Bildirim
484 oyp ile nereye girerim ( istanbul )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: burak103
Arkadaşlar 2914. Oldum yuzdelik dilime göre ise %0,28 puanim ise 484 kabataş erkek olur mu arkadaşlar yada kadikoy and falan sizde birkac tavsiye verirseniz teşekkür ederim
kadıköy olur kabataş olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: pasoumut
quote:
Arkadaşlar 2914. Oldum yuzdelik dilime göre ise %0,28 puanim ise 484 kabataş erkek olur mu arkadaşlar yada kadikoy and falan sizde birkac tavsiye verirseniz teşekkür ederim
kadıköy olur kabataş olmaz
Kadikoy garantimi sizce hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
geçen yıla baktığımız zaman kadıköy 489la kapatmış. ama önemli olan yüzdelik dilimle sıralama. ve bu yıl ki puanların düşeceğini baz alırsak %90 olur. ama kabataş çok zor duruyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
geçen yıla baktığımız zaman kadıköy 489la kapatmış. ama önemli olan yüzdelik dilimle sıralama. ve bu yıl ki puanların düşeceğini baz alırsak %90 olur. ama kabataş çok zor duruyor
Anlıyorum teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selam, Kadıköy Anadolu kesin olur, ilk yerleştirmede olur mu bilemesem de sonunda kazanırsın bence. Tabii altına garanti başka liseler koymanı da tavsiye ederim. Kabataş ise ne yazık ki imkansıza yakın. Listene al ama pek umut bağlama derim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kabataş 0,11 le almış geçen sene,kadıköyde 0.39 -
Kadıkoy kesin de Kabataş zor. -
Sizin önerebileceğiniz liseler var mı ? İstanbul olması şart değil büyük şehir olsun yani ankara izmir istanbul gibi -
quote:
Sizin önerebileceğiniz liseler var mı ? İstanbul olması şart değil büyük şehir olsun yani ankara izmir istanbul gibi
Başka bir şehirde kadıköy anadolu ayarımda okul bulamazsın.
Bence kabataş ı yaz, altına kadıköy
Sonra da köy hizmetleri, adnan menderes, sakıp sabancı, beşiktaş anadolu yaZıp garantiye alırsın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Upper
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Upper
Kazanır mısın bilmemde Atatürk fen düşünmez misin ? 0.10 puan fark var belki girebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Aynakolik
quote:
Upper
Kazanır mısın bilmemde Atatürk fen düşünmez misin ? 0.10 puan fark var belki girebilirsin
Hangi şehirde hocam dediğiniz okul ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aynakolik
quote:
Upper
Kazanır mısın bilmemde Atatürk fen düşünmez misin ? 0.10 puan fark var belki girebilirsin
Hangi şehirde hocam dediğiniz okul ?
Istanbulda Kadiköyde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X