Şimdi Ara

5.3 Değişiklikleri (Spoiler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.3 PTR deki değişiklikleri gördüğüm kadarıyla anlatmaya çalıştım. Hem lore hem oynanış olarak değişiklikleri buradan takip edebilirsiniz.

PTR Notlarında belirtildiği gibi yeni arena ve battleground eklenmiş. Aynı zamanda battleground için rol seçme eklenmiş, artık tank healer veya dps arasından bir rol seçmeniz gerekiyor random bg ye girerken. Her rolden kaç kişi gerekiyor veya rolüne uygun davranmayanları nasıl kickliyorlar bilmiyorum çünkü bg ye giremedim.

Heroic senaryolar gelmiş.. Heroic senaryolar 120 valor veriyor ve bonus olarak birşey yapmanızı istiyor. Eğer yaparsanız 30 valor daha veriyor.

Heroic dungeonlardan iki tanesi normal seviyeye indirilmiş ve 88 lvl da girmek mümkün.

Öldürdüğümüz yaratıklardan Lesser Charm of Good Fortune çıkıyor, genelde her yaratıktan bir tane.

Barrens bölgesi önceden Horde ye aitti, artık Contested olmuş ama sadece 85 level ve üzeri oyuncular için.

Portreye sağ tıklayınca Loot Specialization eklenmiş. Buradan hangi spec için loot almak istediğinizi seçebiliyorsunuz.

Darkspear Rebellion isminde bir faction eklenmiş. Burada Valor ile satılan birşey bulamadım, ama quartermaster da birkaç parça item var. Itemlerin listesi içinhttp://ptr.wowhead.com/faction=1440/darkspear-rebellion#comments de perculianın gönderisine bakabilirsiniz.

600 item level lik pelerinler eklenmiş, legendary quest ödülü olarak veriliyor. Her spec için mevcuthttp://ptr.wowhead.com/quest=32861 linkindeki quest ödüllerine bakarsanız detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Mogu Rune of Fate artık 90 yerine 50 Lesser Charms istiyor.

Nalak ve Oondasta, artık farklı realmlerden gelenler tarafından öldürülünce loot verecek.

85 - 90 arası gereken exp miktarı 33% oranında düşürüldü.

Günlük challange mod questini tamamlayınca artık epic item düşme şansı olan bir kutu verilecek.

Burning Crusade raid bölgesinde bulunan petlerin hepsini toplayınca bir achievement gelecek ve bu achievement bir pet verecek.

250 PvP pet battle kazanınca bir pet gelecek.

200 mount toplayan oyuncular, armored dragonhawk mountuna sahip olacak (100 mount achievementinden gelen mountun armored hali)

Deepwind Gorge deki tüm achievementleri tamamlayınca, Gorgeous <Name> title ı verilecek.

Vanquisher title ı geri geldi, 2013 deki turnuvalarda ilk 1000 e girenler bu title a sahip olabilecek.

Max seviyede 1000 PvP pet battle kazananlar Trainer <Name> title ına sahip olabilecek.

5.3 deki quest zincirini yapan alliance oyuncuları Hordebreaker, horde oyuncuları Darkspear Revolutionary title ına sahip olabilecek.

Bir günde tüm pet battle daily questlerini yapanlara Flawless Pet Stone verilecek.

Brawler's Guild de 9. seviyeye gelenlere ikinci kez Brawler's Pass verilecek.

Günlük Heroic Senaryo ve Normal Senaryo yapanlar iki bonustan birlikte faydalanamayacak. İlk olarak hangi modda girilirse onun bonusundan faydalanabilecek.

Sigil of Power ve Sigil of Wisdom artık MSV, HoF ve ToES deki tüm bosslardan düşebilecek.

Heirloom Kalkanlar eklendi ve Justice Points karşılığı alınabilecek.

Orgrimmarda Valley of Spirits deki troller tamamen pasifleştirilmiş durumda. Class trainerler, profession trainerler, portal, vendorlar vs. hiçbirisiyle işimizi halledemiyoruz, hepsi başka bir yere gitmemizi söylüyor.

4 yeni senaryo eklenmiş. Bunlar ilk olarak kilitli, girmek için Shrine of Knowledge ye gitmemiz gerekiyor. Orada Lorewalker Cho ile konuşuyoruz ve ilk senaryoya giriyoruz.

İlk senaryoda cücelere yardım ediyoruz. Cüceler, troller tarafından esir alınmış. Bizlerin yardımıyla kurtuluyorlar.

İkinci senaryo goblinlerle ilgili. Bir maden ocağında Y'shaarj a ait ipuçları arıyoruz.

İkinci senaryo bittikten sonra Cho bizden Sen'jin Village ye gitmemizi ve orada Vol'jin ile görüşmemizi istiyor.

