Şimdi Ara

49TL Orjinal Microsoft kablosuz Klavye Set stokta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
4.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dogrudur dostum . ama 1 yıl geçmiş ve dolardaki fark ve amerikadaki ekonomık kırız sonucu fiyatların artması..49 tl ye satmak zorundayız. keşke 25 tl ye ssatabilsem daha çok satarım sürümden kazanırım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam ürünün tanıtım videosu gibi birşey varsa konuya eklermisiniz. özellikle klavye ve kumanda üzerindeki mause un nasıl bir performans verdigi ve video oynatma programlarından hangilerine uyumlu oldugu en önemli konular gibi kullananlardan bu kısımlara dair ufakta olsa bir video paylaşmaların rica ediyorum. kullanmakta oldugumuz klasik mause lara göre ve laptop takilere oranla bu ürünün mause performansını nasıl konumlandırmalıyız sizce?
  • Bu seti bu arkadaştan 2 gün önce sanalpazar üzerinden satın aldım hızlı bir şekilde kargo ile hemen ulaştırdı fakat üründe sorun çıktı , klavye nin N ve Z tuşları kendi kendine basılı kalmışcasına aralıksız olarak karakter basmaya başladı , sağ üst köşesinde bulunan joystik ile yön vermeye çalışırken aşağıya doğru yön verebilmesi için ciddi derecede güç uygulamak zorunda kalındığını gördüm ki güç uygulasanız dahi kesintisiz olarak aşağıya doğru çalışmadı , klavyenin sinyal çekim açısı ve kuvveti tam dolu pillere rağmen çok zayıftı ve çoğumuzun kablosuz kullanırken yaptığı gibi klavyeyi kucağıma alınca sinyal defalarca kesildi.

Kumanda ise klavyenin tam aksine dağdan taştan çekebilen ve işlevini sorunsuzca yerine getiren bir parçaydı.

Arkadaşa sanalpazar üzerinden ulaştım ve durumu izah ettim,ilk cevabında klavyeyi bir süre kullanınca sorunun kaybolabileceğini söyledi fakat pek mantıklı gelmedi,diğer mesajlarında ise ürünlerin distribütörden çıkarken kontrol edildiğini kendilerine ulaşınca birde kendilerinin kontrol ettiklerini ve herhangi bir arızanın olamayacağını belirtti ve bu akıl almaz cevapların üzerine bende değişim yada iade talep ettim.Kendisi de değiştirebileceğini hatta ben burdan kargoladıktan sonra takip no gönderirsem eline ulaşmasını beklemeden yenisini yollayacağını söyledi.Buraya kadar herşey tamam fakat sorunlu ürünü geri gönderirken kargoyu benim karşılamamı talep etti,bende bunun sorunlu ürün değişimi olduğunu ve sağlam ürün için birkez kargo ödemiş olmam dolayısı ile yeni bir kargo ödemeyeceğimi belirttim.

Fakat arkadaş ile anlaşamadık , iade talep ettim ve iade isteğime de iade alırız ancak kargoyu siz karşılayacaksınız aksi taktirde kargoyu kabul etmeyiz dendi.Ve tüm bunların sonucunda sanalpazar sitesine başvurdum.

Kendisi ile önceden hiçbir alışverişim yok menun kalanlarda olmuş olabilir ama sorunlu gelen bir ürün için illede kargoyu siz ödeyeceksiniz diye diretmesi adil bir davranış olmadığı gibi etik de değil.

Ürün alacakların yada almayı planlayan arkadaşların dikkatine, takdir sizin ...

• tanıtım videosu ilanda mevcuttur

• ÜRÜNLERİ TEST EDİP ÖZELLİKLE GÖNDERİMİNİ YAPIYORUM . SUANDA KADAR ARKADASLA BİR LİKTE 1 KİŞİ DAHA İADE ETMEK İSTEDİ. ÜRÜNLERDE SORUN YOKTUR İŞLETİM SİSTEMİNDE VİRUS OLMASI BILE BU ÜRÜNÜN AKTİF OLARAK ÇALIŞMASINA ENGEL OLUYOR. BEN BOZUK MAL GÖNDERIP MUSTERI ILE KARGO ILE NEDEN UGRASMAK ISTEYIM . ŞU TEKLİİFTE BULUNDUM ARKADAŞA. SEN GÖNDERIRIKEN KARGOSUNU ÖDE BENDE GÖNDERIRIKEN KARGOSUNU ÖDEYIM 2 TARAFDA BU SEKILDE MAGDUR OLMAYACAGI DUSUNCESINDEYIM . AMA ARKDAS KABUL ETMEDI IADE ETMEK ISTEDI BENDE KABUL ETTIM . IADE KARGO UCRETINI ÖDEMEZSE KARGOYU KABUL ETMEYECEGIM . ÜRÜNDE SORUN YOKTUR DİYORUM VE HALA ONAYLIYORUM BU SÖZUMU ÜRÜNLER 2 ŞERKEZ KONTROL EDİLİP GÖNDERILIR.

