Şimdi Ara

4ss4sin Hacked.. ( Ticket Örneği Lazım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ark.lar Kısa Kesicem Dün Akşam Bazı Olaylar Oldu Sabah Oyuna Girdiğimde Char 73 'Den 67 Lvl' e Düşürülmüştü İtemler Kitliydi Undy Seti Almışlar Bide Görev Takıları Çöpe Atılmış Neyse Adamlar Sanırım İtem Alamadıkları İçin Lvl Düşmüşler Erken Farkettik Ve Hemen Şifreyi Değiştirdik Şimdi Prem Olmadığı İçin Yardım Etmiceklerini Söylüyolar Bizde Prem Alıyoruz Şimdi Bana Güzel 1 Ticket Örneği Lazım..

Charın 73 Lvl Statları Duruyor , 73 Lvle Dair Bissürü Resim Ve Video Mevcut Ve Olayda Havale Üstünden Çıkan Bir Basit Hack Olayı Keylogla Alakası Yok Ticket Konusunda 1 Ark. Yardımcı Olursa Seviniriz..

NOT : ARk.lar İtemlerim Kitliydi İtem Kaybım Yok Sadece Lvl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 30 Ocak 2008; 19:28:41 >

• gold pre yoksa hic sansın yokrolback atmıyorlar exe yazık olmus gecmis olsun derim ama yinede givenchi (murat)a bir söyle yardımcı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloddMax

gold pre yoksa hic sansın yokrolback atmıyorlar exe yazık olmus gecmis olsun derim ama yinede givenchi (murat)a bir söyle yardımcı olsun.

6 Ay Ardı Ardına Gold Pre ' yi Boşuna Almadık Sanırım. İnş. Yardımcı Olurlar..
  • valla şok oldum

Erhan,Özkan geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

valla şok oldum

Erhan,Özkan geçmiş olsun

Eyw. Kardeşim İnş. Bi Hal Çaresini Bulucaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

gold pre yoksa hic sansın yokrolback atmıyorlar exe yazık olmus gecmis olsun derim ama yinede givenchi (murat)a bir söyle yardımcı olsun.

bilemiyorum bende 4 ay ard arda gold pre almıstım gold pre varken rolback istedim istisnalar dısında bir sey yapamayız demislerdi.
  • Çok üzüldüm yellowboyy umarım charın lvlına tekrar kavusursunuz.73 E.w de olmustunuz sanırım o ss var bende
    Arada ss saklarım ne olur ne olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

bilemiyorum bende 4 ay ard arda gold pre almıstım gold pre varken rolback istedim istisnalar dısında bir sey yapamayız demislerdi.

Bi Noktaya Dikkat Etmeni İstiyorum İstediğim İtem Değil % De 2 Saate Kim Charına 6 Lvl Düşürtür Ki Allaha Şükür İtemlerim Duruyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bi Noktaya Dikkat Etmeni İstiyorum İstediğim İtem Değil % De 2 Saate Kim Charına 6 Lvl Düşürtür Ki Allaha Şükür İtemlerim Duruyor..

anladım ama pre yoksa exide geri alamazsın benc e. cok zor isiniz.

• gecmiş olsun kardesim.
  • qecMi$ oLsun.Umarim roLLßack aTarLar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

valla şok oldum

Erhan,Özkan geçmiş olsun

Ben de

Geçmiş olsun inş. geri gelir o kadar exp
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyaksss

gecmiş olsun kardesim.

Eyw. Saolasın Kardeş..

@BloddMax

İyi Dileklerin İçin Saol Şu Günümde Süper Moral Verdin ..
  • Geçmiş olsun. İnş. iyi bir sonuç verir ticket işi...
  • Umarım senin üzüntün kadar onlar da cehennem de o kadar acı çekerler.Çok geçmiş olsun, dilerim ki lvl'ın tekrardan geri gelir ve bir daha hiç hack yemezsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Umarım senin üzüntün kadar onlar da cehennem de o kadar acı çekerler.Çok geçmiş olsun, dilerim ki lvl'ın tekrardan geri gelir ve bir daha hiç hack yemezsin.

Eyw. Ark.lar İyi Dilekleriniz İçin Saolun..

İnş. İyi Bir Sonuç Alıcaz İtem İstemiyorum Charını 2 Saatte Kim 6 Lvl Düşürtür Datalarda 73 Lvl Olduğum Zaten Gözüküyodur 1 Prem.le Yardımcı Olucaklarını Umuyorum..
  • Geçmi$ oL$un İnş. CharıNıN LwLini Geri aLırsın ßir Daha BöLe oLayLar oLmaması DiLeğiyLe...4T4cK3R
  • hocam yine forumda bir hack olayı vardı
    80 den 60 küsüre düşürülmüş
    onun linkini bulup ordaki ticket örneklerinden birinin lwllerini fln değiştirip kullanabilirsin
    bu arada geçmiş olsun
  • Pm salladim.
  • Mantıgım 73 levele geri getirilmen gerektıgını soyluyor. K2 nin de akıl ve mantıgı varsa zaten bole yapar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.