Şimdi Ara

4s mi 5 mi ? Kararsız Kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay sonra telefon alıcam inş. iphone 4s ile 5 arasında kaldım karşılaştırdığımda ekran boyutu biraz daha fazla rami 1 gb 4s in 512 imiş. İşlemci hızı 5 in 4s e göre %20 daha hızlıymış... Şimdi bu farklardan dolayı 4s yerine 5 alırsam 500 lira daha fazla vericem sanırsam. sizce bu 500 liraya bu farklılığa değer mi ?

bir diğer mevzu 4s de veya iphone 5 de telefonda oyun oynarken resim çekerken vs vs kasma oluyor mu ? bazı arkadaşlarım bana iphoneda işletim sisteminden dolayı kasma hiç olmadı diyor o zaman 4s mantıklı geliyor bana ? sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DogumGunuCocugu

Arkadaşlar 1 ay sonra telefon alıcam inş. iphone 4s ile 5 arasında kaldım karşılaştırdığımda ekran boyutu biraz daha fazla rami 1 gb 4s in 512 imiş. İşlemci hızı 5 in 4s e göre %20 daha hızlıymış... Şimdi bu farklardan dolayı 4s yerine 5 alırsam 500 lira daha fazla vericem sanırsam. sizce bu 500 liraya bu farklılığa değer mi ?

bir diğer mevzu 4s de veya iphone 5 de telefonda oyun oynarken resim çekerken vs vs kasma oluyor mu ? bazı arkadaşlarım bana iphoneda işletim sisteminden dolayı kasma hiç olmadı diyor o zaman 4s mantıklı geliyor bana ? sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

5s
    ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s 5 gereksız pahalı beklersen 5s cıkınca duser o zaman ucuza gelır.
  • Babamda 4s var telefonda kesinlikle tıkanma kasılma olmuyor ve 512 mb ram ile bunu nasıl yapıyor şaşırıyorum eğer tasarım olarakta 4s hoşunuza gittiyse bence alınabilir sonuçta ram ve işlemcisi az olsa bile en iyi oyun olan real racing 3 bile takılmadan oynatıyor.Ama eğer bütçeniz varsada iphone 5 değer 500 tl ye çünkü çok güzel bir işçilik ve tasarımı var.
  • bencede 5s in çımasını bekleyin çünkü çıktığı zaman bu seferde iphone 5, 4s in şuanki fiyatına inecek
  • 5s in kesin özellikleri belli olsa ah :S 5s i beklerim şimdiden :D
  • quote:

5s in kesin özellikleri belli olsa ah :S 5s i beklerim şimdiden :D

Ne demek o?
    İphone 5'in biraz daha iyi versiyonu , İphone 5'teki hataların giderilmiş versiyonu olacak.İphone konsol gibidir.O kasarmı bu kasarmı sıkıntısı yaşamazsın.O yüzden fiyat/performans olarak karşılaştır.Bana sorarsan ben İphone 4 ve 4S'e 1000-1500 TL vermezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Ağustos 2013; 18:37:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    3008 1.2 Sizce Mantıklı mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Ne demek o?
    İphone 5'in biraz daha iyi versiyonu , İphone 5'teki hataların giderilmiş versiyonu olacak.İphone konsol gibidir.O kasarmı bu kasarmı sıkıntısı yaşamazsın.O yüzden fiyat/performans olarak karşılaştır.Bana sorarsan ben İphone 4 ve 4S'e 1000-1500 TL vermezdim.

5 mi alırdın ? veya 5s
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Ne demek o?

5 mi alırdın ? veya 5s

5S tabiki 5'ten daha iyi olacak.En basitinden 5'teki kamera ışık sızması giderilir.Cpu ve gpu daha da güçlenir.Tabikide 5S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.