Şimdi Ara

4500 tl ye sistem toplarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben monitörü 27 inch istiyorum vatanda 800 tl ye 1ms 27 inch monitör gördüm monitör büyük olsun film falan izlerim oyun da oynarım

bu arada kasayı bundan alıcam kesinlikle harika bir kasa parçalar sığar değil mi?

http://www.webdenal.com/dark-dkchninja750_759847.html

güç kaynaksız olanı

http://www.webdenal.com/dark-dkchninja_772313.html

(KASA BÜTÇE İÇİNDEN DÜŞÜLECEK)

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiznpc

up
    Bu ustaya sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

Bu ustaya sor
    Bu tür bir sistem öneririm;

Overclock tabanlı sistem yazdım, ssd'yi 120gb yapıp arada ki farka işlemci soğutucusu ekleyebilirsin, ya da bu şekilde alıp sonradan eklersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Overclock tabanlı sistem yazdım, ssd'yi 120gb yapıp arada ki farka işlemci soğutucusu ekleyebilirsin, ya da bu şekilde alıp sonradan eklersin.

o anakarta 500 küsür vereceğine işlemciye 130 tl daha koy 4790 al oc yapmayacağın içinde anakarta fazla para verme. 200 liralık ankart bile işini fazlasıyla görür.. hatta extra soğutucu içinde paran gitmez 4690k aşırı ısınacağından 100 küsürde soğutucu alıcan çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

o anakarta 500 küsür vereceğine işlemciye 130 tl daha koy 4790 al oc yapmayacağın içinde anakarta fazla para verme. 200 liralık ankart bile işini fazlasıyla görür.. hatta extra soğutucu içinde paran gitmez 4690k aşırı ısınacağından 100 küsürde soğutucu alıcan çünkü.

Alıntıları Göster
    i7'ler de stok fanla malesef ısınıyor, soğutucu şart kardeşim.

• quote:

pm bakarmısın leon x
  • quote:

4790 fazla ısınmıyor diyorlar forumda stok fan ses çıkartacağından zaten birtane alması şart bu işini görür. 60 lira.

http://www.n11.com/deepcool-gammaxx-200-soket-intel-ve-amd-92x92x25mm-fan-islemc-P60537776?cid=604001&gclid=CMaIou_-4cUCFYoSwwod7HsAeQ

• quote:

quote:

4790 fazla ısınmıyor diyorlar forumda stok fan ses çıkartacağından zaten birtane alması şart bu işini görür. 60 lira.

http://www.n11.com/deepcool-gammaxx-200-soket-intel-ve-amd-92x92x25mm-fan-islemc-P60537776?cid=604001&gclid=CMaIou_-4cUCFYoSwwod7HsAeQ

Alıntıları Göster
    Bu nasıl fikirlerinizden yararlanarak yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiznpc -- 27 Mayıs 2015; 16:20:52 >

• quote:

Bu nasıl fikirlerinizden yararlanarak yaptım

Alıntıları Göster
    fiyat 4700 oldu

• quote:

fiyat 4700 oldu

Alıntıları Göster
    Gayet güzel olmuş, toplayabilirsin aynen
  • takip
  • 4.700 tl lik pcye dark kasa allah akil fikir versin..
  • quote:

4.700 tl lik pcye dark kasa allah akil fikir versin..

Katılıyorum, bu yüzden Corsair önermiştim ama arkadaş o kasaya takmış sanırım
  • O Dark (peynir tenekesi) kasayı değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

O Dark (peynir tenekesi) kasayı değiştirin.
    Büyük ekranda oyun oynamak sandığınız gibi güzel olmuyor.Oyun takibi zorlaşıyor.24" üstünü önermiyorum oyun oynamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Büyük ekranda oyun oynamak sandığınız gibi güzel olmuyor.Oyun takibi zorlaşıyor.24" üstünü önermiyorum oyun oynamak için.

evet çok duydum vatana falan gittim orda da dediler bu lafı 24 inch almayı düşünüyorum şuan.

peki xigmatek shockwave vektor 80 plus nasıl buda çok güzel ama kasa şekil olmalı bide bi arkadaş kırmızı led dedi power suply polis ışığı gibi olur dedi ledleri nerden bakacam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiznpc -- 27 Mayıs 2015; 18:45:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

evet çok duydum vatana falan gittim orda da dediler bu lafı 24 inch almayı düşünüyorum şuan.

peki xigmatek shockwave vektor 80 plus nasıl buda çok güzel ama kasa şekil olmalı bide bi arkadaş kırmızı led dedi power suply polis ışığı gibi olur dedi ledleri nerden bakacam?

Alıntıları Göster
    bu arada dark alırsam nolur corsair ne fark eder ikiside boş değilmi ikiside kutu değilmi :D

• quote:

bu arada dark alırsam nolur corsair ne fark eder ikiside boş değilmi ikiside kutu değilmi :D

Alıntıları Göster
    online sanız bi bakarmısınız 2-3 gün içinde alacam bilgisayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiznpc -- 27 Mayıs 2015; 20:04:59 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    aynen turgay hocam katılıyorum bugune kadar grdügüm en kötü kasa diyebilir sacı okadadar inceki tıngıt tırgır ses cıkıyorha peynirtenekesi ha bu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.