Şimdi Ara

5 carry? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OIS

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

quote:

Orijinalden alıntı: rockername

quote:

bizede full ad team denk geldi itemlerim = tornmail + tornmail + tornmail + tornmail + bot ve ne tesadüf bi'daha tornmail

Tornmail stacklenmiyor 5 tane alarak hata yapmışsın.

UNIQUE Passive: On being hit by basic attacks, returns 30% of damage taken as magic damage.

stack için almadım arkadaşım

O build'le damage atılmaz. Magic damage vuranlar seni parçalar, aklı olan AD'ciler de dalmaz sana, hiçbir işe yaramazsın team fight'ta. Lane pushlayıp, kule tanklarsın, ama bunu yapmak için de daha iyi itemler var. Gel bu yoldan vazgeç yiğidim.

tamam siz rün ve kabiliyet kullanmıyorsunuz sanırsam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: groche

quote:

Orijinalden alıntı: OIS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rockername

quote:

bizede full ad team denk geldi itemlerim = tornmail + tornmail + tornmail + tornmail + bot ve ne tesadüf bi'daha tornmail

Tornmail stacklenmiyor 5 tane alarak hata yapmışsın.

UNIQUE Passive: On being hit by basic attacks, returns 30% of damage taken as magic damage.

stack için almadım arkadaşım

O build'le damage atılmaz. Magic damage vuranlar seni parçalar, aklı olan AD'ciler de dalmaz sana, hiçbir işe yaramazsın team fight'ta. Lane pushlayıp, kule tanklarsın, ama bunu yapmak için de daha iyi itemler var. Gel bu yoldan vazgeç yiğidim.

full ad takımmış hani. hemde 500 armorla rammus çok komik olabilir

Full AD takım olsun abi. Adam sırf Rammus aldığı için damage atar, başka bi sebepten değil. Kaldı ki adamlar karşılarındaki Rammus'a rağmen takımca AD'ye abanıyolarsa zaten yenilirler. 5 Thornmail'den dolayı değil.

@BloodlyKnife

Valla senin rune'lerde bi keramet var o zaman. Hiç MR itemi çıkmadan rune ve mastery'lerle 100 MR üzerine çıkabiliyosan(ki o da yetmez) buyur çık bakalım. Kabiliyet kısmını anlamadım, skillerden bahsediyosan sonuçta sende varsa adamda da var. Beleşten MR veren skill de bi Garen'de var sanırsam, bi de Nidalee, Elise gibi championlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefarius -- 6 Ocak 2013; 20:10:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.