Şimdi Ara

5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
163
Favori
97.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsini tek bir klasörde toplamak için listeledim.
    Yeniden adlandırınca bazı ses dosyalarının pdf'sinin olmadığını fark ettim.Sanırım 2-3 dersin pdf dosyası eksik.
    Keşke tek bir klasörde olsaydı.

Pdf'de olan video linkleri farklı bir durum.
    O video linkleri konuyla ilgili ek metinlerin video linkleri.
    Yani asıl diyaloğun yer aldığı seslerle onun ilgisi yoktur.
    Ben daha önce onu kontrol etmiştim oradan biliyorum.Ama yine de siz de kontrol edin.
    Çünkü yüzlerce ders silinmiş bir anda hepsini düzeltemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Sizin verdiğiniz linki indirdim.
    Yeniden adlandırınca bazı ses dosyalarının pdf'sinin olmadığını fark ettim.Sanırım 2-3 dersin pdf dosyası eksik.

Ben daha önce onu kontrol etmiştim oradan biliyorum.Ama yine de siz de kontrol edin.

Anladim hocam.

Bazen indirirken mp3 dosyasi hata veriyor ondan dolayi indirme basarisiz diyor. 2-3 tane eksik cikmasi normal ben de bekliyordum boyle bir seyi. Fakat eksik olanlar telafi edilebilir. Eger siz tespit ettiyseniz hangilerinin eksik oldugunu bana yazarsaniz sevinirim hocam. Yoksa yarin ben detayli bir arama yaparim. Eksik olanlari da tespit eder yazarim size.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkwoods My Betrothed

quote:

Sizin verdiğiniz linki indirdim.

Anladim hocam.

Bazen indirirken mp3 dosyasi hata veriyor ondan dolayi indirme basarisiz diyor. 2-3 tane eksik cikmasi normal ben de bekliyordum boyle bir seyi. Fakat eksik olanlar telafi edilebilir. Eger siz tespit ettiyseniz hangilerinin eksik oldugunu bana yazarsaniz sevinirim hocam. Yoksa yarin ben detayli bir arama yaparim. Eksik olanlari da tespit eder yazarim size.

Bu kadar uğraşmanıza gerek yok hocam.Siz zaten dersleri yükleyip bir çok arkadaşın bu derslere erişmesini sağladınız.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkwoods My Betrothed

quote:

Orijinalden alıntı: ALPERTUNGA_ODTÜ

Hocam merhaba,

Cbcden bugün mailime döndüler. Problemi çözdüklerini belirtiyorlar. Ben de kontrol ettim bir kaç dersi. Ama artık ses dosyaları site üzerinden oynatılabiliyor. İndirme olanağı var mı yok mu bilgisayardan bakacağım daha sonra.

Merhaba hocam, kontrol ettim bir tane dersi, yine files not found dedi. Hic indirmekle ugrasmayin. Ben indirdim ve diger konuya upload ettim arkadaslar da indirip yararlandi. Siz de indirin eger gormediyseniz:

https://yadi.sk/d/lbC4_HUkuQGke

Tum advanced dersleri var yalnizca 10-20 tane ders eksik. Toplam yaklasik 250 tanesi indirilmis durumda ve monthly weekly ve calgary edmonton olarak 4 ayri klasore ayrilmis durumda. Yalniz onceki 100 tane High beginner ve 100 tane Low intermediate derslerini kapsamiyor. Onlarda bir sorun yok zaten sorunsuzca indirebilirsiniz.

Hocam merhaba.
    Advanced dersleri rat.planet hocamda 2 gb di.
    Sizin upload ettiginiz kisim 1.2 gb
    Yani nerdeyse yarisi hala eksik.
    Rat.planet hocam sesimi duyuyorsan bir kulak ver.
    Sen her seye cozum bulan birisin.
    Senden bir cok kisi adina rica ediyorum.
    Advanced 1 ve advanced 2 derslerini bir care bulup bize ulastirin.
    Lutfen bi care bulursunuz siz illaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutcan -- 25 Ağustos 2016; 18:35:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• shutcan S kullanıcısına yanıt
    Ben o zaman yanlış bilgi vermişim.Geçmiş mesajları okursanız durumu anlarsınız.
    2 gb değil yani.
    Ama yandexdeki o dersler advanced derslerinin tamamını kapsamıyor.Birkaç ders eksik diyordu yükleyen arkadaş.
    Yalnız bugün bir detay daha keşfettim.
    Advanced dersleri 2 bölüm değil 3 bölümmüş.
    Sitenin tasarımı biraz karışık yeni gördüm.
    Malesef yandex'e yüklenen o dersler geçmişte silinen dersler DEĞİLMİŞ.
    Onlar bu benim farkında olmadığım Newcast dersleriymiş.
    Farkında olmadığım linkler şu;
    www.cbc.ca
    CBC Edmonton | Learning English | Newscasts
    http://www.cbc.ca/edmonton/learning-english/newscasts.html

