Şimdi Ara

5+1 MICROLAB MC-4500(TAKAS OLUR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Urunu 2008 yilinda Darkhardware'den bir arkadastan aldim ama yurt disinda oldugumdan dolayi hic kullanmadim. Kutusu ile elbise garderobumun icinden dun cikardim. 2+1'leri satisa cikarmistim dun fakat elbise dolabimin yetmemesinden oturu bunlari satmanin daha uygun oldugunu dusundum. Urun kozmetik olarak 8/10'dur. Hoparlorlerin 1 tanesinde fotograflarda gordugunuz gibi ufak bir kacik ve woofer'in on tarafinda leke var, lekelerin saf alkol ile cikabilecegini dusunuyorum(en kotu ihtumal). Belirtmis olduklarim zerre kadar sesi etkilemez. Zaten woofer'i bir yere gomeceksiniz kimse gormez bile. Amac yer acilsin ve birilerinin isi gorulsun.
    Fiyat olarak 80 TL dusunuyorum. Pazarlik yapmayalim fiyati yeteri kadar makul tutuyorum.
     5+1 MICROLAB MC-4500(TAKAS OLUR)
     5+1 MICROLAB MC-4500(TAKAS OLUR)  5+1 MICROLAB MC-4500(TAKAS OLUR)  5+1 MICROLAB MC-4500(TAKAS OLUR)  5+1 MICROLAB MC-4500(TAKAS OLUR)  5+1 MICROLAB MC-4500(TAKAS OLUR)  5+1 MICROLAB MC-4500(TAKAS OLUR)  5+1 MICROLAB MC-4500(TAKAS OLUR)  5+1 MICROLAB MC-4500(TAKAS OLUR)

Birkac tanede video cektim cok profesyonel olmamakla beraber hoparlorlerde duzgun dizili degillerdir.
    Video1
    Video2
    Video3

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St_arican -- 14 Mayıs 2014; 11:45:14 >

• hocam tarihi eser bi analog ses sistemine çok para istemiyormusun....
    http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/edifier-m1550-m1550-5+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43912

linkteki güncel ve sıfır ürün 64tl... rms değerleride aynı sayılır :)))))))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkankiraydin

hocam tarihi eser bi analog ses sistemine çok para istemiyormusun....
    http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/edifier-m1550-m1550-5+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43912

linkteki güncel ve sıfır ürün 64tl... rms değerleride aynı sayılır :)))))))))))))

Fiyati ayni urunun satilanlarinin taban fiyatini yazdim. Ayrica pekde ayni gibi gelmedi o ne oyle 3wlik hoparlor mu olur?Onceligim takas bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St_arican -- 28 Ekim 2013; 21:25:17 >

• ürün hala satılık mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    microlab m-200 2+1 incelemem
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.