Şimdi Ara

5.500 TL bütçem var neden apple? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ata giren bahtsız kovboy

Apple merakimi giderecegim derken pisman olma sonra.Yanlis anlama apple alma demiyorum pc alda demiyorum, ne icin alacaksan iyice dusun oyle karar ver.Sonra keske almasaydim diye konu acma

Karar belirlemeye çalışıyorum fakat çok kararsızım. İkiside beni çok cezbediyor, fakat büyük ağırlık apple'da. MSI gibi canavar bir PC varken 5.500 TL'a apple alıp oyun oynayamamakta çok kötü olur bilemiyorum ve bunun için yardım istedim sizlerden. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Msi gt60 2pe dominator pro lar 5200 5500 gibi fiyatlara size 4 5 yil oyun kalitesi sunacakken macbook alip 3 4 yilin sonunda lowdan baska oynayamayacaginizi bilin. Ama eviniz varsa ve surekli gezen birisi degilseniz bin tl ye kocaman bir ekran alip geri kalan parayada super bir sistem kurup zevkten 4 köşe olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batig2

Msi gt60 2pe dominator pro lar 5200 5500 gibi fiyatlara size 4 5 yil oyun kalitesi sunacakken macbook alip 3 4 yilin sonunda lowdan baska oynayamayacaginizi bilin. Ama eviniz varsa ve surekli gezen birisi degilseniz bin tl ye kocaman bir ekran alip geri kalan parayada super bir sistem kurup zevkten 4 köşe olabilirsiniz.

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. MSI serisini en güvenli alabileceğim yer neresidir? Ayrıca apple neden oyun konusunda başarısız anlamıyorum. Bende macbook alıp + para ilede konsol almayı düşünüyordum. Siz beni düşündürttünüz açıkcası MSI almaya yakın gibiyim.
  • Dostum ben bu konuyu 3 4 aydir arastiriyorum benim butcem de 5500. Gt60 2pe alacagim ebrarbilgisayardan haftaya fiyat olarak her yerden oldukça ucuz ama daha arayıp konusmadim hediye paketini veriyorlarmi filan diye sormanizi öneririm. Arastirdim guvenilir bir site zaten son yasal duzenlemeler ile internetten alisverisimiz gayet güvenilir artık. Ama bilgisayarinizi surekli tasimaniz gerekmeyecekse kesinlikle kocaman bir ekranla sistem toplamanizi oneririm sistem toplamada yardimci olabilecek yerler de tavsiye edebilirim. Ben yurt nedeniyle laptop alacagim malesef. Apple oyunlarda windows yüzünden ve oyun yapim şirketlerinden dolayı kötü oyun cikartmiyorlar ona çok fazla o yuzden apple de ekran kartini cok önemsiyor. Zaten apple alsan birde şu gercek var zaten her oyunu oynayamayacaksin cunku bulamayacaksin :)

• güncel. Yorumlarınızı bekliyorum!
  • arkadaşlar bak gene bilmeden konuşuyorsunuz thunderbolt için olan kablo falan 5-10 dolar önemli olan seçeceğiniz ekran kartı ve duruma göre powersupply eğer 250 TL ye ekran kartı 15 TL ye kablo alsanız bunu PS siz çalıştırma var eder 265 ama 400 TL lik ekran kartı 15 TL kablo 100 TL PS alırsanız 515 TL eder ortalama 250 dolar ettiği söyleniyor oda 630 falan oluyor tabi ondan sonra tüm oyunlar açılıyor :) 2200 e air alsanız 600 e sistemi kursanız 2800 o kadarda uçuk değil hrlr mac lere göre çok ucuz oyun laptobu parasına oyun mac i yapıyorsunuz daha ne istiyorsunuz