Fakat yandex'e yükleyen arkadaşımız bu dersleri geçmişte silinen dersler zannetmiş.
    İçerik olarak da detay olarak da farklı dersler.
    Bu işin içinden nasıl çıkacağız bilmiyorum.
    En baştan tüm dersleri toplayıp tek bir indirme linkinde birleştirmek şart galiba.
    Sırasıyla şu şekilde dersler var ;

1-HİGH BEGİNNER-LOW İNTERMEDİATE DERSLER (linklerin hepsi çalışıyor).
    www.cbc.ca
    Sorry - we can't find that page
    http://www.cbc.ca/manitoba/eal/newscasts.html

2-LOW iNTERMEDİATE-İNTERMEDİATE DERSLER (linklerin hepsi çalışıyor).
    www.cbc.ca
    http://www.cbc.ca/manitoba/eal/lessons.html

3-İNTERMEDİATE-ADVANCED DERSLER (silinen linkler bu bölümde.)İlk iki linkte silinen dersler var.3.linkteki tüm dersler çalışıyor.)

www.cbc.ca
    CBC Edmonton | Learning English | Newscasts
    http://www.cbc.ca/edmonton/learning-english/newscasts.html

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam siz 2.6 gb demistiniz. Hepsini rarladim demistiniz ordan aklima kalmis.
    Cunku giris ve orta duzey 600 mb suan.
    Kaliyor 2 gb.
    Bana kalirsa su giris ve orta duzeye suan el atmayalim. Cunku erisiliyor suan
    Yeni buldugumuz advanced dersleride zaten yandexte suan. Arkadasimiz sagolsun eklemis.
    Simdi sizdeki advanced 1 ve 2 kaliyor geriye.
    Hocam bi sekilde halledin ya valla rica ediyoruz. Bi arkadasinizdan rica etseniz vs
    Siz bulursunuz bi cozum yolu. Dil meselelerinde yuzlerce kisiye yardim ettiniz kac yildir. Bu konudada kafa yorsaniz cozum.bulacaginiza eminim.

• UYARI:
    Arkadaşlar Newcast derslerini indirdim.Toplam 60 mp3+60 pdf var.Fakat 1 ders inmiyor.Linkler silinmiş.

www.cbc.ca
    http://www.cbc.ca/edmonton/eal/media/newscast_apr03_2015.
    m p 3

Diğer dersleri de indireceğim.Elimden geldiğince kırık linklere bir çözüm bulacağım.Gerekirse google yardımıyla bulabilirsem eski linkleri bulurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 26 Ağustos 2016; 15:43:19 >

• UYARI 2:

Arkadaşlar şimdi Edmonton ve Calgary aylık derslerini indirmeye çalışırken bir şey fark ettim.
    Calgary aylık derslerindeki ders 35'ten 18'e kadar olan dersler Edmonton aylık derslerinde zaten mevcutmuş.
    Yani Edmonton aylık derslerinin tamamını indirenler Calgary aylık derslerindeki 35,34,33,32,31,30,29,28,27,26,25,24,23,22,21,20,19,18 numaralı dersleri indirmesinler.
    Bu dersler aynı.
  • quote:

UYARI:
    Arkadaşlar Newcast derslerini indirdim.Toplam 60 mp3+60 pdf var.Fakat 1 ders inmiyor.Linkler silinmiş.

http://www.cbc.ca/edmonton/eal/newscasts/newscast_apr03_2015.pdf
    http://www.cbc.ca/edmonton/eal/media/newscast_apr03_2015. m p 3

Diğer dersleri de indireceğim.Elimden geldiğince kırık linklere bir çözüm bulacağım.Gerekirse google yardımıyla bulabilirsem eski linkleri bulurum.

