Şimdi Ara

460Watt Psu , HIS HD4850 IceQ4+ 1GB. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese yorumları için teşekkür ediyorum.Ben yine de iddiaya girer gibi kartı alacağım ve size sonucu bildiririm :)

__

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Orjinalden alıntı: biliyomki

"+12V 'a 16A güç veriyormuş , yani bu yetersiz mi oluyor?" soruma cevap verilebilmesi için konuyu üste alıyorum.

hd4670 e yeter anca o psu aşırı zayıf

bu arada şuan kullandığınız ekran kartı ne model ?

şu anda kullandığım model Sapphire HD 2400 PRO 512 MB. PCI EXP. (64-Bit / Dx.10.0 )

• Kartı alalı 1-2 hafta falan oluyor . Kesinlikle en ufak bir sorun çıkartmadı . Gpu 625 , Memory 1000 hızında çalışıyor . Ekran kartının fanı %100 'e ayarlı (kesinlikle rahatsız etmiyor. Sürekli müzik çaldığı için ) İşlemci o/c 'li değil . Mesajlarınız için çok teşekkür ederim.

Böyle bir yükseltme oldu. Kartı takınca pc havalandı gibi hissettim
     460Watt Psu , HIS HD4850 IceQ4+ 1GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biliyomki -- 13 Ağustos 2009; 23:28:00 >

• hayırlı olsun arkadaşım sorun çıkarmadğına sevindim çünkü öyle alıp ondan sonra kullanamayınca insanın gerçekten morali bozuluyor ...
  • Ben de baya bi korkmuştum ama herkese duyurulur , 460W ve 16A 4850 'ye yetiyor , o/c bile rahat yapılıyor ;)
  • Watt falan önemli değil. Gerçek ise 400 bile yeter. Millet abartıyor 4850'yi. 12V kanalı önemli olan. Zaten uymuş da. Hayırlı olsun.
  • BENDE RAIDMAX 430W PSU VARDI ..BENİM SİSTEME YETMEDİ DEĞİŞTİRDİM.SANADA.PSU YU DEĞİŞTİRMENİ ÖNERİYORUM
  • Sahip oldugunuz sistem imzanızdaki ise yetmemesi normal arkadaşın pc si sizinkiden daha düşük güç tüketen bileşenler ile kurulu
  • 12V kanalı 16A, -12V kanalı da önemli tabi. Neyse kaldırdıysa problem yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.