SAYGILAR

• Milyar dolarlık şirketler araba üretiyor bantlarda 10 larca kez kontrol ediliyor ama her sene üretim hatası yada onarılamayan arıza sebebi ile kaç tane araba yenisi ile değiştiriliyor bir aç araştır istersen.

Sen 3 paralık bir klavyeden bahsediyor ve arızalı olamayacağını idda ediyorsun,ama unuttuğun birşey var biz bu ürünleri kullanmak için alıyoruz senden ilk talebim de sağlam birtane ile değişimdi, bu tartışma %100 haksız olmana rağmen 3 kuruşun peşine düşüp kargo ücretini bana yıkmaya çalışman ile başladı.

Ben sanalpazara durumu yazdım çıkacak sonucu hep beraber görücez , benim lehime çıkarsa ürünü yolarım ister kargosunu öder alırsın istersende üstüne bir bardak soğuk su içersin orası sana kalmış.

Gönül isterdiki aldığımız birşeyi ağız tadı ile kullanalım ama görünen o ki 3 kuruş fazla verip mağazadan almayarak hata yapmışız,herşey bir ders insana ...

• olay kötü olmuş arkadaşlar geçmiş olsun.ben de bu ürünü başka bir siteden almıştım ama kumandası resimdeki gibi değil tamamen farklıydı,ama kullanımı gerçekten çok kolay ve iyi çekiyor.bu fiyata bir ürün olarak bence parasının hakkını veriyor.

büyük alışveriş sitelerinde kargo parasını site ödüyor ama ürün tekrar eline geçene kadar haftalar geçiyor.hepsiburadadan mouse aldım bozuk geldi geri gönderdim 1.5 ay oldu ve hala serviste deniyor,yeni bir ürün bile göndermiyorlar yani.bir de şunu düşün,sen kargo parasını ödeyecektin ama yeni ürün eline çok çabuk geçecekti.inşallah anlaşırsınız bu konuda.
  • arkdaşın dedigini gibi altı üstü 49 tl bu ürünün bana gelisi 45 tl ben ana sayfada sürümden kazanmak için 49 tl ye satısa koymusum. ben uzlaşmak adına orta yolu bulmak adına 6 *2 olan kargo ücretini beraber karsılayalım sorunu halldelim dedi ama arkadas kazancımızı çok gördü demekki saglık olsun .

ürün için yapılan olumlu olumsuz yorumlara tşk ederim .

• Ajitasyon yapma yapma burada !

Sen arızalı ve fonksiyonel bozukjluğu olan bir ürün gönderiyorsan alıcının zararını karşılarsın ! Ben sana sağlam ürün için para + kargo parası ödedim.Sen sorunlu ürün gönderdin , yolladığın klavyenin joystiği aşağıya gitmiyor, klavye sürekli sinyali kesiyor,tuşlar desen içine hayalet kaçmışcasına kendileri ben düşünmeden yazmaya başlıyor, eğer yolladığın ürünlerde sorun olunca arkadasında duramayacaksan +4 TL kazanacağına +10TL koyarsın arızalı ürün yollayıp mağdur ettiğin müşterinin de sorununu giderirsin.

Senin 8-10 TL ödeyerek yaptığın ayıbı temizleyecek gücün yoksa ticaret de yapmayacaksın !

Bu yapığının adına ticaret denmez , şark kurnazlığı denir, ajitasyonla , demagojiyle de bir yere varamazsın.
  • Yeter artık ... uzatmaya gerek yok . saglam ürünü gönderdim . sorunlu çıktı. oke iadenide kabul ettim . ticareti senden ögrenecek halimde yok . ben zararına çok ürün verdim müşteri memnunıyetini saglamak için hak geçmemesi için. uzatmaya gerek yok . oke. aç gg den sanalpazardan sahibinden . donanım haberden profillerimi oku . oke. hakaret ederek kendı kişiligini düşürme. 3 -5 için tartırma. konu kapandı .