Hocam sizde zaten mevcut değilmiydi, bu yeni keşfettiğiniz 3.advanced bölümünü mü indiriyorsunuz?
    Ben anlayamadımda

• UYARI 3:
    Silinen dersleri belirlemeye çalışıyorum.
    Calgary aylık derslerinde toplam 35 ders var.Sanırım 2 ders dışında hepsi silinmiş.
    Bu silinmelerin nedeni sanırım dersler Calgary bölümünden Edmonton bölümüne taşınmış.O nedenle silinmiş mi dye baktım ama edmonton bölümündeki linklerde silinenler var.
    Edmonton aylık derslerinde ilk 42 ders silinmiş.Kalan 9 ders çalışıyor.Bu ders için siteye online player eklenmiş.İdm ile iner.
    Anlayacağınız bir çok ders silinmiş.
    Google yardımıyle aradım.Erişemedim.
    Şimdi buldum.
    Edmonton bölümündeki ilk 48 derse eski linklerden eriştim.
    Buradan iniyor.
    www.cbc.ca
    CBC Edmonton | Learning English | Stories
    http://www.cbc.ca/edmonton/learning-english/stories.html

Bu silinmiş derslere tekrar bakıp indirmemim sebebi yandex'e eklenen eksik dersler de vardı.Belki onları da buluruz.

Newcast bölümünü indirdim.
    Şimdi tekrar tüm advanced derslerine bakıyorum.Eksik var mı diye?
    Hepsini indirip tüm linkleri yandex'e aktarmak gerek.
  • Arkadaşlar bu arada Calgary bölümündeki aylık derslerin bir anlamı yok.Yani bunlara çalışmanıza gerek yok.Derslerin büyük bölümü edmonton dersleri ile aynı.
  • quote:

Hocam sizdeki advanced dersleri yeni buldugunuz haric kac gb simdi?
    Bide yandexe neleri yukliyceksiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: shutcan

quote:

Hocam sizdeki advanced dersleri yeni buldugunuz haric kac gb simdi?
    Bide yandexe neleri yukliyceksiniz?

Siz yandex linkini indirdiyseniz tamamdır.Sorun yok.
    Ben advanced olan tüm dersleri inceledim.Ne kadar silinmiş diye.
    Hepsini indirip yandex'e tek link yapmayı düşündüm fakat silinmiş.
    Bende evet tüm dersler vardı.Fakat ben sizin gibi çalışmıyorum.Bilmediğim kelime ve deyim vs var mı diye inceliyordum dersleri.Oradaki metinleri okuyordum.
    Sonrada siliyordum.
    Açıkcası advanced seviyesinde derslerin eksik olması bile ÖNEMSİZ.
    Neden diyeceksiniz?
    Oradaki 100 derse çalışsanız bile muazzam kelime bilginiz oluyor.
    100 dersten sonrası artık bir dağın doruk noktası olarak düşünün.

