Şimdi Ara

48 LEVEL NERDE KASILIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
16.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • So'da ve tapınakta exp gelmiyor.Örümcek zindanında da fazla gelmiyor.Nerde kasmalıyım? 48 Level bedensel savaşçı hava ile kılıç çevirme master.İtemler de ahım şahım değil +9 dolu (6 ortlu) +7 ejder +7 demir kask 1000 hpli ayakkabı +6 SYK +7 abanoz at acemi salıya zırhlayacağım.Nerede kasmalıyım ?
    +7 ejderi satıp +6 taşlı mavitaş mı alayım?(7 8 satan yok hiç)Bir de 50 olduğumda hangi silah beni bi 5 level idare eder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptoprecai -- 15 Ağustos 2010; 11:24:48 >

• 48 lvlsin sabredip atını zırhladınmı yanına bir şaman bul yada kas bütün soyu toplarsın rahat bir şekildede kasılırsın.
    Elindeki dolu iyi ama bulabilirsen 20 ortlu sunu bul seni 60 a kadar idare eder.
    Birde çok yanlış yapmışsın.
    Öfke her zaman için çevirmeden önce master olmalı.
    TABİ HİLELİ DEĞİLSEN!
  • HİLELİ DEĞİLİM. ÖFKE O KADAR DEĞİL DE KILIÇ ÇEVİRME CANIN ÇOK AZ KALDIĞINDA HAYAT KURTARICI OLUYOR.BİR DE ATI ZIRHLAYINCA SAVUNMAYA MI SALDIRI GÜCÜNE Mİ NEYE ETKİ EDİYOR?
  • Hem savunma hemde saldırıya etkisi büyük.
    Saldırıyı 2 ye katlar atın üstünde
  • Atını zırhla, Uriel'in görevini yap. Exp yüzüğü al 50 ol. Uriel'in görevleriyle 51 olursun, 52 levele de az kalır. Biraz kasarsın 52 olursun. Sonra doğru zindan 2. kata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Atını zırhla, Uriel'in görevini yap. Exp yüzüğü al 50 ol. Uriel'in görevleriyle 51 olursun, 52 levele de az kalır. Biraz kasarsın 52 olursun. Sonra doğru zindan 2. kata.

uriel görevlerini deil biolog görevlerini yaptıktan sonra kata çıkacaksın alt katta kesemessen üst katta hiç kesemessin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogi

quote:

Atını zırhla, Uriel'in görevini yap. Exp yüzüğü al 50 ol. Uriel'in görevleriyle 51 olursun, 52 levele de az kalır. Biraz kasarsın 52 olursun. Sonra doğru zindan 2. kata.

uriel görevlerini deil biolog görevlerini yaptıktan sonra kata çıkacaksın alt katta kesemessen üst katta hiç kesemessin

Ne demek istediğimi anlamamışsın sanırım. Banane isterse yapmasın Biyoloğun görevlerini ben 65 level charımı biyolog görevlerini yapmadan çıkardım kata kastım ne alaka yani ? Uriel görevlerini yapmasını 50 küsür levelde %30 - %40 exp kazandırdığı için yapsın level alsın kata çıksın diye dedim. Saçmalamışsın yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lvl 88 nerde kascam ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence biraz para harcayıp M çek madalyon al zırhını +9 falan yap 50 olana kadar soo'da kas sonra atını zırhla kendine o arada şaman yap bi tane sonra kata git exp yüzüğü al süper kasılırsın ben denedim ve nasıl olduğunu biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekÜstüKokoreç

Bence biraz para harcayıp M çek madalyon al zırhını +9 falan yap 50 olana kadar soo'da kas sonra atını zırhla kendine o arada şaman yap bi tane sonra kata git exp yüzüğü al süper kasılırsın ben denedim ve nasıl olduğunu biliyorum

