Şimdi Ara

4K 100+hz Sistem Onerısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, 2. eli takip edenler biliyor sistemimi dagıttım elimde 9k civarı para var birazda uzerıne koyup 4k 100+ hz bir sistem toplamak istiyorum. eski sistemim gibi yine gorsel olarak iddialı bisi toplıycam ya sarı siyah yada siyah beyaz bir sistem toplamak istiyorum. aklımda simdilik sunlar var onerılerınızı beklıyorum.

5930k
    asus x99 deluxe
    2x galax 980ti hof
    corsair ax 1200i
    corsair 780t beyaz yada 760t beyaz
    avexir raider yada kingstob fury beyaz ram
    wd super slim 2.5 1tb hdd depo ıcın 2.5 istememin sebebi kasanın ssd yuvasına takmak.
    samsung 950 pro m.2 512gb yada 850 evo 250gb raıd 0
    corsair h115
    acer x34 monitor

anakart ıcın elımde msi krait secenegide var beyaz olarak ama x99 daha agır basıyor.

dıger secenekte

msı x99a mpower
    980ti lightnin sli
    avexir core sarı led
    corsair 760t siyah
    akasa viper fanlar

amacım fikir ve onerilerinizi almaktır baska bi niyetim yok.

• imOKAY kullanıcısına yanıt
    hocam kasa guzel ama penceresi yok, 760t iyi gibi sadece tavan kısmı bıraz kotu geldi ona alternatif bakıyorum yada 780t beyaza full pleksı kapak yaptırıcam onerın ıcın cok tesekkurler

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

hocam kasa guzel ama penceresi yok, 760t iyi gibi sadece tavan kısmı bıraz kotu geldi ona alternatif bakıyorum yada 780t beyaza full pleksı kapak yaptırıcam onerın ıcın cok tesekkurler

buyursunlar

https://store.nzxt.com/products/800-series-window-panel

ve her zaman a540 var
    http://www.corsair.com/en/carbide-series-air-540-high-airflow-atx-cube-case

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imOKAY -- 25 Şubat 2016; 5:01:48 >

• imOKAY kullanıcısına yanıt
    hocam 760 ve 780 ıcın ne dusunuyorsunuz ?

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

hocam 760 ve 780 ıcın ne dusunuyorsunuz ?

zevk meselesi yahu..

ama 760t/780t den daha iyi olduğunu düşünüyorum a540ın

çok daha büyük çok daha geniş.. ne istersen kurabilir nasıl istersen üfletebilirsin..

4K 100+hz Sistem Onerısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 25 Şubat 2016; 14:11:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

https://magaza.iptelecom.com.tr/18-kasa#/ureticiler-nzxt

alternatif olarak TT core v51'e bakabilirsiniz yada core x9'a
  • komple clear windows olan 1 mode gorebildim oda cok sade geldi. full tower komple pleksi kapak onunda ve tavanında kapak olamayan bısıler arıyorum nxzt modellerınde psu cover olan model full tower olsa ve on kapak olmasa gayet guzeldi ama malesef degil :)
    hocam o zaman corsair 900d patlat bir tane ben büyük kasa sevmiyorum masanın yanında minibar gibi gerek yok bence matx anakartım var tt v21 aldım gelmesini bekliyorum ufalması lazım bence artık PC'lerin

Orijinalden alıntı: Özgür Can

nzxt'yi niye beğenmediniz anlamadım artık ülkemizde de direk olarak satılıyor üstelik

https://magaza.iptelecom.com.tr/18-kasa#/ureticiler-nzxt

alternatif olarak TT core v51'e bakabilirsiniz yada core x9'a

bunu bilmiyordum.. teşekkürler.
  • 900d güzel evet ama custom sıvı soğutma kasası. Ben öle bişey yapimiyacagim için bana fazla :) psu coverli kasa bakıyorum ama bulamadım nxzt nin 1 modeli var oda mod Tower. Cosmos 2 yada 900d dışında psu coverli seçenek varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

4K 100+hz Sistem Onerısı
  • Kasa için silverstone, Lianli thermaltake, nxzt gibi tüm markaları inceledim on paneli açık psu coverli kasa daha icat edilmemiş onu öğrendim :) beyaz olarak 780t ve biraz mod dışında bi seçeneğim yok gibi duruyor. 760t üst panel çok basit duruyor 780t deki detay 760t de yok malesef. 2 ssd raid 0 ve 3 slim 2.5 disk ile 3tb lik raid 5 kurmanın en sağlıklı opsiyon olduğuna karar verdim. 780t nin 3 adet ssd yuvasına 3 adet slim 2.5 hdd yi, kendim pleksiden yapacağım psu coverin üzerinede beyaz renk hyperx fury leri kurmayı düşünüyorum.

Ram olacaksa elimde hyperx fury avexir raiden ve crucial ballistix gibi 3 seçenek var. Sıvı soğutma olarak tt Water 3.0 360mm düşünüyorum zaten kendinden beyaz fanlı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 27 Şubat 2016; 4:06:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.