Hocam şu işi rayına sokalım ama ya. Dediğiniz gibi yeterlidir, fakat herkesin amacı sadece ingilizceyi normal konuşayım değildir.
    Bu konuyu görenler arasında mütercim de var. İngilizce öğretmenliği okuyanda var. Amerikan dili-İngiliz dili edebiyatı okuyanda var. Uluslarası ilişkiler - siyaset bilimi okuyan da var. Turizmcide var.
    Bu karışıklığı sizin çözeceğinize eminim ben.
    Zaten hocam bence kasmadan yaparsınız ya. 1 ay dada olsa halledebilirsiniz. Bi tek sizde var zaten çoğu pdf ve podcastlar. Bize bi yardımcı olun. Kursağımızda kaldı valla şu cbc podcastları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutcan -- 26 Ağustos 2016; 21:35:19 >
    Zaten bu dersler İngilizce öğrenimde normal konuşmanın ötesinde bir şey.
    Onların hepsine hitap ediyor bu dersler.
    Bugün zaten birkaç saat ayırıp tüm dersleri acaba nasıl tamamlarım diye araştırdım.Fakat yapılacak bir şey yok.
    Silinmiş dersler.Sitelerine kaç kere mesaj gönderdim.Cevap bile vermiyorlar.
    Bugün yine mesaj yolladım silinen tüm linkleri liste halinde verdim.
    Cevap vermiyorlar.Vermemelerini normal karşılıyorum çünkü ulusal bir kanal ve adamlar böyle sorunlarla uğraşmaz.
    Çok fazla ders silindiği için yüklemezler.Yükleyemezler çünkü kendilerinin elinde o podcast kayıtları olmaz.
    Podcast'ı online yükleyip silerler.Arşivlemezler yani.
    O nedenle yapılacak bir şey yok.Silinmeyen derslerle ilerleyin.
    Ana sayfaya Advanced derslerinin ÇALIŞAN linklerini ekledim.
    Hocam niye cevap vermemelerini normal karsiliyorsunuz anlamiyorum.
    Cevap vermiyosa o zaman LEARNİNG ENGLİSH yazmiyacak.
    Siz defalarca dediniz. Boyle detayli pdf parayla bulamazsiniz diye.
    Bu kadar ugrasiyorlar, elbette yedekliyorlardir. Ayrica bu kadar ugrastiklarina gore sorunlara kulak acmalari gerekir.
    Neye ugrasiyor o zaman bu adamlar. Gereksiz yere kim o kadar hizmet yapar hocam. Burda 3 dk lik ses kaydindan soz etmiyoruz. Adamlar 40 sayfa pdf hazirlamislar 10 dk lik ses kaydi icin.
    Bu kadar ugrasan adamin, bunlari yedeklemiyip, bide sorulara cevap vermemeleri bana anlamsiz gozukuyor. Belkide ucretli vericekler.
    Ama siz haddinden fazla ugrastiniz bence.
    O yuzden sahsim adina size tesekkur ederim.
    Bide sizden ricam elinizde ne kaldiysa artik belki ilerleyen zamanda upload la ilgili sorun cozulur. Silmeyin bence elinizdekileri.
    İyi aksamlar diliyorum.

Bakın neden cevap vermemeleri normal yazayım.
    1.Tv ve haber sitelerinin kuruluşlar büyük de olsa çalıştırdığı internet editörü sayısı siteleri büyük de olsa 3-5 kişidir.Fazla bile yazdım.
    2.Bu 3-5 kişi her gün yüzlerce email alır,site sorunlarıyla uğraşır.
    3.Bu kadar az sayıda insan silinmiş olan yüzlerce dersi tekrar yüklemek için günlerce bununla uğraşmaz.Çünkü bu iş zaman alır.
    4.Daha önce de dediğim gibi podcast sitelerindeki kayıtların kanal arşivlerinde kayıtları olmaz.Çünkü sitelerinde yüklediklerinden sonra silerler.Arşiv film ve dizilerde yapılır.
    5.Siteye normal olarak bir mail attarken çıkan seçenekte bile cevap veremeyebiliriz diyor.Bu ne demek? Cevap bekleyin diyor nazikçe.
    6.Editörler sitede tek tek linkleri gezip silinen listeleri belirleyip(benim yolladığım liste olmasına rağmen inanıp ona göre yapmazlar.Kendileri tek tek incelerler.Bir tür meslek özelliği bu) onları eğer varsa arşivden çıkartacak da sonra tekrar uplaod edecek? Sizce böyle bir şans var mı?

Evet o konu çok önemli.Gerçekten bu kadar kaliteli dersleri parayla arayın bulamazsınız.Böyle hazırlanmış ders yok.Her derste bir sürü ifade eden bana bir tane set,site gösterin yoktur.
    Dediğiniz olabilir.Belki ilerleyen dönemde dersleri site tasarımı falan değiştirip ücretli hale getirebilirler.Çünkü böylesine bir kaynağı ücretsiz sunmak gerçekten büyük bir şey.Ve derslerin öğretmen klavuz bölümleri de var.Yani bu dersler Kanada'daki İngilizce kurslarında falan kullanılıyor olmalı.

• Bu kadina twitterdan mesaj yoluyla ulasirsaniz yardimci olacagini dusunuyorum.

https://twitter.com/HeatherWellsCBC?s=09

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.