Şimdi Ara

4chan,reddit nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ewtrolar14

4chan i bayağıdır duyuyodum bir ara gireyim dedim ama telekomunikasyon bakanligi engellemisti bir ara bakarim merak ettim siz anlatinca

tor kullan kafan rahat olsun
  • hocam bayağı saçma olacak ama tor nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam bayağı saçma olacak ama tor nedir ?

sen simdi deep web ide bilmiyorsundur.
  • hocam siz en iyisi pm atın bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam siz en iyisi pm atın bana

banada pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Reddit:Baya gelişmiş bir forum gibi düşün.Her türlü konunun kendine ait bölümü var yoksa sen yaratabiliyorsun.Öyle garip şeyler aramadıkça bulamazsın
    4chan:Bunun hakkında anlatılabilecek çok şey var aslındaBir resim platformudur orjinalinde.Resim yüklenince konu oluşur.O resmin altında konuya göre muhabbet edilir paylaşımda bulunulur.Ama bu kadar masum değil site.Her türlü pedofili,nekrofili,zoofili,mazoşizm,sadizm bulunur.Çünkü üyelik sistemi yok.Yani anonimsin o sitede ve proxy de kullanıyorsan takip edilmen imkansız o yüzden böyle manyakların vazgeçilmez adresi.Arada gerçekten komik şeyler de çıkabiliyor orası ayrı.Hatta şu an günümüzde internette kullanılan memelerin %90'ı ordan çıkmıştır.

teşekkürler cevap için hacı, benim bi korkum var ; bilmediğim sitelere girmem hiç çok önemli bir konu olsa bile girmem. arada laptoptan da takılıyorum ya bilgisayara trojan atıp kameradan görüntü alırlarsa işte internette yayılırsa falan diye korkularım var biraz paranoya gibi ama yapcak bişey yok bu yüzden bilgisayarda sadece dh, facebook,twitter,google takılıyorum onun dışında takıldıgım site yok.

Sen çok film izlemişsin Slim Shady.

• y u do dis kullanıcısına yanıt
    Yok be qamqi internette ne dolaplar dönüyor bi bilsen, ne iğrenç şeyler var nolur nolmaz ben işimi sağlama alıyorum.
  • İkisi de ayrı bir dünyadır.Subredditlere dikkat et,yanlış bişeye denk gelip psikolojini bozabilirsin.(bkz./Gore) Reddit her türlü muhabbetin yapıldığı yerdir.4chan daha umursamaz diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Reddit:Baya gelişmiş bir forum gibi düşün.Her türlü konunun kendine ait bölümü var yoksa sen yaratabiliyorsun.Öyle garip şeyler aramadıkça bulamazsın
    4chan:Bunun hakkında anlatılabilecek çok şey var aslındaBir resim platformudur orjinalinde.Resim yüklenince konu oluşur.O resmin altında konuya göre muhabbet edilir paylaşımda bulunulur.Ama bu kadar masum değil site.Her türlü pedofili,nekrofili,zoofili,mazoşizm,sadizm bulunur.Çünkü üyelik sistemi yok.Yani anonimsin o sitede ve proxy de kullanıyorsan takip edilmen imkansız o yüzden böyle manyakların vazgeçilmez adresi.Arada gerçekten komik şeyler de çıkabiliyor orası ayrı.Hatta şu an günümüzde internette kullanılan memelerin %90'ı ordan çıkmıştır.

teşekkürler cevap için hacı, benim bi korkum var ; bilmediğim sitelere girmem hiç çok önemli bir konu olsa bile girmem. arada laptoptan da takılıyorum ya bilgisayara trojan atıp kameradan görüntü alırlarsa işte internette yayılırsa falan diye korkularım var biraz paranoya gibi ama yapcak bişey yok bu yüzden bilgisayarda sadece dh, facebook,twitter,google takılıyorum onun dışında takıldıgım site yok.

Laptop kamerasına yarabandı yapıştırıyorum :D En basit çözüm. İstediğin zaman yarısını açıp kullan :D

• aynen,hatta ben 2 kat üst üste yapıştırıyorum işimi sağlama alayım diye
  • quote:

hocam siz en iyisi pm atın bana

Banada PM pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reddit dünyada en çok ziyaret edilen ilk elli siteden bir tanesidir, zaman zaman çöktüğünü görürsünüz ki bu da onun bir kanıtı niteliğindedir. Fotoğraflı/resimli blog olduğunu çok doğru değildir, bazı subreddit'lerde eğlenceli şeyler paylaşılır fakat bazılarında da bayağı hardcore politik, bilimsel yorumlar ve gönderiler görebilirsiniz.

ask temalı subreddit'lerde sorduğunuz sorulara en iyi cevabı vermek için yarışan matematikçiler, fizikçiler, biyologlar vardır. Cevapla alakasız gönderi yapanların gönderileri aşağıya çekilir.

''Ben İngilizce bilmiyorum.'' ama neymiş ne değilmiş bilmek istiyorum diyenler Turkey subreddit'inde Türkçe yazarak tartışmalara katılabilirler.

Bir de Quora var, ama o reddit kadar eğlenceli değildir. Genelde doğa bilimleri, mühendislik konularında soru sormak ve cevap almak için kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhatsNewPussyCat -- 2 Kasım 2014; 19:54:01 >

• 4chan internetin en efsanevi yeriydi bir zamanlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.