• Mal satıyorsun profilime bak diyorsun, yolladığın mal arızalı çıkıyor, 3-5 Lira lafı edip daha verdiğin zararı karşılayamıyorsun.

Ordan burdan profilime bak diyorsun , bozuk mal sattığın insana zararı kırışmayı teklif ediyorsun komediye bak !!!

Sen bozuk mal sat zararı biz görelim sonrada o zararı telafi edeceğine zararı kırışmayı teklif et.

Meselaaa ben seni sokakta yakalayıp ağzını burnunu kırsam , 2 ay hapis yesem 1 ayını sen 1 ayını ben mi yatıcaz ???

Senin kabahatli olduğun bir durum için zararı kırışmak ne demek ???

Sen bırak bu işleri git ırak sınırında eşşek eti sat en azından arızalı çıkmaz sende arkasında durmak zorunda kalmazsın !!!
  • Arkadasım laflarına dikkat et. adam gibi yorum yaz... ben hakaret etmedikce sen habire laf sokuşturmaya çalısıyorsun . karın ağrın nedir ? üste çıkmaya niye çalısıyorsun anlamış degilim.

• Zararı kırışmak ne demek bir anlatsana bana herkes anlasın ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ben gönderdigim malımı biliyorum arkdaşım kargoyu teslim aldım biraz önce taktım ve şimdi bu yazıları senin bozuk dediğin klavye ile yazıyorum . 3-5 kuruş kargo parası ödeyeceksin diye yalan söylemede kendını kücük durma düşürme bari yazıkk çok yazık ...

• 3-5 kuruşun peşinde olan adam burada yüzlerce lirayı riske ederek mal almaz mal satmaz, tanımadan etmeden senelerdir insanlara para göndererek mal alıyorum bu forumdan ben , kullan bakalım çok güvendiğin klavyendeki joystiği aşağı gitmesi içn kıracak kadar çok bastırıyormusun bastırmıyormusun , alıcıyı monte et bir yerlere sonra çekmeli klavye rafı olan bir pc masasına klavyeni koy bakalım nasıl çekecek görelim.

Herkes satıcı olamaz , bazen sorunlar olabiliyor satmayı bildiğin gibi hatalı malı kabul etmeyi de bileceksin ...
  • ben sattıgım malın arkdasındayım ki sorunsuz bir ürünü iade aldım . -3- 5 kurusun peşinde olamayan adam çalışan klavyeye çalışmıyor diye çamur atmaz. senin karakterin ve kişiligin bu kadarmış ki işte bunu yaptın . utanmamıştırsında kesin buraya yazdıklarının yalan çıkmasından. .

• Sen bir video kaydetsene o sattığın klavyenin joystiği aşağı nasıl gidiyor izleyelim hep beraber diycem ama sattığı malın arkasında duramayan adamsın paşa paşa kargoyu ödeyip geri de aldın ya malı şimdi sağlam birtane bulur videya kaydedersin.

3-5 TL hiç önemli değildi önemli olsa zaten kargosunu ödeyip malı satın almazdım , akla mantığa aykırı birşeyi savunuyorsun ben o malı senden almak için 6 TL kargo ödedim tüm bunların sonunda bozuk mal satın aldım iade ettim ve cebimden 6 TL çıktı.

Kullanmak için satın almasam neden 6 TL kargo ödeyip zarar edeyim , aç mesajları oku sana iade etmeyi teklif bile etmemiştim sadece sattığın malın sağlam birtanesini almak ve kullanmak istedim , sattıklarının arasında sağlamda vardır belki ama sorunlu birtaneyi arada sıkıştırıyordun bize peşine düşüp kovalamasak.

Anlatıyosun ya burda 3-5 peşindesin bilmemne diye , sence yiyormu bunu insanlar hakkaten merak ediyorum inanıyormusun buna !

• dostum bilen biliyor bizi ya. boşversene..

• Senden 6 sene önce bu forumdaydım ben , dostun zaten değilim , kimin neyi bildiğini ben sana anlatmiyim sen haddin kadar konuş ;)
  • tamam en büyük sensin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.