Sen'jin Village de Vol'jin, Thrall ve Chen Stormstout karşılıyor bizleri. Vol'jin bize bir görev veriyor ve Northen Barrens den birkaç malzeme toplamamızı istiyor. Barrens orclar tarafından yönetilmekte, gerekli malzemeleri toplamak için orcları öldürmek gerekiyor. Bazen goblinlerde gelebiliyor orcların yanında. Gerekli malzemeleri toparladıktan sonra Vol'jine dönüyoruz ve orcların baskını başlıyor. Orcların baskınına Thrall, Chen ve Vol'jin birlikte karşı geliyoruz ve ardından bizden Razor Hill e gitmemizi istiyor. Razor Hill de birkaç tutsağı serbest bırakıyoruz ve birkaç orc öldürüyoruz. Ardından Vol'jine geri dönüp olanları anlatıyoruz. Razor Hill savaşından sonra Baine Bloodhoof geliyor yardıma. Ardından Chen bizden Pandaria ya geçmemizi ve orada bir başka pandaren ile görüşmemizi istiyor. Bu pandarenin önemi biraz büyük, uzun sayılacak hikayesini anlatmaya başlıyor.

Shrine of Two Moons a gittiğimizde Sunwalker Dezco (Tauren) ile Taran Zhu (Shado Pan Lideri) konuşmaya başlıyor. Taran Zhu, Dezco dan ayrılmalarını istitiyor. Dezco, bu olanların Horde nin değil, sadece Garroshun kararı olduğunu, bunları düzeltmek için zamana ihtiyaç olduğunu söylüyor. Taran Zhu, kimin ne yaptığının onu ilgilendirmediğini, Horde halkının yardımları için o zamana dek Shrine of Two Moons da durmaya izin verdiğini ama son yaptıklarından sonra buna artık daha fazla izin veremeyeceğini söylüyor. Dezco sadece biraz zaman isteyip karşılığında herşeyi düzelteceğini söylüyor, Taran Zhu ise sezon sonuna kadar kalmalarına müsade edeceğini söyleyip gidiyor.

Üçüncü senaryo yine goblinlerle ilgili ama bu kez goblinlere yardım etmiyoruz, direk goblin oluyoruz. Şahsen kendim goblin olmama rağmen tipimi değiştirip daha tipsiz bir goblin verdiler bana. Bu senaryoda Ragefire Chasm a gidiyoruz ve orcların planlarını bozuyoruz. İlerlemek için bir kapıyı havaya uçurmamız gerekiyor ama uçuramıyoruz ve bir teleport aleti yapıp oradan kaçıyoruz ve Vol'jini bulmak üzere yola koyuluyoruz.

Dördüncü senaryo sanırım daha açılmamış çünkü üçüncüsünün achievementini almama rağmen kilitliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ywizzle -- 7 Mayıs 2013; 23:45:37 >

• İkinci senaryoda(ismi Dark Heart of Pandaria sanırım) bulduğumuz şey Y'shaarj'ın kalbi olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disc priest ı daha ne kadar nerflicekler çok merak ediyorum önce statlarımızla oynadılar bi patch öncesi en önemli stat olan masteryi hasteye crit e dağıtmak zorunda kaldık üstüne divine aegis e ağır nerf şimide Atonement e nerf hatta sanırım 40 yard olayınıda kaldırdılar son ptrde silmişler o ibareyide artık kaç yarda düştüyse bilinmez. şu nerf yerine bi patch önce yapılan penanceye buffı kaldırsalar daha mantıklı bir nerf olurdu pvpde healer dps ayırmınıda healerlar için çk kötü buluyorum artık insanların ilk işi healerları indirmek diğer takımında healerları korumak olucak.
    holy e acıyorum zaten olması gereken disc e biraz daha pvp ağırlıklı skiller verilip healin nerflenmesi o sırada holyi pve için en iyi halen getirmeye çabalanması olmalıydı ancak blizzardı o kadar düşünür halen hiç görmedim şu zamana kadar
  • 5.3 git gide WoW tarihinin en ilginç patchi olacak.
  • konu vardı zaten ama bizzat görmüş birinin yorumları daha güzel oldu.ywizzle hocam yeni faction, daily olayları falan var mı?

• Hunter bufflanmış hayret blizz sonunda oyunda hunter diye bir class oldugunu gördü galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

Hunter bufflanmış hayret blizz sonunda oyunda hunter diye bir class oldugunu gördü galiba.

