Şimdi Ara

+5 chitin kolluk görevini bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • +5 chitin kolluk veren görevi bulamadım lütfen yardım edin quest listesine baktım ama orda yoktu bulabilen warsa lütfen yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K£rem -- 4 Ağustos 2006; 12:48:26 >

FIFA 07 :
    -TSL 07 Pure Football
    -FIFA 07/08 Edition
  • yok ki

DH Ultima Online Grubu
    ţh€y ñ€v€r r€ţurñ€Đ
  • o quest listesinde shell pauldron da yok ama bu sabah baktım golem görevi die bişey shell pauldron verio dedim buda wardır heralde yoksa aramayak boşuna :D

FIFA 07 :
    -TSL 07 Pure Football
    -FIFA 07/08 Edition
  • asga ve dodo camp'da
    meganthoron
    scolar kesiyosun aklıma gelenler bular
  • ya bi şey sorcam mesela şimdi ben herhangi item veren bi görevi aldım soora bi arkadaşımla gittik o hayvanı kesmeye aynı artyde o kesti ben oturdum gene ben görevi yapmış sayılıyomuyum çünkü bn ınt priest,m ööle olmuyosa bn 1 görev bile yapamam
  • evet sayılıyo partinin kestii tüm hayvanlar sayılio ha bide işin üçkaadını da sölim son vuruşu sen yaparsan sen kesmiş sayıliosun o hayvanı bunu duymuş bebeler peşimden geliodu ben kesiorum son vuruşu yapiolar öle görevi bitirdiler :D

quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix01

ya bi şey sorcam mesela şimdi ben herhangi item veren bi görevi aldım soora bi arkadaşımla gittik o hayvanı kesmeye aynı artyde o kesti ben oturdum gene ben görevi yapmış sayılıyomuyum çünkü bn ınt priest,m ööle olmuyosa bn 1 görev bile yapamam

FIFA 07 :
    -TSL 07 Pure Football
    -FIFA 07/08 Edition
  • el moradda var chitin royal guards mı ne veriyo benim priest süper oldu dododa var süper takılar veren görevler ayrıca +5 citin pauldron asgadada görevler var.

Zombie'lerle Meganthoronların olduğu dodacamp'ın arka tarafında ki zombie'lerin kapısında ki adam'dan alınıyor görev.

FIFA 07 :
    -TSL 07 Pure Football
    -FIFA 07/08 Edition
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.