• Oyun oynamak istiyorsaniz, Xbox One alin. 500 $ civari ve Kinect'siz 400 $. Onun yerine 13 inch retina display alabilirsiniz. Eger RPG ve Strategy oynarim diyorsaniz, onlarin hemen hemen bir cogu Mac'e geliyor ama GTA V'lar ya da bir cok o tip de oyun gelmiyor. Gecen Sene Max Payne 3 cikmisti ama o da kotu bir Port'du ama Mac icin oyun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Oyun oynamak istiyorsaniz, Xbox One alin. 500 $ civari ve Kinect'siz 400 $. Onun yerine 13 inch retina display alabilirsiniz. Eger RPG ve Strategy oynarim diyorsaniz, onlarin hemen hemen bir cogu Mac'e geliyor ama GTA V'lar ya da bir cok o tip de oyun gelmiyor. Gecen Sene Max Payne 3 cikmisti ama o da kotu bir Port'du ama Mac icin oyun var.

Galiba MBP + XBOX ONE alacağım. XBOX ONE türkiyeye ne zaman geliyor, tavsiye eder misiniz?
  • Şu yorumlarımın - beğenilmesi yok mu bayılıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Portley

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Oyun oynamak istiyorsaniz, Xbox One alin. 500 $ civari ve Kinect'siz 400 $. Onun yerine 13 inch retina display alabilirsiniz. Eger RPG ve Strategy oynarim diyorsaniz, onlarin hemen hemen bir cogu Mac'e geliyor ama GTA V'lar ya da bir cok o tip de oyun gelmiyor. Gecen Sene Max Payne 3 cikmisti ama o da kotu bir Port'du ama Mac icin oyun var.

Galiba MBP + XBOX ONE alacağım. XBOX ONE türkiyeye ne zaman geliyor, tavsiye eder misiniz?

En iyi secenek olacaktir. Bilmem Turkiye'ye ne zaman geliyor ama Fall'da 16 ulke'de bulunacak xbox diye duydum. Xbox One'i tabiki de tavsiye ederim. Detayli bilgi icin pm atabilirsiniz.

• Vallahi bizle dalga geçtiğini düşüneceğim artık ya da çocuk bu ya çocuk. 2 kere mesajlaştık farklı zamanlarda, hala sürekli aynı şeyleri yazıp konular açıyor. Bütçe de arttı GTA da arttı. İlk sadece GTA SA idi şimdi GTA 4, 5 oldu... Mac'de şu anki son sürüm GTA SA, steam'den alınca multiplayer falan da vardır herhalde. Benim sana son tavsiyem, en fazla 1500 liraya falan gidip bir unibody macbook pro falan alman. Zaten anasını satim harika şekilde 2007'deki macbook pro bile son işletim sistemini destekliyor, Yosemite açıklandı, baktık onu da destekleyecek bu bilgisayar. Hem gör bi' öğren nasıl bir şey olduğunu, sonra satarsın güzel alırsın çünkü bayağı bayağı heves gibi geliyor seninkisi.
  • oyun için düşünüyorsan eğer hardcore oyuncu değilsen genede mac kullanabilirsin bootcample windows kurabilirsin full performansta olmasada belirli bir yükseklikte ayarla oyun oynayabilirsin şahsen ben bşr dönem öyle yaptım

mac almayı düşünenlerin yada mac almayı saçma bulanların neden bu alete bu düşük donanıma bukadar para vereyim sorusuna yanıt olarak şunu söyleyebilirim mac sisteminde önemli olan donanım değildir yazılımdır yazılımla donanımın entegrasyonu çok iyidir nasıl ps4 ile bilgisayar donanımının birbiri ile alakası yoksa pc kat kat iyiyse ama ps4 oyun konusunda daha iyiyse macte donanımı düşük olduğu halde günlük kullanımda ve profesyonel kullanımda çok daha performanslıdır.
  • Olumlu cevabınız için teşekkürler, hafta içerisine kadar macbook umu almayı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum!
  • Yarın kesin olarak alıyorum kısmetse, fakat fikrimi değiştirecek yorum varsa yapın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.