Daha ne yapsınlar ne istiyorsunuz tek atmak mı? Twitch.tv zionfall diye bir hunter var 2v1 arena yaparak 1650 rating yaptı el insaf. Anticide warrior ise 1700 küsürlere çıkmıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 2-3 saattir PTR serverlari offline gozukuyor sorun bende mi acaba?
  • Acaba 5.3'ün trailer'ı nası olucak? Thunder King güzeldi ama beni pek tatmin etmemişti, bi Fall of the Lich King ayarında çıkarsalar da başa sarıp tekrar tekrar izlesek

• Kardeşi kardeşe düşürüyorlar resmen.
  • Bosuna ugrastiriyorlar o kadar insani...blizz bu isi kokten hallet....disc pri yi dps e cevir olsun bitsin.eger butun isleri heal atmak olan classlari disc hem damage hem heal atarak geciyorsa ayip diger heal classlari oynayanlardadir.bir de heal veya damage skillerini hareket ederken atamiyor disc...yuh yani...bir de bir onceki nerf var divine aegise....eeee? Allahdan tedbirli davrandim da acdim diger healerlardan.hangisini oynarsam oynayayim daha iyi su anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

Hunter bufflanmış hayret blizz sonunda oyunda hunter diye bir class oldugunu gördü galiba.

Daha ne yapsınlar ne istiyorsunuz tek atmak mı? Twitch.tv zionfall diye bir hunter var 2v1 arena yaparak 1650 rating yaptı el insaf. Anticide warrior ise 1700 küsürlere çıkmıştı.

pvp beni ilgilendirmiyo isterse pvp de sadece peti öldürsün ben pve den bahsediyorum, ne kadar iyi oynasanda 25 kisilik raidde hep ortalardasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 13 Nisan 2013; 10:13:47 >
  • Yeni birkaç değişiklik ekledim, sorulan sorularada cevap vermeye çalıştım. İlk postta kırmızıyla olan yerlerden bakabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

pvp beni ilgilendirmiyo isterse pvp de sadece peti öldürsün ben pve den bahsediyorum, ne kadar iyi oynasanda 25 kisilik raidde hep ortalardasın.

Eee... iyide Hunter için olan 2 değişiklik var şuanda:

1. Hunters now have 50 pet stable slots, up from 20.

2. PvP 2-piece set bonus has been redesigned. Using Arcane Shot now causes the Hunter's PvP Power to increase by 800 for 6 seconds.

Hangisi pve buff'u ben anlamadım o zaman?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eee... iyide Hunter için olan 2 değişiklik var şuanda:

1. Hunters now have 50 pet stable slots, up from 20.

2. PvP 2-piece set bonus has been redesigned. Using Arcane Shot now causes the Hunter's PvP Power to increase by 800 for 6 seconds.

Hangisi pve buff'u ben anlamadım o zaman?

Aspect of the Hawk now increases ranged attack power by 25%, up from 15%.

mmo-champion'a bakabilirsin. bi kaç şey daha var.

• 5.3 ile Yeni raid gelecek mi? Yoksa Garrosh 5.5 e mi kalıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

5.3 ile Yeni raid gelecek mi? Yoksa Garrosh 5.5 e mi kalıyor?

Ben Garrosh 5.4 diye biliyorum.

• Heroic senaryolar gerçekten heroic seviyesinde olmuş, 3 dps olarak yapmak kolay değil. Bir kişinin healer olması gerekiyor. Girmek için en az 496 item level gerekiyor.

Heroic senaryo tamamlayınca bir kutu geliyor, kutunun içinden epic item çıkabiliyor. Bunun yanında heroic senaryo yapmanızı isteyen bir quest var, quest ödülü olarak yine bir kutu veriyor Bulging Heroic Cache of Treasures ve içinden garanti olarak bir epic çıkıyor. Bana elemental shaman olarak yüzük çıktı Heartlander's Signet, random enchantment olduğu için pek işe yarayan bir yüzük değil ama düşük item level karakterler için kullanışlı olabilir.

• Bu ara paladine çok fena takmışlar 5.0 dan itibaren hemen hemen hiç birşeyi değişmeyen retri paladin ve sürekli dolaylı yoldan nerflenen holy paladin (Blinding light, Illuminated Healing) Chain CC açısından hiç bir değişiklik yok ve umutda yok Blizzard yaratıcılığını tamamen kaybetmiş gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 16 Nisan 2013; 17:14:13 >
  • Kaç ay oldu şu Arms Warrior'u oturtamadı gitti. Taste of Blood milyon kere değişti. Baktı hala durum vahim arayı Deep Wounds buff ile kapatmaya çalıştılar. PVP'de hala iyi ama Cata zamanındaki Arms PVP'de çok da iyi değildi ama (MOP'a göre) eğlenceliydi. 3 Stack damage bonus ile hem pve'cilerin yüzü gülüyor hem de PVP yapanlar da rahat ediyordu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.