Bildirim
5.5'-6' arası 1080p ekranlı telefon önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Zenfone 6 -
quote:
Orijinalden alıntı: FaLaKacıBaşı
Zenfone 6
Yok hocam onada sicak bakmiyorum bekleyebilirsem zenfone 2 yi bekliycektim ama biraz aceleye getiriyorum. Samsung Galaxy Note 3 Neonun ekrani 720p olmasaydi onu da dusunuyordum :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kefelon
quote:
Orijinalden alıntı: FaLaKacıBaşı
Zenfone 6
Yok hocam onada sicak bakmiyorum bekleyebilirsem zenfone 2 yi bekliycektim ama biraz aceleye getiriyorum. Samsung Galaxy Note 3 Neonun ekrani 720p olmasaydi onu da dusunuyordum :(
O fiyata iyi bir 1080p li telefon bulamazsın var olanlarla yetin. -
Lg g2 5.2 inc bence daha guzel ama sen bilirsin
Hocam o fiyata istediğin kriterlerde bir telefon bulamazsın. Ancak ikinci el bulursun.
Edit:Discovery Elite geldi aklıma. Bu telefonda güzel ve istediğiniz kriterlerde. Gerçi ben pek alınası bulmuyorum bu telefonu orası ayrı... (Tasarım ve malzeme kalitesinden dolayı.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsalı45 -- 11 Ocak 2015; 16:42:28 >
quote:
Orijinalden alıntı: thediskavrici
Lg g2 5.2 inc bence daha guzel ama sen bilirsin
Bu buyuklukte bulamazsam bende lg g2 almayi dusunuyorum
lg g flex olabilir ekranı 720p ama araştırıp hoşuna giderse al çünkü yamuk olması falan bazıları ön yargılı davranıp hiç bakmıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Biolystick
lg g flex olabilir ekranı 720p ama araştırıp hoşuna giderse al çünkü yamuk olması falan bazıları ön yargılı davranıp hiç bakmıyor.
1350 lerden basliyor hocam fiyati o kadar vericegimi g3 alirim
T2 ultra bakin ayrica buyuk ekrana ragmen pili abarti derecede iyi gidiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
T2 ultra bakin ayrica buyuk ekrana ragmen pili abarti derecede iyi gidiyor.
hocam o fiyatı haketmiyor gibi ama bilmiyorum zenfone 2 yi bekliycem galiba o tam aradığım özelliklerde geliyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X