Şimdi Ara

5.0.1 Jailbreak Sim Problemi(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÇÖZÜLDÜ...

    Sorunu başka bir konudaki arkadaş sayesinde çözdüm hücresel veri kapalıyken açın veya açıkken kaparsanız durumun düzeleceğini düşünüyorum yani en azından bende düzeldi



    Evet arkadaşlar 5.0.1 Jailbreak çıkar çıkmaz uygulamıştım gayet iyi gidiyordu herşey, hiçbir problem yoktu derken son 2 gündür hat problemi yaşıyorum.Herhangi birini aradığımda hiçbirşey olmuyor , çalmıyor gibi görünüyor karşı taraf.Fakat gerçekte karşı tarafın telefonu çalıyor.Açtığı zamanda sesini alamıyorum hiç bir şekilde.Aynı zamanda biri beni aradığında karşı tarafta sanki telefonum çalıyormuş gibi görünüyor.Fakat benim telefonum hiç bir şekilde çalmıyor.

    Böyle bir hatayla karşılaşan oldumu jailbreakten sonra? Forumda biraz aradım fakat bulamadım herhangi bir açıklama.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şuanda ne bir şekilde arama yapıp-alabiliyorum ne de mesaj alıp-atamıyorum.

    Çözüm olarak denediklerim ;

    Ağ ayarlarını sıfırladım
    Restart attım/Respring/Refresh
    Uçak moduna alıp açtım defalarca / Telefonu kapatıp açtım
    Sim kartını çıkardım taktım defalarca hem açıkken hem de kapalıyken
    DFU moda aldım açtım.
    Arka plan uyg. kapadım restart attım

    Bilimum çözümü denedim aklıma gelen fakat hiçbiri olumlu yanıt vermedi.Denemediğim sadece restore etmek kaldı onuda yapmak istemiyorum.Çünkü elimdeki bütün HDD'leri doldurdum restore edicek yer kalmadı.Neden derseniz jb'ten sonra baya yükleme yaptım yeniden bunları backup alabilecek durum yok şuanda.

    Arkadaşlar ne olur bir çözüm bulalım şu duruma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LexisOrAlv -- 8 Ocak 2012; 19:33:14 >







  • Güncel Arkadaşlar ciddi ciddi telefonu kullanamayorum
  • son yüklediğiniz Cydia app'lerini geriye doğru tek tek kaldırıp sorun düzeliyor mu diye her defasında deneyin. büyük ihtimal son yüklediğiniz cydia app'lerinden biri buna yo açıyordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cholonya

    son yüklediğiniz Cydia app'lerini geriye doğru tek tek kaldırıp sorun düzeliyor mu diye her defasında deneyin. büyük ihtimal son yüklediğiniz cydia app'lerinden biri buna yo açıyordur.

    Deniyorum.Umarım düzelir bir şekilde bir çok kişi bu sorunu yaşıyormuş.Sim kart değiştirin diyorlar fakat bilmiyorum tam.
  • Bendede 3gs var hat iyi cekmeyince felan reset atiyo telefon restore ettim jbsiz gezdim sorun yok jb yaptim yine ayni.. Varmi sorun yasayan benim gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.