Şimdi Ara

4s lerinizin şarj olma ve batarya süresi ne kadar arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pcden taktım bıraz parça felan attım şarj olurken yuzde 50de bıraktım oynamayı 2-3 saat oldu hala dolmadı ilk defa iphone kullanıyorum yarım saatde doluyor dıye duymustum bendemı sorun var yoksa genelde sızlerınde şarj suresı bolemı acaba tşkler.

benım cihaz 4-5 saat kullanım ve 1 gün bekleme sık sık nete gırıp oyun oynadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 16 Aralık 2011; 23:35:39 >

• 1 saatte falan doluyor prizde galiba benım 3gs öyleydi yani ben hep gerçi pcye baglardım sarj sıkıntısı cekmezdım
  • rahat 3 saat oldu hala dolmadı bakalım bıde prızde deneyeyım yokmu başka 4s şarj eden
  • pc yavas doldurabiliyor, prizden max 2 saate doluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

rahat 3 saat oldu hala dolmadı bakalım bıde prızde deneyeyım yokmu başka 4s şarj eden

kardes usb 2.0 yavas şarj eder 3.0 tak
  • az önce doldurdum bende. BJK maçı başlarken taktım prize, sonunda dolmuştu. Yani 1 saat 45 dk bilemedin 2 saatte doluyo benimkisi.

bide şunu soracağım;

Kullanım >> 5 saat 50 dakika
    Beklemede>>1 Gün 11 saat

bu şarj süresi nasıl arkadaşlar? gündüzleri 3g sürekli açık.gece yatarken kapatıyorum sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

rahat 3 saat oldu hala dolmadı bakalım bıde prızde deneyeyım yokmu başka 4s şarj eden

kardes usb 2.0 yavas şarj eder 3.0 tak

eyw kardeş sorun yok ozaman telde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralnigde

az önce doldurdum bende. BJK maçı başlarken taktım prize, sonunda dolmuştu. Yani 1 saat 45 dk bilemedin 2 saatte doluyo benimkisi.

bide şunu soracağım;

Kullanım >> 5 saat 50 dakika
    Beklemede>>1 Gün 11 saat

bu şarj süresi nasıl arkadaşlar? gündüzleri 3g sürekli açık.gece yatarken kapatıyorum sadece?

ıyı gıbı gorunuyor bende de hemen hemen aynısı oldu ılk kullanım dı bakalım bu şarjda nasıl olacak
  • 3 haftadır kullanıyorum 4s. 3G, Konum Servisleri, WiFi, Siri, iCloud hep açık. Gündüzleri bulunduğum ortamda kablosuz nternet bulunmasa bile aç kapa yapmaya üşendiğim için kapatmıyorum kablosuz ağ aramayı. Genelde 18 saat bekleme ve 6,5 saat kullanımla şarjım %10-15 arasında oluyor. Bu hali bile benim için yeterli. Yeni gelecek yazılımla biraz olsun iPhone4'e yaklaşırsa şu şarj süresi, tadından yenmez 4s :) 3Gs'den sonra hız konusunda gerçekten fazlasıyla tatmin etti beni.

Fakat Asphalt, Blood Glory gibi oyunlara dalarsam eğer 3 saat kullanımla bitiyor benim şarjım. Ayrıca AVPlayer ile 45 dakikalık bir dizi seyredince %15 azalıyor şarj. Bunlar da ekstra bilgi olsun.
  • 2 gün 15 saat bekleme 5 saat kullanım benim 4s de şarz fena değil
  • prizde 110-130 dk sanırım usb ise 170 dk olması lazımdı..Forumda geçen bi ss de gösterilmişti

Dk süreleri pek hatırlayamadım için doğru bilgi olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albertocontador -- 15 Aralık 2011; 0:19:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safak Akpınar

prizde 110-130 dk sanırım usb ise 170 dk olması lazımdı..Forumda geçen bi ss de gösterilmişti

Dk süreleri pek hatırlayamadım için doğru bilgi olmayabilir

tşkler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabd

2 gün 15 saat bekleme 5 saat kullanım benim 4s de şarz fena değil

emınmısın kardeş o kadar gıtcegını sanmıyorum 5 saat kullanım normalde bekleme 2 gun 15 saat neredeyse 3 gun dıyorsun
  • Benim 5 saat kullanımla 3 günü gördüğüm oldu.
  • Bende ekleyeyim 4S

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Bende ekleyeyim 4S

oha seninki çok iyiymiş ya. baya bişeyleri kapattın sanırım bu arada şu anda 20 dk bekleme 21 dk kullanımda %95 e düştü benimki. bi anı ötekini tutmuyo ya :S:S

• valla cok ıyı ,sanırım hıc nete gırmeyıp oyun oynamadın yoksa mumkun degıl gıbı gelıyor bana
  • İcloud yedekleme ve Fotograf yayını haricinde herşey açık, 2 küsür saat telefon görüşmesi,10-12 adet fotoğraf,internet ve mail. Bana az geliyor siz "oha çok iyi" diyorsunuz, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

İcloud yedekleme ve Fotograf yayını haricinde herşey açık, 2 küsür saat telefon görüşmesi,10-12 adet fotoğraf,internet ve mail. Bana az geliyor siz "oha çok iyi" diyorsunuz, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

bence sevin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.