Şimdi Ara

4K LED TV Mİ FULL HD OLED TV Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.. Bu senenin ikinci yarısında tv almak istiyorum.. Fiyat olarak denk olacağını düşündüğüm iki tip 4k led ve full hd oled arasında gidip geliyorum.
    Aslında oled in yeni teknoloji olması ve özellikleri cezbediyor. Fakat bir televizyon alıp 10 sene kullanma niyetinde olduğum için bu zaman zarfında 4k lar yaygınlaşınca FHD aldığım için pişman da olmak istemiyorum
    Ama görüntü kalitesi olarak da FHD oled tv nin 4K led tv den daha net görüntü verdiğini okudum.

Belki bu çelişkide kalan başka arkadaşlar ve kendim için yorumlarınızı bekliyorum

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hildor -- 7 Ocak 2015; 23:25:24 >

• 4k teknolojisi bizde ve avrupada tam olarak yerleşmedi. mesela hevc codec'i bile yeni yeni öğreniyoruz. O yüzden 4k almak biraz riskli bir karar düşüncesindeyim. Hani ben olsam fhd oled alırım orası kesin. :)
    Beni düşündüren diğer konu da bizim henüz hd kanal sayımız bile 30-35 civarında olması. fhd veya 4k yayın olana kadar geçen süre ne kadar olur kestiremiyorum. varmı benim gibi düşünen ?
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet K. ya katılıyorum daha hd kanal yok doğru düzgün. 4K nın gelmesi bu yakınlarda hayal gibi.
    Ancak alacağım FHD tv nin rakibi olarak 4k tv olsaydı eğer fiyatı özellikleri eşit veya az bir fark.. 4k seçilebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oled TV mi Nanocell TV mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.