Atını zırhlayarak so'ya gitsin, orada toplayıp dağlara sıkıştırıp kesmek kadar rahat birşey yok.
  • donusum kuresi alacaksın 2. kata saman ile cıkıcaksın

ninja isen ort. yuksek bir gby
    savascı ort yuksek kdp
    sura ort yuksek dolunay

ile donusup tek tek pençe slotu keseceksin perfect deil ise donusumun 10 dk surecektir 1 kurede ancak bu yolla 1 gunde 5-6 level rahat alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dium12

donusum kuresi alacaksın 2. kata saman ile cıkıcaksın

savascı ort yuksek kdp
    sura ort yuksek dolunay

ile donusup tek tek pençe slotu keseceksin perfect deil ise donusumun 10 dk surecektir 1 kurede ancak bu yolla 1 gunde 5-6 level rahat alacaksın

2. katta 1 günde 5-6 level almak mı ?
  • quote:

quote:

savascı ort yuksek kdp
    sura ort yuksek dolunay

az mı geldi?
  • quote:

quote:

quote:

savascı ort yuksek kdp
    sura ort yuksek dolunay

az mı geldi?

Sen 50-55 levelden sonra al bakalım 1 günde 5-6 level göreyim. Komik çocuk.

• quote:

quote:

quote:

savascı ort yuksek kdp
    sura ort yuksek dolunay

az mı geldi?

Fazla gelmiş olmasın ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

savascı ort yuksek kdp
    sura ort yuksek dolunay

az mı geldi?

Sen 50-55 levelden sonra al bakalım 1 günde 5-6 level göreyim. Komik çocuk.

Sangre 32 yasındayım cocuk değilim düzgünce hitap et

sen bu oyunu ne kadar biliyorsun? ben ne kadar biliyorum?
    bilmeden konusuyorsun ben yaptıgımı soyledim sen denedin Mİ?
    92 level ninjam var ki 5 ay hic oynamadan metin2.us da oynadım

donusum kuresi ile insanların nasıl server 1. oldugunu izlemek istersen ilk yeni gelecek serverda 2.kata cık ve izle derim

nefertiti ve jade serverin da 1 haftada 70 lvl a ninja kastım bunun icinde ole cok iyi item gerekmiyor. 2.katta ki derdimiz slotları cabuk kesebilmek heleki o levelda ha 75 olunca toplayıp kesersin o zaman donusmezsin o ayrı ama surgun magarasında bile donuserek kasmak normal kasmaktan ( bazı bedenselleri ayırırıyorum ) cok daha hızlı

1 saatlik yuzuk ile 75 mio exp i 91 levelda kasabiliyorsam donuserek demekki donusmek cok daha faydalı yuzuk basmadıgım zaman zaten elimdeki +9 ruhsuz yeterli oluyor ama yinede yavas kasıyor...

• 1 saatte 91 levelde %75 exp kastın öyle mi ?

Bende ediLee'yim dostum.
  • quote:

1 saatte 91 levelde %75 exp kastın öyle mi ?

Bende ediLee'yim dostum.

75 mio yazmısım sen %75 okumussun sende sorun

75 mio exp o levelda yaklasık %7 exp yapar

herseye muhalefetsinizde bari birsey bilseniz de konussanız daha onceki postlarıma bir zahmet bakıverseydin sen daha metin2 yi bilmezken bizim neler yaptıgımızı anlardın

• quote:

quote:

Bende ediLee'yim dostum.

herseye muhalefetsinizde bari birsey bilseniz de konussanız daha onceki postlarıma bir zahmet bakıverseydin sen daha metin2 yi bilmezken bizim neler yaptıgımızı anlardın

Bence benim kim olduğumu bilmeden benim hakkımda konuşma. O levellerde çok çar geçirdim elimden ilk defa bu mio lafını duyuyorum.

• quote:

quote:

quote:

Bende ediLee'yim dostum.

Bence benim kim olduğumu bilmeden benim hakkımda konuşma. O levellerde çok çar geçirdim elimden ilk defa bu mio lafını duyuyorum.

pvp de mi Sangre?

benim adresim belli pitaya - UMUTOVSKI
    gel bir gir oyuna ben Sangre de aksam cevap veririm sana merak etme

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende ediLee'yim dostum.

pvp de mi Sangre?

benim adresim belli pitaya - UMUTOVSKI
    gel bir gir oyuna ben Sangre de aksam cevap veririm sana merak etme

Ne PVP'si, Metin2 TR'de 70-80 levellik çok çar geçti elimden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.