Şimdi Ara

5-6 yıllık Casper pc pegatron ipxsb-h61 sistem upgrade ve tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirteyim sistem i Yeni nesil oyunları en az high da oynayabilecek kadar upgrade yapmak istiyorum. Bu sistemle highda bf3 medium da bf4 oynadım fakat artık upgrade zamanı geldi. Bu sistemi nasıl maximum upgrade yaparım. GTA 5 en az high da oynamak istiyorum.

Sistem: Casper nirvana kasa küçük boyutu var Uzunluk 45cm Yükseklik 35 cm Genişlik 17 cm. 2 ram slotu var. PSU 450 Wat galiba bilmiyorum neyin nesi... casperın.
    İşlemci: İntel i7-2600 @3.4 GHz Sandybridge 8mb cache
    Anakart: Pegatron ipxsb-h61 (Mini)
    Ekran : AMD HD6750 1 GB 128 Bit GDDR5
    Ram: 1 adet 2 gb - 1 adet 4 gb Toplamda 6GB DDR3 1333 Mhz galiba emin değilim.
    1TB HDD Samsung
    Windows 7 Ultimate 64

Sistem çok kötü farkındayım. Aslında komple yeniden toplamak istiyorum ama hiç uygun bir zaman değil fiyatlar aşırı arttı aylar önce 400 lira olan kasa şimdi 700 lira olmuş o yüzden komple yeniden toplamaktan vazgeçtim şimdilik burda önemli olan PSU + Ekran Kartı + RAM gibi geliyor bana.

1)Bu sistemde maksimum upgrade yapabileceğim parçalar hangileridir? Uyum sorunu olmasın istiyorum.
    2)http://www.vatanbilgisayar.com/urun_kiyaslama.aspx?lang=tr-TR&kat=506&uKods=12080,11772,13822 Bu kartlardan en iyi olanı hangisini önerirsiniz. En ucuzlarından seçtim aradığım kriterlerde 256 bit + 2 gb olması var. R9 serisi en iyisi ama uyar mı.
    3)http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-650w-guc-kaynagi.html PSU olarak bu.
    4) RAM alırken nasıl bir kombin olması gerekiyor tam bilmiyorum satılırken 2x4 GB mı yoksa ayrı ayrı 4 GB olarak mı almam gerekiyor bilmiyorum. Mesela benim 4gb ddr3 ram in üstüne yeni bir 4gb ddr3 ram alınır mı? Yoksa aynı markadan iki tane mi olmalı. En iyi ram tavsiyesi soğutuculu bu sisteme 8GB ram olur galiba en fazla.
    5) Bu parçalar ile bu sistem olur mu , uyum sıkıntısı olur mu, boyutları sığar mı ve kaç yıl daha highda oynatıcak kadar götürür?
    6) Vatan üzerinden gösterdim fakat en ucuz ve güvenilir bir yerler varsa ordanda gösterebilirsiniz. Tavsiyelere açığım.
    7) Ekran kartını takma işlemi sırası nasıl oluyor önce driver kurup sonra kartı takmak mı yoksa kartı taltıktan sonra driver mı kurmam gerekicek eski driver ı ne zaman silmem gerekicek?
    8) Bu sisteme maksimum 1000tl upgrade parası ayırırım daha fazlası zarar.
    9) Seçtiğim parçalar biraz ileriye dönük olsun isterim çıkarıp yeni kasada kullanabileceğim kadar ilerde beni bi 5-6 yıl daha götürecek kasa toplayabilirim ilerleyen zamanlarda hiç belli olmaz GTA 6 çıkarsa

Aklıma şimdilik bu kadar soru geldi =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeromaster -- 4 Mart 2015; 5:03:43 >

• işlemci halen is görür merak etme 6 gb rem bana göre yeterli gta 5 çıkana kadar yeni ekran kartı alma gta 5 çıkınca ozaman bakalım piyasa ne olmuş yeni ekran kartı varmı yanlız psu 600 700 w kaliteli birsey ala bilirsin. Senin gösterdiğin ekran kartları zayıf gelir en az 280x veya gtx 970 ayarınki kartlara bak sen biraz daha bekle yeni seri ekran kartları gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: asig

işlemci halen is görür merak etme 6 gb rem bana göre yeterli gta 5 çıkana kadar yeni ekran kartı alma gta 5 çıkınca ozaman bakalım piyasa ne olmuş yeni ekran kartı varmı yanlız psu 600 700 w kaliteli birsey ala bilirsin. Senin gösterdiğin ekran kartları zayıf gelir en az 280x veya gtx 970 ayarınki kartlara bak sen biraz daha bekle yeni seri ekran kartları gelsin

Aslında daha iyi kartlar var fakat bu sisteme olmaz yazık olur daha iyi kartlar için komple yenilemem gerekicek. GTA5 minimum 8 gb ram demişler. kart fln kurtarıyor ama high da oynatmaz. 10 nisana kadar fln takip edicem piyasayı. GTA 5 Pre order verdim çok ucuza bulunca. Dolar giderek yükseliyor ne zaman düşer belli değil o yüzden aldım sistemide high ta oynatıcak kadar yapsam kafi aslında.
    WORLD IS YOURS #aviation
  • Kardeşim işlemcin iyi sayılır gidip ucuk kart alma tabi ama r9 280 tarzı kartlar rahatça çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
  • 550w- 600w 80+ psu ve iyi bir ekran kartı ile gta5'i yüksek ayarlarda oynarsın.

Monitörün nasıl ? Tepki süresi düşük olan Full-HD bir monitör de almak lazım sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

550w- 600w 80+ psu ve iyi bir ekran kartı ile gta5'i yüksek ayarlarda oynarsın.

Monitörün nasıl ? Tepki süresi düşük olan Full-HD bir monitör de almak lazım sana.

Monitor casper ın 21 inç 1920x1080 60Hz oyunları 1920x1080 de oynuyorum hep. Birde bu ekran kartını hdmi ile tv ye bağlamak isterim bağladığım zaman istediğim görüntüyü alamıyorum tv yi doldurmuyor düşük kalıyor kart. TV ye bağladığımda net göstermesini istiyorum bu kartlarla olur mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeromaster -- 4 Mart 2015; 15:45:35 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.