Şimdi Ara

450 bin TL'ye alınabilecek 2. el otomatik/yarı otomatik araba tavsiyesi (28.09.2022) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 236 bine f30 almıştım 7 bin km'de piyasanın geldiği duruma bak ya
    Hocam 1.2 golf yada Leon bak boşver poloyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 bin tl ye dolu paket gt line en kotu touch plus 2015/2016 model megane 3 1.5 dci edc bulunabilir diye dusunuyorum. Daha once kullandigim bir arac... b sinifi araclara gore kesinlikle her anlamda one cikacaktir. Bir arastirin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğun trafikte kullanılacak istanbulda demişsiniz. ben çift kavramalı araçları elerdim yani çift kavrama şanzımanın geçiş hızı, performans gibi avantajlarını yaşayamayacağınız, aksine trafikteki dezavantajlarını yaşayacağınız bir sürüş ortamınız var.

İhtiyaç yok yani çift kavramaya.

Clio 1.0 xtronic'i kullandım, çok az yakan bir araç değil. normal 7.5 litre yakıyor. yine de şanzımanı trafiğe çok daha uyumlu ve düşünülebilir.

Eşimde bir yıldır Yaris 1.5 dream 125hp multidrive s var 2020 model. motoru insanı hayrete düşürecek noktada ekonomik ve performanslı. izmir trafiğinde 5.6 5.8 litre gibi bir tüketimi var. Ben 1.4t Astra ile 8 altına inemiyorum. üstüne performansta beni kovalıyor neredeyse.

motorun 3 silindir olduğunu anlamak bile zor, hiç titreşimi yok o 1.0 duster'lardaki gibi. pambık gibi makine.

malzeme kalitesi vasatlarda, kaportası çok ince ama şehir içi kullanım için mükemmel bir minik. 1.3 üstü Mtv çok problem olmayacaksa mutlaka bakmadan araç almayın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.