyorum ki ilk 2 kitabı çözsem bana bir şey katar mı bu 5 gün içerisinde sadece ygs matematiğe fokuslanıp hafızamdaki boşlukları doldurmak istiyorum dün kendimi kötü hissettim bi anda derece soruları karşısında.

Katar niye katmasın ama bitirebilecekmisin 5 günde o biraz sıkıntılı inşallah bitirirsin hocam.
  • quote:

hocam bitirmedim işte diyorum ki ilk 2 kitabı çözsem bana bir şey katar mı bu 5 gün içerisinde sadece ygs matematiğe fokuslanıp hafızamdaki boşlukları doldurmak istiyorum dün kendimi kötü hissettim bi anda derece soruları karşısında.

biter bende deniyeceğim 1 biraz bitik gibi şuan benim
  • quote:

Bu sabah 3 sularında start verdim 3. kitap bitmek üzere şuan modülerdeyim tersten başladım bu arada 1 ve 2'yi çözmedim.

sabah namazını kaçırma
  • hocam sancı olmadan doğum olmazmış hafızayı sıkı bi tazeleme olur diye düşünüyorum.
  • Adamsın.
  • Bitirdikten sonra günde 8 deneme atmaya çalış faydası olur

• treehappot1 kullanıcısına yanıt
    inanırmısın bilmem bundan bir önceki kpsss de ağabeyimin günde 4 deneme çözdüğünü bilirim kendisi kpss 500.su olmustu.
  • Helal

• +
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar ygs matematik bitti gibi bende ama bazen soru kaçırıyorum ve problemlerde filan hafızamda aksama oluyor diyorum ki şu 5 gün içinde ygs matematik simetri 3 kitabı bitirsem kör noktalar dolar mı sizce?

güncelleme

3.kitabın %80'i çözüldü çözümlü örneklerine kadar en ince ayrıntısına kadar yapamadığım soruları not ettim sabaha bitecek bu kitap.

Simetriye 5 gununu harcarsan lys mat yetismeyebilir, simetrinin lys 4 kitap var,bu yedi kitabı 3 günde bitirirsen yetistirme ihtimali var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zidaneee -- 25 Ekim 2015; 11:09:19 >
  • zidaneee kullanıcısına yanıt
    kardeş oksijen sana yaramıyor galiba..
  • quote:

kardeş oksijen sana yaramıyor galiba..

Diyorum ki bi bitmediniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.