Bildirim
5.70 TL'DEN [ALINIK KASA ANAHTARI] #1200 (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Arkadaşa 39 key sattım çok hızlı alışveriş oldu. Teşekkür edeirm kendsiine. _____________________________ -
Toplamda 400 civarında sorunsuz key alışverişimiz oldu. Teşekkür ederim. -
Günceldir arkadaşlar _____________________________ -
417 Adet key alışverişi yaptık her hangi bir sorun olmadı teşekkür ediyorum arkadaşa. _____________________________ -
45 adet key sorunsuz şekilde satılmıştır. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğiniz güvenilir bir arkadaş
_____________________________ huh -
Günceldir. _____________________________ -
key sattım arkadaşa keyleri ilk verdim :) _____________________________ Katılım zamanı: 30 Eylül 2006 -
Elimde Key olsa ben satardım :) Güvenilir Satıcıdır
_____________________________ -
Günceldir
75 key sattım kendisine. hızlı ve güvenilirdir. gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz
140 key satılmıştır güvenilir arkadaş canlısı bir arkadaş tavsiye ederim _____________________________ -
Günceldir, Falchion(pala), e-sport ve vanilla anahtarları almıyorum _____________________________ -
Arkadaşa 25 adet key sattım , gayet hızlı bir şekilde hallettik . Gayet güvenilir bir arkadaş. _____________________________ -
26adet key sattım hızlı ve güvenilir satıcı
17 key sattım. Hızlı ve güvenilir satıcı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
#7 Antoine Griezmann -
100 adet key satıldı ilgili bir arkadaş. herkese tavsiye ederim. _____________________________ Oyundan Gelen Oyuna Gider :)) -
80 key satısım oldu .. ilk ben gönderdim sorunsuz alısveriş teskr ederm _____________________________ -
Günaydın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki